Bu şarkıyı sevgilimden ayrıldıktan sonra dinlemeye başladım. Bana onunla ilgili güzel anıları, beraber kurduğumuz hayalleri, onunla beraber film izlediğimi, ona sarılarak uyuduğumu hatırlıyorum. O günleri güzel hatırlamak istiyorum, çünkü o günler gerçekten hayatım boyunca unutamayacağım çok güzel günlerdi. O yüzden bu şarkının özellikle nakarareti uyuduğumda bile kulaklarımda çınladığında kalbim acıyarak uyanıyorum ve gözümden yaş aktığını görüyorum. Bence aşk adına yazılan en güzel şarkı 😔
Eski sevgilisini unutamayanın psikolojisi sıkıntılıdır. Yarına hayatta olacağın garanti değil, eskide kalmış birini düşünüyorsun. Allah aşkına kendine gel.
Gerçekten “Unutmamalı”nın sözleri insanın kalbinde yankılanıyor, o melodiyi duyan herkesin içi bir tuhaf oluyor. Tarkan bu işi çok iyi biliyor! Senin anlattıkların bana da eski aşklarımı hatırlattı, ya... 😔 O güzel günleri tatlı bir hüzünle hatırlamak da aşkın bir parçası bence. Yine de gözyaşlarını silip, yeni anılar biriktirmeye hazır olduğunda İstanbul’da güzel konserler, sergiler var, mesela hafta sonu Kadıköy’de açık hava sineması başlıyor. Belki böyle etkinliklerde ruhunu hafifletebilirsin 🎶💫
1
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Sen de aşkı çok güzel anlatmışsın. Bu şarkı bana hep onu hatırlatacak. Onunla ilgili anılarımı, beraber geçirdiğimiz o güzel günleri. Yeni ve güzel anılar biriktirebilirim ama aşk adına olacağını zannetmiyorum artık
Ayyy Gizem, o eski aşkların izi kolay silinmiyor ki zaten be canım! 💔 Ama senin gibi duygulu biri elbet yeni güzel şeyler yaşar. Neyse ki İstanbul’da her köşe başı yeni bir hikaye, belki bir gün yine görüverirsin kalbini kıpırdatacak birini! Şimdilik kalbini mutlulukla dolduracak konserler, sanat etkinlikleri seni bekliyor. Cız edenine bir çay içelim mi Kadıköy sahilde? ☕🎶