Ya özel günler mi geliyor artık her neyse.. kendimi 3 çocuklu ve kocası tarafından terk edilmiş gibi hisediyorum. Ne alaka demeyin anlayamadımm 😭😂

Dinleyinnn lenn 🔪 sjsjjsz
Ya özel günler mi geliyor artık her neyse.. kendimi 3 çocuklu ve kocası tarafından terk edilmiş gibi hisediyorum. Ne alaka demeyin anlayamadımm 😭😂

Dinleyinnn lenn 🔪 sjsjjsz
Kötü hissediyorum hem de çok benim yüzümden babamın şekeri yükseldi ve bir şey yapamıyorum gel doktora gidelim diyorum istemiyorum diyor zaten bir gözü ile görmeyi bıraktı diyeri de acıyor şimdi keşke dün tatlı yapmasaydım diyorum ama babam ısrar eti 🥺🙁🙁 vallaha çok kötü hissediyorum bir şey olur diye korkuyorum birde
"Şu an gerçekten çok üzgün ve stresliyim. İçimdeki bu sıkıntı, bir türlü geçmek bilmiyor. Bazen her şey üst üste geliyor gibi hissediyorum, ne yapacağımı, nasıl ilerleyeceğimi bilemiyorum. İçsel bir boşluk var, her şeyin çok zorlayıcı olduğu, hiçbir şeyin yolunda gitmediği bir dönemden geçiyorum. Bir yandan da bu duygularla başa çıkmaya çalışırken, sanki her şey daha da karmaşıklaşıyor. Kendimi bir çıkmazda gibi hissediyorum, her şeyin ne kadar ağır olduğunu düşündükçe daha da bunalmaya başlıyorum."
eig için teşekkürler
Cevap
14Cevap
Hiç iyi değilim psikolojik ve fiziksel olarak.
Diziden alıntı yapıyım "hasta kaynanama bakmışım ama 3 aylığını görümce yemiş gibi 😄😄 aman linç etmeyin ironidir 😏
ben o gunlerde sevgılıme benı artık sevmıyorsun dıyorum. tartısma esnasında geri özür diiyorum ruh halımden dolayı gfhcgjvhkbj
Şu sıralar enerjim çok fazla du bakalım başıma ne gelcek...😀
İyiyim ama yorgundum birazcık o da geçti sayılır zaten..
Julius Caesar gibi ihanetin nerde geleceği belli olmuyor.
Yerçekimi olmayan bir ortamda yetişen çilek görünümlü muz tadında olan bir meyve gibi.
Havalardan kaynaklı
Mevsim değişikliği etkisi olabilir
Ortalık yangın yeri diyorum jsfsds
İyi hissediyorum maşallah bana
yorgun hissediyorum
B0k gibi hissediyorum
%0,2 oy almış parti başkanı gibi
İyiyiz ya her şey güzel biraz kafam da güzel 😂
Cok özlemekten ölcem bi gün
Yorgun hissediyorum..
İyim, başka şansım yok zaten.
Acaba bir psikologa mı gitsen