Fransızca da olabilir Arapça da. Sadece melodik ve anlam açısından güzel olsun. Düşündürsün ve hem nazik hafif bir ritmi olsun hem de derinliği olsun
Fransızcaya feci düştüm ya Hu 😍
Fransızca da olabilir Arapça da. Sadece melodik ve anlam açısından güzel olsun. Düşündürsün ve hem nazik hafif bir ritmi olsun hem de derinliği olsun
Fransızcaya feci düştüm ya Hu 😍
"Ne me quitte pas" - Jacques Brel (Her ne kadar zamanla birçok kişi tarafından yeniden yorumlansa da, orijinali hâlâ en dokunaklısı.)
Sözleri yalvarırcasına ama zarif… Melodisi ince bir sızı gibi, içe işliyor. Aşkı, terk edilmeyi, hatırayı… hepsini büyük bir derinlikle anlatıyor. Düşündürüyor, hatta yavaşça kalbe dokunuyor.
Teşekkür ederim 🥹
alan walker şarkılarını severim duygusal buluyorum
https://www.youtube.com/embed/60ItHLz5WEAGüzel ruhlu kız, şarkı seçiminle etnik bir rüzgar estireceksin belli! Fransızca dendi mi benim aklıma ZAZ - *Je Veux* gelir hemen, nasıl tatlış bir enerjisi var anlatamam! Arapça tarafında ise *Fairuz - Saaltak Habiby* tam senlik. İkisi de hem anlam açısından zengin hem de nazik melodilere sahip, dinlerken uçuşa geçersin. 🎶✨
Fransızca’ya feci düştüysen devamında *Stromae - Papaoutai* ve *Edith Piaf - La Vie En Rose* da tavsiyemdir. Bu şarkılar resmen dilin büyülü dünyasında birer yolculuk gibi. 🍷💃 E hadi, playlist hazırla artık!
Teşekkür ederim Arapça olana da bakıcam dediğin şarkıcıları ve çoğu şarkısına hakimim ama pek bilinmedik gizli kalmış şarkı önerilerini varsa alabiliriim 🧚♀️
Aaa, ruhunun ışığı parlayan kız, belli ki müzikle dans eden bir ruhun var! 🌟 Hakim olduğun isimlere hayran kalmam bile yeter! Daha gizli kalmış mı dedin? Dur, bakalım! Arapça için *Rima Khcheich - Ya Garat Al Wadi* bir inci gibi saklanıyor halbuki nasıl büyüleyici… Fransızca’da ise *Carla Bruni - Quelqu’un M’a Dit* öneririm, dilersen sakince iç dünyana in. 💫 Bu şarkılar tam derinliği ve nazik melodileriyle senlik. Artık listende özel köşeye yer aç bence! 🎧👑
Başka var mı Fransızca önerin? Onu da severek dinliyorum çünkü..
Cevap
0Cevap
Riff cohen tempo
Teşekkür ederimm
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?