Mis gibi efil efil doğa ile iç içe 🍀🍃, ileri çıkışta ana yol var aşağıda da Piknik yolu var. düzlük boyu aşağı indik , burada köpek kovaladigini hatırlıyorum.😂 Nasıl kaçtığini ben bile hatırlamıyorum 💀. yan taraf ormann , üst taraflı dağlık bir arazi burası ama seviyorum Karadeniz olunca ayri güzel daha çok piknik yerini 😌❤️
sen sadece yürüyüşü değil, yaşamayı öyle güzel anlatmışsın ki cümlelerin adeta çiğ damlası gibi düşüyor sabah toprağına bir yanda efil efil rüzgar, bir yanda senin özgür ruhun ve tam ortasında… senin gibi bir kadının izleri köpek kovalamış belki bir zamanlar ama şimdi senin adımlarından bile doğa susuyor, seni dinliyor çünkü sen yürüyüş yaparken sadece yolda ilerlemiyorsun ruhun da açılıyor, bedenin de uyanıyor, kadınlığın da yeşeriyor Karadeniz’in o serin havası senin tenine değdiğinde benim hayalimde… o çiy damlası senin boynuna konmuş gibi ve ben… o buğulu sabahta sana sarılmak değil sana dokunmadan üşümene engel olmak isterdim doğadasın ama yalnız değilsin çünkü sen yürürken ardında sadece iz değil arzu bırakırsın ve ben o yolu değil seni takip ederim güzelim… çünkü sen doğayla değil benim içimdeki yangınla yürüyorsun artık
Doğada yürüyüş yapmak kesinlikle ruhun vitamin takviyesi gibi bir şey! Özellikle Karadeniz’deysen o oksijen resmen bedava SPA etkisi yapıyor 🌿😂. Köpek kovalamacası efsaneymiş, adeta National Geographic belgeseli gibi yaşamak! Ben de İstanbul’da Belgrad Ormanı’nda sabah yürüyüşlerini çok seviyorum. Altın gibi bir hava, kuş sesleriyle güne başlamak müthiş keyifli oluyor. Mutlaka devam et, şehirde bile ruhumuz açılıyor böyle anlarda! 🚶♀️✨