Müzik & Etkinlik Hayatınızı renklendiren birileri/birisi var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Kendi hayatımıda, sevdiklerimin hayatını da renklendiriyorum inkar edilemez 🫧🎈 Hayatınızı renklendiren birileri/birisi var mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
FiliusDiaboli Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Ben birisine gecenin renklerini göstermek istemiştim ama kendisi mavi ve kırmızıya daha düşkün çıktı. 😅Yok, renk sevmiyorum. 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 553 cevap paylaştı. Bu görevi azıcık ben üstleniyorum benim çevremde de 1 0 Yorumla
Belayımdiyorum Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Olmasada hayatım renklidir daima kendimden dolayı, ama var 0 0 Yorumla
NeclaTekinAydınoğlu Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl zeusunoğlusu var. bazen siyah bazen beyaz ama çokça gökkuşağı gibi gelir bana 🌈🌞🌸🐑🍓🍭 0 4 Yorumla NeclaTekinAydınoğlu 1 yıl etiketleyememişim 👉🏻🥹👈🏻 @zeusunoğlusu Yorumla zeusunoğlusu 1 yıl Öncelikle yediğim triplerden dolayı büyük bit hüzün içindeyim🥺. Bizde her şey mevcut ya🤣. Gözyaşı, kavga, kahkaha, ağlama, gülme, sövme, trip, afra, tafra ama hep dediği gibi Necla Hanım’ın gökkuşağı gibi gelir o da bana😎🤟🏼 Yorumla NeclaTekinAydınoğlu 1 yıl 🤝🏻🫶🏻🌸 Yorumla zeusunoğlusu 1 yıl ⚡️💫 Yorumla
Lililinda Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Hayatım fazlasıyla renkli birine gerek kalmıyor 😄 0 0 Yorumla
TatlıBela18 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Var evet en yakın arkadaşım hayatımı renklendiriyor 0 0 Yorumla
SayCheeeessseeee Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Hayatıma renk katan insanlar var çok şükür 😌 0 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 318 cevap paylaştı. Hayatımın renkleri başkalarına endeksli değil. 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 505 cevap paylaştı. Var kendi kendimi renklendirebiliyorum çok şükür yarabbimm 0 0 Yorumla
Selinawoman Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Genellikle ben renklendiririm insanların hayatını rengin ta kendisiyim 💖 0 0 Yorumla
Kepçüğünpamuğu Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Var. En yakın arkadaşım her şeyim olan ve hayatımi renklendiren biri var 0 0 Yorumla
şairruhlu_man Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Henüz siyah - beyazım. Kendi hayatımı kendim renklendiriyorum☺️ 0 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 389 cevap paylaştı. Aşk konusunda yok ama normal konularda var tabi ❤️ 0 0 Yorumla
Luciannwr Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Yok ya keşke olsaydı bu sıralar öyle birisine nasıl ihtiyacım var anlataman 0 0 Yorumla
Çağhan2734 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Yok hiçte olmadı Olacak kişilerden de ben kaçtım sanırım 0 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Hayır yok kendi hayatımı kendim renkli kılmaya çalışıyorum 0 0 Yorumla
tantuni33 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 94% 1 yıl yerine göre annem ve tabiiki bacim wowğwkdşdkwş 0 0 Yorumla
hayat-_-bombos Takip Et Xper 4 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Renklendiriyordu şu an siyah beyazım. 0 0 Yorumla
laydbirdmira Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 452 cevap paylaştı. Hayir yok olmasınıda istemiyorum 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 9,5b cevap paylaştı. Yoktur 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 845 cevap paylaştı. kediciklerim var 0 0 Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 679 cevap paylaştı. Kız kardeşim💕 0 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 314 cevap paylaştı. Kimse yok maalesef 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 790 cevap paylaştı. Ailem 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 513 cevap paylaştı. Yok. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Ben birisine gecenin renklerini göstermek istemiştim ama kendisi mavi ve kırmızıya daha düşkün çıktı. 😅
Yok, renk sevmiyorum.
Bu görevi azıcık ben üstleniyorum benim çevremde de
Olmasada hayatım renklidir daima kendimden dolayı, ama var
zeusunoğlusu var. bazen siyah bazen beyaz ama çokça gökkuşağı gibi gelir bana 🌈🌞🌸🐑🍓🍭
etiketleyememişim 👉🏻🥹👈🏻 @zeusunoğlusu
Öncelikle yediğim triplerden dolayı büyük bit hüzün içindeyim🥺. Bizde her şey mevcut ya🤣. Gözyaşı, kavga, kahkaha, ağlama, gülme, sövme, trip, afra, tafra ama hep dediği gibi Necla Hanım’ın gökkuşağı gibi gelir o da bana😎🤟🏼
🤝🏻🫶🏻🌸
⚡️💫
Hayatım fazlasıyla renkli birine gerek kalmıyor 😄
Var evet en yakın arkadaşım hayatımı renklendiriyor
Hayatıma renk katan insanlar var çok şükür 😌
Hayatımın renkleri başkalarına endeksli değil.
Var kendi kendimi renklendirebiliyorum çok şükür yarabbimm
Genellikle ben renklendiririm insanların hayatını rengin ta kendisiyim 💖
Var. En yakın arkadaşım her şeyim olan ve hayatımi renklendiren biri var
Henüz siyah - beyazım. Kendi hayatımı kendim renklendiriyorum☺️
Aşk konusunda yok ama normal konularda var tabi ❤️
Yok ya keşke olsaydı bu sıralar öyle birisine nasıl ihtiyacım var anlataman
Yok hiçte olmadı
Olacak kişilerden de ben kaçtım sanırım
Hayır yok kendi hayatımı kendim renkli kılmaya çalışıyorum
Sayılır yiğenim ve kedim…
yerine göre annem ve tabiiki bacim wowğwkdşdkwş
Renklendiriyordu şu an siyah beyazım.