Müzik & Etkinlik Sizin oralarda havalar nasıl, çok dengesiz olmadı mı ya? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 63 Yapay Zekaya Sor Ya dün gömlekle çıktım dışarı, bu gün montla bu nasıl iştir arkadaş. Ne giyeceğimizi şaştık iyice Sizin oralarda havalar nasıl, çok dengesiz olmadı mı ya? Cevapla İş Soruları Mont Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. Ankara şu an gayet sıcak ve güneşli bir hava durumu var 0 0 Yorumla
Klowskii Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Sıcak olmaya başladı biraz esiyor ama üşüten bir esinti değil. 1 0 Yorumla
davetsizmisafirrrrrr Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl geçen hafta soğuk yağışlıydı son günlerde yine sıcak olmaya başladı 0 0 Yorumla
Blu3Rag3 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Dengesiz de sen benim diğer sorundaki görüşümü neden kaldırdın? 0 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 833 cevap paylaştı. Antalya yaklaşıyor korkuyorum 🤣 neyse ki daha soğuk 0 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 758 cevap paylaştı. Bugün çok güzel enerjime enerji katan bir hava var...😀🥳 0 0 Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 679 cevap paylaştı. Cıkmadim bugun ama havalar aşırı dengesiz ne giyiceğimizi şaşırdık. 0 0 Yorumla
efegulesci Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 yıl İzmir'de 3 iklim yaşanmaktaa sabah serin 12 gibi öğlen sıcak sonra 6,7 gibi ılık oluyor değişik bir iklimi var yağmur yağmaz dersin güneşte yağmur yağar ama ansızın olabiliyri bazen 0 0 Yorumla
harddcore123 Takip Et Xper 1 Yaş: 33 1 yıl Havalar ısındı yazlıkları çıkartın artık kızlar 😀😀 0 0 Yorumla
semaaydemir11 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl İstanbul'da havalar bazı insanlar gibi çok dengesiz 0 0 Yorumla
CanerDoğan1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% 1 yıl Vampir adammisin o tırnak ne öyle 😅 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ya size ne ya tırnağımdan aa 😂 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% 1 yıl Teksastan geldiğini gördüm. Yagmur var mı? 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Teksas? Yorumla restinerest 1 yıl Evet. Sen Javier bardem değil misin? Yorumla Soran 1 yıl O kim be Yorumla restinerest 1 yıl Netten ara bak Yorumla Soran 1 yıl Erkek bu? Yorumla restinerest 1 yıl Bu filmden bir kaç replik yazdım sadece Yorumla Soran 1 yıl Tamam, ne alaka? Yorumla restinerest 1 yıl Alaka yok öylesine ya makara yaptim Yorumla
İyiinsanlarhalavar Takip Et Master Yaş: 29 , eic 77% 1 yıl Üşüttüm rüzgarlıydı şimdi güneş 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 346 cevap paylaştı. Gündüz güneşli gece buz gibi 0 1 Yorumla multiplexer 1 yıl kara iklimi Yorumla
s MFBH22 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 387 cevap paylaştı. burada hava gayet iyi ❤️ 0 0 Yorumla
GeceyeYazılmışLanet Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Dün yağmurluydu bugün yanıyordu ortalık skskskx 0 0 Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Bi sıcak bi soğuk.. Hasta edecek valla. 0 0 Yorumla
ᴘᴇᴛᴇʀᴅᴀʀʟɪɴɢʜᴛᴏɴ Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Dün kar yağıyordu bugün çöle döndü ilçe 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Bu tırnakla nasıl taharet alıyorsun 0 1 Yorumla Soran 1 yıl O ne be, hem size ne tırnaklarımdan aaa Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl O tirnaklar ne öyle, aman Allah'm kes onları 😷 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Yok inat ettim, kesmicem Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Slay mi yapcen cen 💅 oy kıyamam. Bir insan elinin kavrama yeteneğini neden bile isteye kısıtlar ki? Heç anlamam, neyse sen biliyore... Yorumla Soran 1 yıl Ya sen erkeksin, sus Yorumla Cevap sahibi 1 yıl iyi ki erkeğim, uğraşılmaz kadınlıkla çok çetrefilli iş. Yorumla Soran 1 yıl Hıhım, tabii Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 9,5b cevap paylaştı. Berbat ya 0 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 622 cevap paylaştı. Güzel bence 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 339 cevap paylaştı. Soğuk 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 427 cevap paylaştı. Güzel gibi bugün knk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Ankara şu an gayet sıcak ve güneşli bir hava durumu var
Sıcak olmaya başladı biraz esiyor ama üşüten bir esinti değil.
geçen hafta soğuk yağışlıydı son günlerde yine sıcak olmaya başladı
Dengesiz de sen benim diğer sorundaki görüşümü neden kaldırdın?
Antalya yaklaşıyor korkuyorum 🤣 neyse ki daha soğuk
Bugün çok güzel enerjime enerji katan bir hava var...😀🥳
Cıkmadim bugun ama havalar aşırı dengesiz ne giyiceğimizi şaşırdık.
İzmir'de 3 iklim yaşanmaktaa sabah serin 12 gibi öğlen sıcak sonra 6,7 gibi ılık oluyor değişik bir iklimi var yağmur yağmaz dersin güneşte yağmur yağar ama ansızın olabiliyri bazen
Havalar ısındı yazlıkları çıkartın artık kızlar 😀😀
burada havalar kadınlar gibi sürekli değişiyor 😂
İstanbul'da havalar bazı insanlar gibi çok dengesiz
Vampir adammisin o tırnak ne öyle 😅
Ya size ne ya tırnağımdan aa 😂
Teksastan geldiğini gördüm. Yagmur var mı?
Teksas?
Evet. Sen Javier bardem değil misin?
O kim be
Netten ara bak
Erkek bu?
Bu filmden bir kaç replik yazdım sadece
Tamam, ne alaka?
Alaka yok öylesine ya makara yaptim
Üşüttüm rüzgarlıydı şimdi güneş
Hava çok güzel, Konya.. :)
Gündüz güneşli gece buz gibi
kara iklimi
Sıcak bu aralar
burada hava gayet iyi ❤️
Dün yağmurluydu bugün yanıyordu ortalık skskskx
Bi sıcak bi soğuk.. Hasta edecek valla.
Dün kar yağıyordu bugün çöle döndü ilçe
Yok gayet kötü burası da fbdhddh
Bu tırnakla nasıl taharet alıyorsun
O ne be, hem size ne tırnaklarımdan aaa
O tirnaklar ne öyle, aman Allah'm kes onları 😷
Yok inat ettim, kesmicem
Slay mi yapcen cen 💅 oy kıyamam.
Bir insan elinin kavrama yeteneğini neden bile isteye kısıtlar ki? Heç anlamam, neyse sen biliyore...
Ya sen erkeksin, sus
iyi ki erkeğim, uğraşılmaz kadınlıkla çok çetrefilli iş.
Hıhım, tabii
Berbat ya
Isınıyor artık 🥳
Evet dengesiz
Güzel bence
Ne sen sor ne ben anlatayım bu izmiri
Hasta oldu millet. Bir sıcak bir soğuk
Buralar yaz gibi
Ben boxerleyim
Buralar sıcak
Yağmurlu ve soğuk
Alışırsınız