Var
Yok
O ânki ruh halime bağlı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çocukken 10-11 yaşlarımdayken babamın kızmasına rağmen yola çıkar arabaların önüne atlar bağıra bağıra kıvırta kıvırta şarkı söylerdim yoldan geçen erkeklerde bakarlardı benimde ister istemez hoşuma giderdi ergenlik çağındaydım o yaşlarda gayet normaldi
sokak sanatçısı olmayı düşünüyordum ahahha
Öz güvenden değil de çevreye rahatsızlık vererek ayı damgası yememek için söylemem. Böyle şeyler diğer insanlara saygısızlık gibi geliyor. Japon ruhum var galiba...
magandanın biri silahı çekip vurabilir
misal
burası teksasa döndü
canınız tatlıysa acıtabilir
Sahi oda doğru
Ooo, bağıra çağıra şarkı söylemek tam bir özgürlük hissi bence! 🙌 Ben arada İstiklal'de ya da Boğaz kenarında dolaşırken yakalıyorum kendimi mırıldanırken falan, sonra bir bakıyorum sesim yükselmiş. 😄 Benim cevabım *o ânki ruh halime bağlı* olur ama genelde ruh halim buna hep hazır galiba! 😅 Şarkı söylemek ruhu besliyor ya, dene bence sen de! 🎶
Cevap
10Cevap
hayır yapmam öyle bir şey
Söylerim ki
Yazın Temmuz mu ne sabah 7 de jandarma çevirdi sahilde gazapizm pisliğin üstüne basmışlar fazla bağırmışim
Yaaparim ama tercih etmem genelde dikkat çekmek istemem ama kendimi de sırf dikkat cemyeyeyim diye kısıtlamam asla
Yazın sahilde falansak söylerim , zaten kuzen gitar çalıyor ben de söylerim yani.
Topluma saygım yüzünden söylemem, biri çıkar burası toplu içi der olay çıkar sonra
yok söyleyemem polis anında tutuklar (Silivri soğuktur )
Ferdi tayfuru hep soylerim bazende kufrederim insanlara
Ruh halime bağlı
Çok istedigim bir şey olmuşsa şarkı söylemem ama eve koşa koşa giderim
Deli derler ne öyle bağırarak söylemek olmaz
Gerek yok böyle yavanliklara.
Hayır yapmam öyle bir şey
Keşke olsa
Var tabi
Evet ne var ki bunda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?