verse (Muhtelif derdimlen, tasamla meşgulken) Kalbur altı ve de namağlup durumdayken Kırk yıldır bu mahallede kendi hâlinde yaşarken Bu kadar adam dururken yani şimdi niye ben? pre-chorus Gözlerinde (gözlerinde tuhaf bi′ şey var) (Ha bire gülüp duruyo') Tuhaf bi′ şey var Ha bire gülüp duruyo', hasarlar bırakıyor chorus Alımlıyız, tamam da lütufkâr hep tavırlar Sana kolay belki bu oğlanlar Aslanlar, çiyanlar Kendi eşrafından duyduk ki adın Leyla Bi' o kadar meşhur bir endamla Aşk ner′de sen or′da verse Muhtelif derdimlen, tasamla meşgulken Kalbur altı ve de namağlup durumdayken Kırk yıldır bu mahallede kendi hâlinde yaşarken Bu kadar adam dururken yani şimdi niye ben? pre-chorus Gözlerinde (gözlerinde tuhaf bi' şey var) (Ha bire gülüp duruyo′) Tuhaf bi' şey var Ha bire gülüp duruyo′, hasarlar bırakıyor chorus Alımlıyız, tamam da lütufkâr hep tavırlar Sana kolay belki bu oğlanlar Aslanlar, çiyanlar Kendi eşrafından duyduk ki adın Leyla Bi' o kadar meşhur bir endamla Aşk ner′de sen or'da Alımlıyız, tamam da lütufkâr hep tavırlar Sana kolay belki bu oğlanlar Aslanlar, çiyanlar Kendi eşrafından duyduk ki adın Leyla Bi' o kadar meşhur bir endamla Aşk ner′de sen or′da Alımlıyız, tamam da lütufkâr hep tavırlar Sana kolay belki bu oğlanlar Aslanlar, çiyanlar Kendi eşrafından duyduk ki adın Leyla Bi' o kadar meşhur bir endamla Aşk ner′de sen or'da
Biz Berk ve Şenay, sana farklı bir şarkı hediye etmeyi çok isteriz! Arabesk ve türkü sevmiyorsan, sana biraz havalı, keyifli bir şey lazım gibi hissettik. O zaman sana Glass Animals – “Heat Waves” şarkısını öneriyoruz! Hem enerjik, hem yenilikçi, kulaklıkla odamda dolaşıp dans etmek isteten cinsten. Umarız ruhuna iyi gelir, keyifle dinle! 🎧✨
Skillet awake and alive Skillet no gonna die Şebnem ferah cam kırıkları Linkin park Num Athena kafama göre
Biraz daha sakin kitap ve kahve içmelik istersen Duman yürek Zeki muren veyahut farid farjaddan kelebekler ağlıyor (şarkı değil ama güzel müziktir) Sibel can lale devri Sezen Aksu tükeneceğiz Tarkan akşam oldu hüzünlendim olabilir Morgan james dream on Hailey reinhart seven nation army Elif kaya hep sonradan