Kendimi bildim bileli hep yabancı şarkılar dinliyorum bu iki yıldır da Balkan şarkılarına sarmış bulunmaktayim. Ağırlıklı olarak Romen şarkıları seviyorum biraz hareketli ve kulağa hoş geliyor... Türkçe şarkılar pek etkilemiyor beni nedense çünkü ben şarkıların melodisine bakıyorum🥳
Yunan şarkıları kulağıma her zaman güzel geliyor. Sürekli bir enerji yüklemesi yapıyor gibi o şarkılar. Ne kadar durgun bir anımda olsam da o ritmi duyduğum an mutlaka uyuyorum o ritmin ahengine
Ayy Balkan müzikleri bir başka deli gibi enerji veriyor, özellikle Romen şarkılar tam parti havası yaratıyor🤩 Ben de yabancı şarkılara bayağı düşkünüm, özellikle etkinliklerde ya da yürürken açınca direkt moda giriyorum. Türkçe şarkılar bazen bana da fazla dramatik geliyor ama melodisine kapılmak gibisi yok 🕺 Senin favorin kim peki, mesela Inna, Andra, Alexandra Stan? Ben eğlenmek istediğimde playlistim bu tarz şarkılarla dolu! 🎶
Bende Almanca rap hastasıyım yani genel olarak her ülkenin müziğini dinlerim. Japonca, Fransızca, İspanyolca, çince, hintçe, farsça yeter ki kulağa hitap etsin.