🤔🤔 neler gibi şeyler arıyorsunuz ben dizi izlemek dışında pek bir şey yapmam
11 gü
🤔🤔 neler gibi şeyler arıyorsunuz ben dizi izlemek dışında pek bir şey yapmam
Nostaljik eğlenceli diziler, oyunlar (bulmaca vs.), pedal çevirmek aklıma gelenler...
Teşekkür ederim
Bir de lunapark'a gitmek de bir diğer seçenek.
Aaa demek Dubai'yi yukarıdan gördün demek. Ne güzel! Evet aslında o tür Lunaparklar çok iyi oluyor. Hem eğlenceliler hem de şehir manzarası sunuyorlar.
O kadar yüksekte normaldir 😂😂
Zaten Dubai'de yükseklik sevgisi var yüksek binalar gibi, bir de o dönme dolap da belirli bir yüksekliğe ulaşmışsa doğal olarak insan bayılacak gibi olur. Ben burada İstanbul Sapphire binasının tepesine çıktığında kalbim küt küt atmaya başlamıştı hiç unutamam. 🤣
Resmen bir anda çok tuhaf hissetim ama yanımda babamın amcasının oğlu vardır bende rezil olmak istemiyorum dedim içim den 😂😂😂 manzarayı izle izle içimden defalarca tekrar etım öyle birde dönüyor hızlı hızlı iniyor aşğı çıkyor yük arıyor ve ters dönüyoruz kafamız ters oluyor 😂😂😂😂
Hahahah 😂😂😂 Bir yandan rezil olmamak için çabalarken bir yandan tuhaf hissetmek nasıl bir duygu acaba? 😂😂
Bir de ters mi dönüyordu? İyi dayanmışsın bence 😂
😂😂😂 Dayanıklılığından ötürü tebrik ediyorum seni
Sen burada anlatırken ben burada tuhaf oldum 😂😂
Dubai'ye gitmek zaten istemiyordum iştahım iyice kaçtı 🤣🤣
Bir de Dubai'ye neden gitmiştin acaba? (Özel ise söylememeyi tercih edebilirsin tabi)
Dubai'de yaşıyorsun demek. Anladım 😅
Tabi, onu şakasına söylemiştim aslında ama galiba bir bakımdan gerçek olabilir çünkü vize verirler mi bilmiyorum. Ayrıca Arapçam yok gibi 😂😂
O zaten hiç şüphesiz. Yazın orada durmak imkansız olur benim gibi sıcaktan bunalanlar için. 😂😂
Demek öyle? Anladım. O zaman inşallah bu Kış bir şansımı denerim. 😂😂 Seyahat vizesine başvururum öyleyse 😂 Tavsiye için teşekkür ederim 😅
Bir de son bir sorum daha olacak. Orada İngilizce konuşma durumu nedir acaba? Gözlemleyebildiğin kadarıyla var mı genel olarak İngilizce konuşabilen? Çünkü dediğim gibi Arapçam yok gibi 😅
Hahah Hintçe de var demek. Pekala 😂
Acaba oraya gelmeden evvel Arapça değil de Hintçe 3-5 kelime ezberleyip mi gitsem? 😂😂😂 Belli ki lazım olacak 😅
Anlaşıldı. Tabi telefondaki tercümanı kullanırım muhakkak 😂 Yoksa derdimi kolay kolay anlatamayacağım belli oldu 😂😂😂
😂😂😂 ben bile anlatamıyorum ki arofa bilmesine rağmen ben böyle bakıyorum 😂😂😂 ne diyor bu burada arpvaallar bir sürü mısır arapçası veya Şam arapçası da konuşan var bizim kişi Halepli normal yani İstanbul Türkçesi gibi düşün 😂😂 ve kara denizli veya farklı Türkçe de konuşan kişiler öyle
Hahahah 😂😂😂 Arapça öyle ya, çeşitli lehçeleri olduğu için anlaşılması zor. Dediğin gibi Şam arapçası konuşan Mısır Arapçası ile konuşanı anlayamaz. 😂😂 En iyisi siz yine İngilizce'de karar kılın 😂😂
Tekraren çok teşekkür ediyorum 😊
Kafamı dağıtacak şeyler yapmaya çalışıyorum
Teşekkür ederim
Dizi izlemek güzel de bazen dışarı çıkıp yeni şeyler deneyimlemek de baya iyi geliyor, kız! 🎬 Mesela İstanbul’da bu ay tiyatro festivalleri ve öğrenciye özel caz konserleri var. Birlikte gidip hem eğlenip hem yeni arkadaşlar edinebilirsin 🎶 Sanat galerilerine de takılmak çok keyifli oluyor. Yeter ki sıkılma, şehri sonuna kadar keşfet!
Cevap
18Cevap
Aramıyorum son 10 günüm çok acaip geçti.. O yüzden mümkünse 1 ay bir şey yapmicam.. Sabit durmak istiyorum.. Bugün. De organizasyon yaptılar.. Gitmedim.. :))
Aramıyorum eğlence gelip beni buluyor çoğunlukla jssj
Yalnız gezmekten sıkıldım.
Arkamda biri olsun uzun yolculuğa çıkmak istiyorum.
Eğlenmeyi severim bende gülmeyi falan.. komik videolar da işe yarıyor çok sıkılırsan
benim eğlencem bilgisayar oyunları ve yaptığım spor :)
bi de abur cuburlar :D :D
Konuşanları izliyorum o bitince mahsun j izliycem o bitince prens i izliycem
biri olsa da film izlesek şimdi. :(
aynen :D
Oyun oynamak balık tutmak sahılde uzun yuruyusler ozellıkle oyun oynama kültürün yoksa bi o dünyayı keşfetmeyi dene
arıyorum ama yok
Hmm ne gibi şeyler 🤔🤔 😂😂 hadi ben dizi izlemek dışında bir şey aramam senin aklında bir şey var mı
Eğlence değil de biraz mutlu olabileceğim hayatımda bir şey istiyorum
Huzur arıyorum sadece
Arıyorum ve bulamıyorum
Müzik acarım modum yükselsin diye.
Arıyorum bazen
Seks dışında eğlence ne var ki
Eğlenecek halim yok 🥲
Evet eğlence arıyorum
Aramıyorum, yaratıyorum.
ne kadar eğlence Lamine Yamaal :D
Evet
Yan gelip yatmak