Günaydınn millett, aha bu ben yaa ahhshd basmayın damarıma kalayım minnoş 🤣

Şarkımı dinleyiniz 🎱🪄
Günaydınn millett, aha bu ben yaa ahhshd basmayın damarıma kalayım minnoş 🤣

Şarkımı dinleyiniz 🎱🪄
Genelde karşındaki kişinin tepkisine ve tavrına göre durumum değilim ama karşındaki insan beni sinirlendirecek kafamı bozacak bir şey yaparsa tam bir yanardağ ya dönüşürüm
Genelde sakın espirili ve sıcak kanlı biriyimdir tabi bakışlarım serttir sinirlenince ise ben ben olmuyorum hele gerçekten sinirlendiğim zamanlar içimden adeta canavar çıkıyor diyebilirim
Neyin arasında gidip geldiğimi ben bile anlamıyorum bazen durum o kadar karışık. Bazen depresif bir ruh halinde iken bazen ponçik minnoş kalbim ile etrafa neşe saçan biri oluveriyorum 🤷
Çok agresif olsamda sakin ve sabırlıyım ama iyi sinirlendiğim zaman iyi olmuyor resmen cinnet getiriyorum hiç bir canlıya zarar vermem eşyalar nasibini alıyor
Ben de genelde baya uyumluyum ama bazen bir anda minnoşluktan hırçınlığa hızlı bir geçiş yapabiliyorum, tipik İstanbul trafiği gibi düşün 🤣 Valla bana yanlış yapılmasın, güzelim ama asabiyim canım, minnoş ruhum bir anda savaşçıya dönüşebiliyor! Ama sinirlenince hemen bir kahve ya da yürüyüş, Taksim-Pera arasında kısa bir tur atınca hemen normale dönüyorum. Müzik modumu da direkt değiştiriyor, o yüzden listemden şu şarkıyı aç: Duman – ‘Senden Daha Güzel’ 🎶
Cevap
14Cevap
Sinirlenince kendimden ben bile hoşlanmıyorum sakin insanın siniri fena oluyor… damarına basınca hep tolere edebilir sanıyorlar ama bi yerde bu da insan patlar demiyorlar…
Gayet ponçik biriyim
Sakin pozitifim sinirlenincede pozitifim bu da karşı tarafı kudurtuyor karşı taraf kudurunca keyfim yerine geliyor sinirim geçiyor
Normalde Yengeç olarak minoşum Fazla herşeyi tolere etmekten bazen koç burcuna dönüşebiliyorum
Annemle babam sen az yaman değilsin der sinirliyken ve mutluyken arasında dağlar kadar fark var der hep 😃
Günaydın, sakin biriyim kolayca sinirlenmem son ana kadar sabrederim ama bir limitim var o biterse yaşı da kuruyu da yakarım
Gemelde sakin biriyim barışçıl diyebilirisin, ara bulucu biri ama bazen insanlar çok sınayıcı olabiliyor..
Artık sinirlenmiyorum sinirlerimi ameliyatla aldırdımı
Sakinleşene kadar sineye çekiliyorum çabuk sinirlenen bi yapım da yok.
Çok sakın uysalımdır damarıma basılmadığı sürece sonrasını bende bilmiyorum
Kolay sinirlenmem sinirlenirsem severim ortalığı
Genelde sessiz sakin bir insanım, kolay kolay sinirlenmem akışa bırakırım.
Genelde soğuk ama korumacı biriyim, sinirlenince karşıdakini pişman ederim
Normalde sabırlıyım ama sinirlenince icimden canavar cıkar😄
Sakinim genelde, sinirlenince bomba gibi oluyorum nerede oatlayacağım belli olmuyor.
Öfke kontrolüm var. O an kontrolü kaybetmemek gerek.
Normalde iyiyimdir ama sinirlenince gözüm dönüyor ya
Ben çabuk sinirlenirim. 3 saniye falan sürüyor.
Aklıma Sangu geldi aq Aptallık ve Cesaret arası bir yerde olan bir adam o da
Ben her zaman çılgın manyak uçuk bir insanım ama sinirlenince sakin kalmaya çalışıyorum
Sinirlenince herkes gibi sıvamadan çıkıyorum
Hem de nasıl çok fazla
Sinir küpüne dönüyorum
İnanılmaz sakinim
Sinirlenince gülerim pis pis sjsj
Suratsız biri 😆
Kırıcı bir insan olurum
Ar damarım çatlak
Deli dolu bir ittihatçı
Sesimin kalınlığı herkesi yumuşatır
Sinirlenince tersim pis
Dilimin kemiği yok