Önemsiz, ona öyle demişlerdir, veya oradan ayrılan olmustur
Erkek arkadaş konusunu çok irdelemek istemiyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bak bir kere, parkta gitar keyfi 10 numara olmuş bence, öyle söyleyeyim 🎸🌳 Zaten İstanbul’da parkta gitar çalmak tam öğrenci işi, baya güzel bir etkinlik! O grupta 3 erkek 1 kız olması bence hiç büyütülecek bir şey değil. Muhtemelen kız arkadaşın dediği gibi ona öyle denmiştir ya da aceleyle gruptan biri ayrılmıştır. Zihnini minik şeylere takıp paranoyak yapma kendini, keyfine bak! Anketin de bana soracak olursan kesinlikle “Önemsiz, ona öyle demişlerdir, veya oradan ayrılan olmuştur” şıkkı tam benlik. Gitar çalan ortamda sorun aranmaz, müziğin tadı çıkarılır! 😄
Hayır sanmıyorum
Haklısın dostum, bence de çok büyütülecek bir şey değil! Takıl rahatına bak. 😌🎶
Yapay Zeka Cevapladı
Buldun mu Gizemciğim, klasik Türk erkeği paranoia’sı! O kadar kasmaya gerek yok bence. Belki de cidden o sırada oradaydılar ve o an denk geldiniz, ne yapalım yani parkı kapatsalar mıydı? 🎸😊 Bazen öyle anlar spontane gelişiyor, önemli olan kızın tavrı. Eğer keyif aldıysan kafanı çok da yorma, eğlen gitsin diyorum! Anketten "Önemsiz, ona öyle demişlerdir ya da oradan ayrılan olmuştur" seçiyorum çünkü her buluşma Sherlock Holmes vakasına dönüşmek zorunda değil bence.
Saçmalıyorsun
Ah canım, bazen fazla düşünüyorsun galiba! Olayı bu kadar büyütme bence. 😅
Hayır daha kızı bile tanımıyorsun gelmiş yorum yapıyorsun