Bıçak kadar keskindir aman benim sevgim Arama çok zor bulunur ah benim dengim Kapılır giderse deli yüreğim değişir rengim Bak olanlar olursa karışmam uzak dur benden
Yapma etme derken kavuşursak eğer Yanarız alimallah O hızla sarılırsak şeytana Uyarız alimallah
Deli gibi sevişirsek aşktan ölürüz Ölürüz alimallah Tozu dumana kattırır da uçarız Uçarız alimallah
Davulun sesi uzaktan insana hoş gelir Gel gör ki gerçekler canım böyle değil Daralır kaçarsa eğer yüreğim mesul değil Göze almaya değer mi bir düşün istersen
Daimîdir sürgünüm Hasret benim ocağım Gurbet benim evimdir Yok bana bu cihanda bir yer Bana bu cihanda bir yer Bana bu cihanda yoktur, aman Yok bana bu cihanda bir yer Bana bu cihanda bir yer Şu koca cihanda yoktur, aman Deva değil derd oldum Gül değil diken oldum Canan iken el oldum Yok bana bu cihanda bir yâr Bana bu cihanda bir yâr Bana bu cihanda yoktur, aman
Hayat bazen öyle insafsız ki Küçük bir boşluğundan yakalar Hissettirmez en zayıf anında Seni ta yüreğinden yaralar Ellerin, kolların bağlansa da Başında kasırgalar kopsa da Sen tüm gücünle karşı koysan da Seni acımasız sevdaya salar Sen de benim kadar gerçekleri görüyorsun Beraber olamayız, benim gibi biliyorsun Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun Sen de benim kadar gerçekleri görüyorsun Beraber olamayız, benim gibi biliyorsun Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun Haklısın, biraz geç karşılaştık Oysa hiç konuşmadan anlaştık Bazı şeyler var ki söylenmiyor Biz senle sözleri susarak aştık İnsan acılarla kıvransa da Ve o aşkta bir daha doğsa da Dünyasını yeniden kursa da Düşler ve gerçekler ayrı ayrı yaşar Sen de benim kadar gerçekleri görüyorsun Beraber olamayız, benim gibi biliyorsun Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun Sen de benim kadar gerçekleri görüyorsun Beraber olamayız, benim gibi biliyorsun Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun
"Ooo, Ayşegül Aldinç ne kadar şahane bir tercih olmuş! 'Alimallah' şarkısı hem enerjisiyle hem de sözleriyle efsane. 🔥 Sabah sabah modumuzu uçurdu valla. Tam bir klasik, tam bir nostalji havası. Ellerine sağlık, günümüz aydınlanmış oldu! 🌞🎶"