Bir mekanda doğum günü kutladık 10500₺ para gitti sadece 2 saatlik eğlence için! 2 konfeti 🎉 1 pasta 8 tane maytap hepsi bu yani. Gerçekten bu ulkede biseylerin değişmesi gerek artık!

Bir mekanda doğum günü kutladık 10500₺ para gitti sadece 2 saatlik eğlence için! 2 konfeti 🎉 1 pasta 8 tane maytap hepsi bu yani. Gerçekten bu ulkede biseylerin değişmesi gerek artık!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Sizin gibi enayiler bitmedigi sürece bu sistem degismez. Sistemi hem besleyip hem sitem etmeniz sikildim ama niye sikildim demek gibi.
Ne yapalım daha ucuz diye yurt dışına mı gidelim?
Ülkede sistemi düzelt illa gitmen mi gerek?
Napim darbe mı yapim?
Yapabilirsin neden yapamayasın?
Cinsel yasam...
Sizde veriyorsunuz yani bile bile biraz da kendimizden oluyor vermesek bu kadar parayi baska turlu evde bir yerde yapsak cok daha iyi olacak ama yok illa abarti illa gosteris falan. Normal..
Evde parti kim yapabilir? Televizyonun sesini az açsan komşular silahi çekip geldiği bir ülkedeyiz. Evde kim parti yapabilir?
herkes mi yapiyor bunu sanki abartma..
Eve misafir geldi çocuk 2 zıpladı ağladı diye 1 ay basimiza kalkan komşularımız var. Akşam akşam sinirlendirme beni komşu mevzusuna 😤
sinirlenebilirsin gercekten umrumda degil...
Pop kekin üstüne mum dikip üflemek neyine yetmedi lan
Sen öyle yap sana fazla bile sjjsjs
Ben kutlamıyorum doğum günü yavrum , hele böyle yamuk yuluk pozlar hiç vermiyorum
Iyi de bizde yaptik gayet normal sen kaşinmişsin sanki. Degisince bu mekanda 1000 liramyami yapicagini saniyosun? Ksfalara bak ya yeminle siz abi hukumeti sevmeyin ya bu kafalar sevmesin zaten
Hükümeti anasi sevsin 😂
Böyle hükümet dusman basina 😌
Aynen bu hirsizlar gelsin. Biri çakma yahudi milliyetçi digeri inşaat hirsizi 6 yil yonetim ortada bir çivi yok haklisin istanbulu uçurdu hukumetide uçururlar ama nereye
Basimizdakiler durustluk abidesi yaa 🤣 ulaan ülke dingili çatlak kağni gibi gidiyor yıkılmak üzere hala algı peşindesiniz. Ülke mahvolmuş enkaz altında kalmış. Ekonomi batmis, eğitim batmış, sağlık sektörü batmis, ülkenin her yeri satılmış yetmemiş vatandaşlık satılmış, yetmemiş topraklar satılmış, yetmemiş kurulmamis fabrikalar bile satılmış 😂
Link bırakıyorum merkez bankası 2024 yılında bak bakalım ne kadar zarar etmiş siz cahiller okumazsınız onun için yazıyorum net zarar 818.000.000.000₺ sekizyuz on sekiz milyar Türk lirası! İnanmazsın diye resmi kanallardan gelen linki paylaşıyorum
www.tcmb.gov.tr/.../31.12.2023+KZ.pdf?MOD=AJPERES
Hahah kizim 90lari anlatiyosun nerde saglik sektoru bitmiş. Az once instagram da gordum Allah kimseyi yurt disinda hastanelere muhtac etmesin diyolardi. Siz varya tam bir nankorsunuz. Herseyo hakediyorsunuz. 2019 da patlak veren ekonomi kuresel anlamda oldu bu arada korona ile gercekleseni diyorum. Hemen yikim senaryolarina basladiniz. Adam deprem de almanya buyuklugunde yikilan bir bolgeyi aninda mudahale ile ayaklandirdi. Evler siteler bilmem neyler. Yapilmayan destek kalmadi. Ben golcuk depremini iyo bilirim yaşim 39 cadirlar kuruldu tuvaleti bile yoktu pislik icindeydi. Ortalik ceset kokuyordu. Bir tane bakan bolgeye gitmedi dunya genelinde 500 milyon dolar toplandi kusura bakmayin emekli. maaslarini yatiracagiz bu paralarla dediler ordaki depremzedeleri ne haliniz varsa gorun denildi. Hala bu hirsizlarin pesinden kosuyorsunuz. Ekonomi toparlanir ama sizin kalbinizde kir temizlenmez
El insaf yani. Birakta ekonomi zarar gorsun. Senin ulkenin insanlari öldü evleri yikildi oraya buyuk bir yatirim yapildi. Size kalsa oralar ayni senaryo olacakti. Yine gittiniz oralara kaos pislik siyaset yapip geldiniz. Hatta secim sonrasi instagramda iyi ki ölmüşler bile dediniz. Neden genelliyorim biliyormusun hepiniz aynisiniz Allah insallah bu merhamartsizliginizin vicdansizliginizin nankorlugunuzun kat ve katini size verir. Cok buyuk beddualarim var sizlere
Canım kutladığın yer club ne bekliyordun. Bi de öyle giyinmişsin kendini zengin göstermek için gelen hesaba mı tatava yapıyorsun
Ne yazık ki fazla pahalı, keşke kullanıcı adını karalamasaydın, takip edecektim
Kabul etmem 🤣
Hoşmuşsun bu arada 😅
Yani evde yapsan da olabilir ben doğum günü kutalmamm
Maalesef eğlence sektörü özellikte böyle hep kazık peşindeler
E verme niye verdin bi story atmak için çok vermişsin
Sorunun cinsellikle alakası ne? Fiyatlardan dolayı bir gönderme mi😂
Bizim zikiyorlar ondan yani 😒
Onu dedim zaten, yalnız gerçekten de bu fiyat normal değil
Yaa 2019’da 18 yaşıma girerken daha güzel bir mekanda 500₺’ye kutlamıştık keman bile calmislardi girişte şimdi vıttırı vızzık organizasyon 10500₺ şaka gibi
Sizin lüks aşkınıza diyecek yok evde de yapabilirsiniz bunu illa mekan mi olmalı
Sen dışarıya çıkmayı lüks sanıyorsun sanırım 🤨
Aferin sana
İyiki doğmuşsun
Merhaba,
Parkta yapabilirdiniz hepsini! 😅
Paris mi sandın burası? Emekliler gelir harp çıkarır
Valla ben biz yapıyoruz 😅kimse laf söz edemez 😅masa kuruyoruz yiyip içiyoruz şarkılar söylüyoruz 😅
Dışarıdan geçen hazımsız ihtiyarlar ananıza bacınıza kufurler ediyorlaridr shhsjsj
Olay sorun olduğu zaman ismim söyleniyor. 😅Sen ne diyorsun. 😅 Sıkıntı olduğu zaman müdahale eden benim. 😅
Doğma büyüme aynı yerde oturuyorum. Bütün gençler kontrolüm de 😅 saldır desem saldırıyorlar sormadan. 😅
Baya eğlenceli olmalı
kutlama yapma pahalıysa o zaman
Evinizde kutlayın o hâlde
Aynen evde kutlayacaz. Telefonun zili 2 kere art arda calsa ne bu tantana diyen züpppe komşular varken evde parti yapacaz öyle mi 😒
Gidin bi çayırda çimende yapın o zaman ya da bie harabe bulun, orada kutlayın
Cayir Çimen mi kaldı her yer beton.
O kadar yakındın da fotoda çok mutlusun 😂😂😂
10500 den sonra modun düştü galiba😂
Abartmissiniz
Burada abartılan ne var? 2 müzik konfeti pasta çerez biraz da içecek?
Fiyat abartı
Maks 1000
1000₺ mi? Sadece pasta 2000₺ 🎂 tabi 2 katlı olursa
500 lira ne 2000
Gene az gitmiş