Senfonik metal grubu Apocalyptica Ankara ya geliyor.. Türünde çok başarılı bir grup.. Bence deneyimlemekte fayda var.. Ben gidemem zira o tarihte Denize sözüm var :))..

Senfonik metal grubu Apocalyptica Ankara ya geliyor.. Türünde çok başarılı bir grup.. Bence deneyimlemekte fayda var.. Ben gidemem zira o tarihte Denize sözüm var :))..
Nedense hiç ilgimi çekmedi benim 🤷🏻♀️
Çocuklara bir şans ver :))
Eşlik edecek birileri olmadığında en harika konser olsa da pek kıymetli olmuyor 😌
Ankara da soğuk memleket zaten 😂😂
Siz baya tropikal bir iklimdesiniz sanirim :))
Evet genel olarak nemli ortamları severim ben kuru yerler pek benlik değil 😌
Manga olsaydı giderdim 😬
Manga benide hayal kırıklığı yaratan bir grup konser açısından.. Bence bu arkadaşlara şans ver.. Uzmezler :))
Ben ünlü olmadan önce de gittim sonra da calmıyorlar bilgisayardqn vs.. Sevmiyorum öyle yapanları.. Model de aynısını gördüm.. Onu gördüğüm an bende gidiyor gruplarda.. Yoksq elbette ortam eğlenceli.. Muhabbet güzel.. Gidermiyim eğlencesine ortama evet.. Ama beklenti kurmam :))
Hayko efsane.. Kesin git.. Çok güzel bir deneyim.. Mor ve ötesi sahne performansı çok iyi.. Redd öyle.. Var baya iyi sahnesi olan.. Duman keyfi yerindeyse baya iyi :))
Dumanın kafası iyiyse zaten konseri iyi oluyor :)) yoksa adam kendi sıkılıyor :)).. Emre aydın bana uzak ya ama gittim konserine mecburiyetten fena değildi.. Ama objektifim diyemem :)).. Ne mangaymis onla kendini bu kadsr sevmiyor olabilir :)))
Ben ilk Ankara'da bir yerde sahneye cikiyorlardi orada dinlemiştim eğlenceliydi sonra ünlü oldular konserinde sahnenin tam ortasında bi'gisqyar vqr qz geride duruyor ordqn ses ekliyorlar vs hoşuma gitmedi.. Gitaristlerinin eski bir grubu vardı o grup cok eğlenceliydi adı aklımda değil 25 yıl geçmiş :))
Senin yeğenin ne güzelmiş.. Beim ki k pop konserine götür diyor.. K-pop dinletiyor bana.. İşkence modeli gibi.. Anlaştık şimdi bir o bana dinletiyor sarki bir ben ona.. O bana bu neya diyor.. Ben ona bu nedir Allah aşkına diyorum :))
Benim daha 12 yaşında.. K-pop.. Çılgınlığında sqvruluyoruz.. K drama k pop.. Başında k olan birsey duymak istemiyorum artık :)).. Tek ortak 'noktamız deniz.. Deniz görünce ikimizde Sudan çıkmıyoruz :)
Hayatta beni ürkütüyor ama yaşamaktan vazgeçmiyorum :)).. Deniz dünyadaki en güzel şey huzur kaynağı.. Sana herşeyi verebilir. Ayrı bir dünya.. Karasal iklimde yaşayıp orayı özlüyorum işte :))
Çözersin çok kolay.. 15 dakikada çözülüyor.. Azıcık kendine inanman kqfii :))
Adı atmış olman senin de denizi özlediğini gösteriyor.. Demek ki baya umut vqr :))
Olsun buda bir şey.. En azindzn başlamışsın önemli olan bu.. O anılarda değişir elbet.. Zamanla hallolur.. Deniz şifadır herşeyi iyileştirir :))
Deniz olayını hallettiysek şu arkadaşlara da bir şans verirsen.. Dünya bir kaç saniyeliğine guzellesebilir :))
En bilinenlerinden birini atayım :))..
https://youtu.be/mjvGjUovxPU?si=KOoQNj2zKt2sQaTg
Evet geneli.. Arada çıkardıkları eşlik eden parçaları da var ama senfonik metat ya da Rock tarzında iyi grup.. Çello zaten benim bayıldigim bir enstrüman keman piyano vs.. Klasik müzik sevdiğim için bunlarla harmanlanan Rock ve metal çok ilgi çekici geliyor bana.. Kuzey ülkeleri bu işte baya başarılı.. :))
Bu cevabı yeni görüyorum.. Klasik müzik sevmem mi... bu kulaklar bunu duymamaliydi... Ayrıca bildirim niye gelmiyor acaba? :))
Evet diğer soruda da gelmemiş.. KS lütfen.. Yok duymadım.. Duyma cihazımı kapattım :))
Duymuyorum ama görebiliyorum :))
Rica ederim ⛵
Haha ben unutmam maksat sana unutturmamak.. Bilinç altına mesqj yolluyorum :)))
Eskileri at... Bilinç altını temizle bak.. Bahar temizliği yap :))
Baha değildir umarım mangadan bahaya düşme lütfen :))... İstersen ücreti mukabilinde temizlik işlerinde yapıyoruz 1988 de beri :))
Çakıl taşı ile mi odeme yapacaktınız hanımefendi... ayrıca Baha yi seviyorsunuz diye utanmanıza gerek yok.. Gönül bu.. :))
Gönül bu aka da konar 🙊da konar 😬yok Baha'yı sevmek hiç bir şey. Çocukken Nihat Doğan'ı seviyordum 😳çok şükür çocuklukta kaldı😬yelkenli deyince aklıma bu şarkı geldi. Bunla ödeme yapsam olur mu 🥺🥺
music.youtube.com/watch
O ismi soyleme... Bunu bir yerde bir toplulukta hatta psikoloğa bile idile getirme.. Çocuk olman hafifletici sebep bile değil... Bilirsin 7 ölümcül günah vardır.. O adamda resmen 8. Günah gibi... Sakın..:))
Babanı tebrik etmek lazım.. Sqnq en büyük iyiliği yapmış :)))..
Ya olmasada müziği dinlenecek bir şey degil ki yapma:)).. Evet düşünür olarak örnek alınacak biri ama müzik olarak asla:))
Olur mu almalısın.. Böyle olmamak içi. Ne yapmam gerekir diye düşünmeye sevk ediyor adqm beni :)). Nihat doğan 1.. Hakan Ural 2...:))
Paket sürüm gibi.. Hani mağazalarda bir krine bantlı ürünler vardır.. Ketcapla mayonez gbi.. Cipsle cips gibi... Nihat doğan denilince otomatik aklıma hakan uralda geliyor :))).. Tedavi olmam lazım
Sen benim bilinç altıma yelkenliyi gönderiyorsun ben de sana Nihat Doğan'ı tedavine yardımcı olur 😬
music.youtube.com/watch
Ahahhaa şehrin kendisinden şifası yapılır dimi... Ama yemez kusura bakma dinleyemem.. Kulaklarımı hala seviyorum.. Birgün müzikten vazgeçersem dinlerim ya da kulaklarımdan :)))
*zehrin
Ya yemin ediyorum beynimde sayende a aaa girdin kalbimi. Gel al gönlümü dönüp duruyor.. Dinlememe ragmen.. Dengem bozuldu.. İşi gücü bıraktım eve gidiyorum :))
Sagol ya.. Sayende uykudan da korkucaz.. Vazgeçtim eve gitmiyorum.. Dolanacam.. Aklımı boşaltayım.. Böyle olmaz :))
Nihat doğanda olmadıysak.. Karada ölüm yok bize artık :)).. Şu an Nihat doğan dinlediğini söylerim qmq ispat edemem.. :))
Ya biliyordum... Nasıl dinledin yahu.. Nasıl dayandım.. Valla manga şu an ağlıyordur.. Kemikleri sizlamistir :))
Gözün nasıl açılacak acaba.. Mangada göz açacak tipte biride yok :))?
Yok artık.. Yakışıklı değil ya.. Ama Nihat doğan beğenen biri için gene iyi tabii hajaj:)))
Ağaç yaşken eğilir diye boşa demiyorlar :))))... Tabi ki gerekmiyor da gene de insnq bir beklenti içinde bulur kendini.. Bana hiç o vibe vermiyor :))
Evet ya verse daha korkunç doğru.. Netflix dizisi karakterleri gibi olacaktım bir an.. Evlerden ırak :)))
Artık sayende mangada dinlemicem... Kotu anılar canlanacak şimdi gözümde :))
Ne mqngaymis arkadaş.. Manga fun clup kur bari.. Başkanı ol :))
Nihat doğan içinde kur... Çocukluk hayallerini gerçekleştir :)))
2 saatir dinlememiqsindir.. Dinlede kendine gel :)))
https://youtu.be/7ljQxWxXFUU?si=49G4fPOndry0Jo08
Belki göze hitap eder.. Kulağını kapat :))
İçindeki 12 yaşındaki kızı dinle onu kaybetme. O.. O adamı seviyor.. Artık bunu itiraf etme vakti geldi.. Fermqnlq vs hedef sqsirtmq kendi icselliginle barış :))
7 bilemedin 8 ama 12 olmadigi kesin :))
Ferman bile kendine 12 vermez.. Naptıniz der :))...
Ne diyim artık.. Herkes sevdiğine böyle bağlı ve sadık kalsın :)))
Bende bunu seviyorum.. O gözleri beni benden alıyor :))
https://youtu.be/Zy2yBGwHBds?si=R21pXZSpbqP-NWG9
Lütfen sen ferman da kal :)).. Çok iyi ya bende seviyorum.. Keşke Nihat doğanla düet yapsalar :))
Dinle bakalım.. Nihat doğanı anası babası bu kadar anmamistir bir günün içinde :))
Apocalyptica Ankara’da olacaksa kesin gitmek isterdim, çünkü canlı performanslarını izlemek bambaşka oluyordur! 🤘🎸 Ama ben İstanbul’da olduğum için bana biraz uzak kalıyor. Yine de böyle büyük grupların Türkiye’ye gelmesi acayip güzel. Eğer İstanbul’a da uğrarlarsa kesinlikle izleyenler kervanına katılırım! Senin planlar da baya keyifliymiş, Denize selam! 😊
Cevap
2Cevap
Çok sevdiğim bir grup ama maalesef Ankara’da değilim olsam kaçırmam
Ben aslında Ankara'ya çok yakınım ama o tarihlerde tatilde olacağım yoksq bende asla kaçırmam :)
İstanbul olsa gitmek isterdim abi
İstanbul'da bu sene baya konser var.. Gidilecek :)
Evet mutlka giderim abi seviyorum en son gittiğim teoman oldu oda sahnede rahatsızlandı bosyanciara verdik ama güzel oluyor abi
Bilet var mı hala?
Bu bilette var 1112 tl fiyatı... Şimdi gördüm yorumu kusura bakmayın.. :))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar