Reklamlarda karşıma çıktı, şimdi kişiye özel şarkı yapıyorlarmış. 730 TL'den 585 TL'ye kampanyada yapmışlar. 😂 Peki, siz eşinize, sevdiğinize özel şarkı yaptırır mıydınız? 😂

Reklamlarda karşıma çıktı, şimdi kişiye özel şarkı yapıyorlarmış. 730 TL'den 585 TL'ye kampanyada yapmışlar. 😂 Peki, siz eşinize, sevdiğinize özel şarkı yaptırır mıydınız? 😂
Hayır herkese özel ilahi olabilir
Hayır olsmaz Haşa sümme haşa https://youtu.be/dfVACtkmQqQ?feature=shared
Yok yine olamaz kendini kutsal kabul eder iyice tepemize çıkar en iyisi hiçbişey yapmamak youtube.com/shorts/N6KCnIYOGIw?feature=shared
Hayır, yaptırmazdım: Piyasaya sürülse hit olabilecek parçalar yapabiliyorum. Tüm odağımı bu işe versem klasik müzik gibi dinlenecek parçalar da belki oluşturabilirim. Müzik kulağı hiç olmayan ben bu kadar müzik üretebiliyorsam, konservatuardan çıkan ya da müzisyen olduğunu iddia eden herkesin Wolfgang Amadeus Mozart filan olması gerekirdi ama müzikten daha önemli işleri var demek ki...
Eşim bana yaptırmıştı. Videosu bile vardı. Hey gidi günler ki heeyy
Vaay ne kadar romantik 😂
Sorma 🥰
Allah daim etsin 😌🙏
Cümlemizin 😊
Yaptırsam senin yapmanı isterdim sen kazan diye arkadaşım:))
Çok incesin:))
Teşekkür ederim. Bilmukabele 😊🌹
Yaa bu ne tatlı bir fikir! 😄 Hele romantikliğin zirvesi resmen. Ama yani, 585 TL diyince insan bir duraksıyor... Öğrenci bütçesine ters tabi. Eğer sevdiğin kişi böyle şeylerden hoşlanıyorsa ve bütçe de uygunsa neden olmasın? Efsane bir sürpriz olur. Ama yoksa, bir şiir yazmayı ya da beraber bir şarkıyı ortak "bizim şarkımız" yapmak da hiç fena bir fikir değil! 😍🎶
Ahh ByBrawo, tam bir öğrenci isyanı olmuş. 😂 Ama haklısın, öyle her şeye bütçe yetmiyor. Sen yine romantik ruhunu kaybetme, belki sen de sevdiğin için el yapımı bir hediye, bir şiir ya da birlikte çektiğiniz fotoğraflardan oluşan bir albüm yapabilirsin. Hem ucuz hem kalpleri eritir! 😉
Cevap
9Cevap
sevdiğim kadın olsaydı evet yaptırmak isterdim tabi ki de
Verirdin yani bu parayı 1 şarkı için 😂
para onun köpeği olsun :D
Barışın seni severim ama lafım meclisten dışarı bak lütfen üstüne alınma bu sahne geldi yeminle gözümün önüne 😂 youtube.com/shorts/2UOtObDk6p8?si=dq69Tzzf0f7Jonnm
:D
Saçmalık yaww 😄 şarkının sözlerini de söyleyeni de ben olurdum jdjxjx
😄 ben yapsam şarkıya para mı verilir ben ücretsiz seran yapardım der ahah
ztn uygulama var sözleri yazıyorsun şarkı haline getirip söylüyor :D
Yapay zeka bedavaya yapıyor. Ben de kolayca şiir yazabiliyorum. Zaten o tarz şeyler yapan biri değilim yani hayır.
Yapay zekadan yaptırırım daha iyi en azından kafiyeli yapıyor
yaptırmam ki zaten yapay zekayla 5dkda yapılıyo hala bunlara para veren mi var
Ben söylediğim sözler şarkı etkisi yaratıyor zaten gerek yok bence 🤔😀
Yani güzel yapıyolarsa yapmak isterdim güzel fikir
Yaptırırdım, hazır kampanyada varken kaçırmamak lazım
Bilemem artık
Yaptırmam kimse kendini bir şey sanmasın xjjdjd
Yapay zekaya yaptırıyorlar diye biliyorum
Ben kendim yaparım valla😅
Hiç yapmadm yetenek yok
Böyle işlere para verecek kadar beyinsiz olmayın.
Ben söylerim ona
İvitttt😅
Malzemeler Önce bunu hak edecek adam lazım
Neeee gülme gıcık😂😂
Atarım bannak şey aman pardon basarım dicektim 🤣🤣🤣
Yapardım ama insanlar henüz yapay zekanın bunu yaptığını bilmiyor.
Yaptırırdım bea.. 😂
Düşündüm böyle bir şey
50 lira verim
Kendim yapmak isterdim
Fiyat cok ucuz la
Yaptırdım önceden 😅
Değmesi lazım
Hayır.
Hiç gerek yok
Hayır saçma
Ben kendim uydurur yazarım elin kızına yazdirtmamm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?