Arkadaşları bile izin al izin vermez demiş o ise fikrimi önemsemeden izin verir demiş saygısızlık bu direk tekmeyi koysam mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBence sadece fikir belirtmiş arkadaşlarına. Abartıyor gibisin. Konuşularak halledilebilecek bir konuyken bunu büyütmek yersiz olur. Ayrıca daha birkaç aydır sevgiliyseniz de normal böyle durumlar, böyle böyle tanıyacaksanız birbirinizi. Ha diyorsan ki ben zaten pek sevmiyorum ayrılmayı düşünüyorum, o zaman bir şeyleri bahane etmeden düzgün şekilde ayrılmaya bak.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılNeden izin alsın konsere gideceğim diye haber verebilirdi sadece veya birlikte gidelim mi diye teklifte de bulunabilirdi izin almak nedir 5 yaşındaki çocuk muamelesi yapmayın sonra erkekler neden böyle kızlar gibi yumuşak olmaya başladı diye dert yanmaya başlıyorsunuz
00 Yorumla
1 yılYapmak istese, dere altından ne sular yürütür hayal bile edemezsin. Seninde ruhun duymaz. Sen sen ol fazla sıkma. Yoksa ileride tekmeyi yiyen sen olursun ;)
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Dur bir nefes al, hemen tekmeyi basmak fazla radikal olur bence! 😅 İyi de İstanbul’da konsere gitmek büyük mesele, insan beraber plan yapınca keyifli olur. Bazen karşı taraf kararsız ya da rahat olabiliyor. Bunu önemsediğini güzel bir dille anlatırsan, ilişkinizin iletişimini güçlendirirsin. Konuşmadan bitirmeye değmez bence, iyi bir müzik partisini kaçırma! 🎶 Ama yine de içinden çıkamazsan, Gizem’le sohbet edip kafanı rahatlatabilirsin.
02 Yorumla
Soran1 yılBence çok dogru karar
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
57
Cevap
55Cevap
- Müzik & Etkinlik konusunda 23,5b cevap paylaştı.
u 1 yılkoy evet
00 Yorumla Nisanli değilsiniz evli değilsiniz evlenmenin bile bu herseyine karışma hakkı vermez size. İzin almak birini esir almak demek bir kuşu hayvanı kümese barınağa koymak demek. Ama haber verebilirdi. Bunun için ilişki bitirilmez sırf bu sebepten bitirecekseniz siz onu zaten hiç sevmemissiniz sizin takıntı olabilir kontrolü elinde tutmak isteyen ve o kişiyi olduğu gibi değilde olmasını istediği kişi olarak sevenlerin sevme biçimidir bu. Sevgiye benziyor takinti ama sevgi değildir psikolojik bir hastalıktır
20 Yorumla
1 yılIzin almak nedir ya? Annesi misin babası mı? Haber verse belki dürüstçe olurdu evet ama sen çocuğun annesi babası gibi davrandığın için oda anne ve babanın kızmasını istemediği zaman yapıldığı gibi davranmış: gizlemiş. Çıkın şu kafadan. Kimse kimseden izin almak zorunda değil.
10 YorumlaSenden izin alacak durumda değil, sadece haber vermesi yeterlidir çünkü evli değilsiniz.
Ayrıca bunu kadınlar eşlerine/sevgilisine haber vermeden konsere gidip sırf erkek arkadaşı bana neden haber vermedin diye ortalığı ayağa kaldıran kadın kızlar gördüm.10 Yorumlaİzin almak saçma, ergence hareket. İzin almasını benzemek ondan daha saçma ve ergence bir hareket. Bunun yerine yapılması gereken şey "güzelim ben konsere gideceğim, birav hava almak, kafa dağıtmak istiyorum. Telefon elimde titreşimde olacak, istediğin zaman beni sesli veya görüntülü arayabilirsin" derse, zaten kız onu konser esnasında sadece 1 ya da 2 kere arar. Sonra da iyi eğlenceler diler.
10 Yorumla
1 yılKonsere gitmek için sevgiliden izin almak mı? Bu kadar kontrol ve otorite manyağı olmak yorucu olmuyor mu? Senden izin alınmasını beklediğin için, sevgili kişisinin yerinde olsam derhal ayrılırdım. İlişki yaşamak böyle bir şey olmamalı.
30 Yorumla
1 yılYani bence düşüncen bana göre saçma belki arkadaşlarıyla vakit geçirmek istiyor olabilir izin almak değil ama haber vermek gerekir bence sadece
10 Yorumla
1 yılYav su izin muhabbeti ne arkadaş yaa.. oldu ya bide tasma takıp kapiya bağlayın..
48 Yorumla
Soran1 yılSen kız arkadaşının çapkın arkadaşlarıyla konsere gitmesini istiyorsan gönder
- 1 yıl
Arkadaşları çapkın olabilir.. güvenim tamsa bu benim için sorun olmaz.. yanlış yapmayacagini bilirim çünkü
Soran1 yılOmer çok iyi biriydi ama tek bir kusuru vardı fazla güveniyordu
- 1 yıl
Noldu döndü dolaştı eysanı buldu..
Soran1 yılOrasi öyle olsu
- 1 yıl
Bazen denemek lazım.. pisliğin yanında gittiginde üzerine sıcrıyomu diye.. leke tutuyorsa o adamdan hayır gelmez deyip erkenden yol vermek lazım babba
Soran1 yılYol vermenin sırasi geldi
- 1 yıl
Hayırlısı
1 yılAllah sizin gibileri düşman başına vermesin. O düşmana acırım. Yaşa bak olgunluk seviyesine bak. 14-17 yaş arası Ergenler gibi
20 Yorumla
1 yılİzin almak değil de, nezaketen haber verse iyi olurdu. Ama böyle bir mecburiyeti yok diye düşünüyorum.
31 Yorumla- 1 yıl
Yani sırf bu yüzden ayrılmak mantıksız gibime geliyor
Zaten oda senin tekmeyi koyman icin
Plan yapmamis10 Yorumla
1 yılTekmeyi koymayı sende istemiyorsun.
Anlayışlı bir şekilde söyle.
Ben seni önemsiyorum.
Ben nasıl nereye gitsem senin haberin varsa sende gittiğin heryere haber vermelisin de...00 Yorumla
1 yılNişanlı olsanız neyse sevgiliyken izin almasına lüzum var mı? Bu tarz şeylerde izin alınmaz haber verilir.
01 Yorumla
Soran1 yılSözlenicez yakinda
1 yılBide izin mi alacak saçmalamayın lütfen sadece gideceğini söyleyecek sen onun annesi misin senden izin aldın
10 YorumlaNe izni ya anlamadım Her bireyin özgürlük alanları vardır Bunu bi düşün istersen
10 Yorumla- Müzik & Etkinlik konusunda 321 cevap paylaştı.
1 yılSözlü nişanlı evli olmadığı müddetçe ne izini ondan sonra yalnız kaldım kimse yok diye sızlanın durun
10 Yorumla Oda seni bu konularda darliyorsa kısas yap nasıl bişey olduğunu görsün
11 Yorumla
Soran1 yılBeyfendi giyinisime karismaya calisiyor ama
1 yılİzn alma mı çocuk musunuz izn alma nedir, haber verme desen neys 🙄
14 Yorumla
- 1 yıl
Sende tavrını koy canım . En baştan kabul ederken sorun yktu smdi mi battı die
Soran1 yılBulusurken mini etek giyicem asko
- 1 yıl
Gy canım . Ters tepki verirse de yol ver çocuk dglsn sonuçta
Evli değilsen, şeyimde bile olmaz. İzin almak nedir, sanki sahibisin.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBu kadar insanları nasıl darlayabiliyorsunuz herşeyden önce o bı birey zevkleri yaşam alanı var nefes almaya bazen tek kalmaya da hakkı var böyle ilişki de kesinlikle olmazdım izin de vermezdim 🤢
00 Yorumla
1 yılAnnesi değilsin ya ne izni? Ama haber vermesi veya yaşam anlayışlarınız uyuşmuyorsa seninle sevgili olmaması gerekirdi.
00 YorumlaMüzik & Etkinlik konusunda 528 cevap paylaştı. Şimdi konsere, ortama ve şarkıcıya da bağlı bir durum
01 Yorumla
Soran1 yılBencde
şu usluba göre onun sana tekme yi koyması lazım mış.
10 Yorumla
s 1 yılNeden izin alsın ki? Sevgililerimiz bize haber verir o kadar
10 Yorumla
1 yılİzin nedir ya çocuk mu😏 haber verse yeterli sanki🙄
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBiz evliyken bile izin almayız
Haber veririz ne izni25 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Crayze bu saatte olmaz
Soran1 yılSen kocanı gönder abla
Cevap sahibi1 yılGidiyor şekerim istediği yere
Ne var bunda
Soran1 yılBarada gönder abla clubede
1 yılÇalışanın mı ki izinine bagli kalsin ne kadar saçma
00 YorumlaHadi evliyken de izin olmaz söylersin ama sevgılıyken izne asla gerek yk söylemesi yeter
00 Yorumla
1 yılKadın değil misin cansın ya. Keske senin gibi sevgilim olsa. Allah muradinizi versin
00 Yorumla
1 yılNeden beraber gitmiyorsunuz? Neden beraber gitmeyi teklif etmiyor sana?
00 Yorumla
1 yılBence de tekmeyi koy. Yazık çocuğa kurtulsun senden
00 Yorumla
1 yılTamam da neden izin alsın ki sonuçta gittiği yer belli..
00 Yorumla
1 yılİzin almak mı sahibi misin sen oe haber vermesi lazım ama izin alması saçma
00 YorumlaAyrıl gitsin çoçuk kurtulmuş olur senden 😂
Hem neden izin alsın ki senden? 😂😂😂00 Yorumla
1 yılAyrılın senin gibi birisinden en azından kurtulmuş olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEğer son noktaya geldiysen ayrıl ama önce sende ona aynı şekilde yap 👍 hiç izin apma, haber verme tiyatroya veya müze gezisine git. Mırın kırın ederse bu konser olayını söyle ve şutla gitsin.
00 Yorumla
1 yılÇocuk mu izin alsın ha sana soyleseydi haber etseydi değer verdiğini gösterirdi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAnnesi değilsin ki neden senden izin alsin yapmayiiiiin
111 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAblacım erkekler her zaman dominanttır sorar eder yapma der kısıtlar falan hem güzel değilmi seni kıskanıyor tabi aşşırı abartmıyorsa ! Anliyorum o yapiyorsa bende sorgular bende izin almali diyorsun ama erkekler izin almaz, senden izin almaya aliştirsan diğer erkek özelokleri kendiliğinde kaybedsrsin imatim anlatabilmişimdi🙂
Cevap sahibi1 yılErkek kafasini çozmek anlamak için çol bilgiler oğrendi yalnız onlarin kafasi bisim gibi çalişmiyor çok başka çalişiyor
Soran1 yılErkegi kaybetmek inan umrumda degil biri gider bini gelir asko
Cevap sahibi1 yıl😳😳😳 biri gider biri gelirmi ? Peki senin piskolojine kotu etkilemiyormu bu durum?
Soran1 yılNiye etkilensin bacim. erkekler ayni kodlanmış
Cevap sahibi1 yılYinede ard ard sevgili yapmak travma oluşturduğunu duşunuyorum kendine iyi bak 🥰💜
Soran1 yılAbla ben onlara travma birakiyorum🤍🥰
Cevap sahibi1 yılBirine zarar veririm derken aslinda en çok kendimizi zarar veriyor oluyoruz bunu unutma seni sevdiğimden soyliyorum💜🙂
Soran1 yılAblacım tek mevzu konserde degil adam bulusmak istedigimde bana yorgunum diyor aksama arkadaslariyla plani var bencil ne maddi ne manevi 0
Cevap sahibi1 yılSana faydasindan daha çok zarari gelen insanlari hayatindan sil derim ama ayiril demek bana duşmez ayrice her seferinde yorgunum buluşamam demek sana zaman verecek kadar sevgim saygim yok demek oluyor sana çeviricilik yaptim şimdi kalkipta sevgilin bi yere senden izin alarak gidrceğeni sanma
saygilar💜🤗
Gizli Üye(25-29)1 yılAnormal misin? Alt tarafı konsere gidiyor o çocuk değil sende ebeveyni değilsin. İzin alacak bir durum yok
00 YorumlaSenin yetişkin bir erkek için "izin" kelimesini kullanman bile onurlu bir erkek ise senin müsait yerine tekmenin koyulması için yeter de artar bile
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİzin almak değil de haber vermek olabilir o güne bir planınız yoksa
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİzin almam çocuk gibi
Bilgi veririm...
10 Yorumla
1 yılBırak gitsin hani eşitik işine gelince eşitsiz işine gelmince seni erkeksi oh ne güzel
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSahibi misin aq koca adam izin mi isticek iyi yapmış
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılİzin almak sorun değil izin verir diye geciştirmesi ve haber bile vermemesi sıkıntı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOnun değilde sana k0ymak lazım şu kibire egoya bak sen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGören duyan da genelev e gitmiş zanneder, ne olmuş konsere gitmişse?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılTabii ki izin almalı vur tekmeyi gitsin kadın izin almaz ama erkek izin almalı nokta.
00 Yorumla
1 yılAboo ben manitama konsere gidicem haberin olsun diyorum. Laf edince de bazen çocuğu darliyor buluyorum. Bu neymiş ya. Ne izini
10 Yorumla
1 yılİzin almaktan ziyade konesere gideceğim şeklinde bilgi vermesi veya konsere bilaet aldım beraber gidelim demesi daha doğru gelir
10 Yorumla
1 yılKocan mi o senin ya. Ne münasebet. Bu kadar kıskançlık kısıtlamak edepsizlik. Bu kadar sıkmaya kalkarsan sen değil o senden ayrılır
00 Yorumla
1 yılbencede koy kafasına göre hareket etcekse sevgili yapmasın
01 Yorumla
Soran1 yılBemcede tek takilsin o zaman
Sacmalama. En fazla kizlarla surtusmustur ne var bunda
010 Yorumla
Soran1 yılBuda varya😂
Soran1 yılDimi abi herkes herkesle olsun masallah akraba olalim
Soran1 yıl😂😂😂 dalga geciom abi magara kadiniyim
Soran1 yılBenim magarada da kahve var dizayn edicem daha
Soran1 yılGel
1 yılİzin alıp almamasına gerek yok ama sana haber etmediği için tekmeyi koyman lazım
10 Yorumla
1 yılNe izni be anasi misin 15 yaşında çocuk mu koca adam bir de izin mi alacak
10 Yorumla
1 yılDurdugun kabahat
10 Yorumla
1 yılkoy gitdin tekmeyi,. sen de ondan izinsiz bir sey yap icin rahatlasin ustune
10 YorumlaKonuşmayı dene bence ergence hareketler yapmayın
10 YorumlaSevgili senden izin almadan konsere gidiyorsa sınırlarına saygı duymuyordur basit
00 YorumlaKöy tekmeyi bebeğim belliki yengenle gidecek konsere ya da sana gelin getirecek
00 Yorumla- Devamını Gör (52)
Devamını Gör(97)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Müzik & Etkinlik > Sorular > İzin almadan konsere gitme planı yapan sevgiliye tekmeyi koysam mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım