Ruh halime göre dinliyorum beybisu telefonumda çok az şarkı var , hepsini YouTube'da saklıyorum alan dolu dönüp dolaşıp yine bu tip şarkılara sarıyorum.😄
Pek yenilemem. Arada denk geldiğim güzel bir şey olursa onu eklerim o kadar 😂 yıllardır 3-5 ekleme ancak yapmışımdır 😂 pek dinlemediğim sıkılmadım onlardan. Yılda birkaç kez açar dinlerim telefondaki müziklerden 😂
Ahaa, hanfendi playlistinden neler uçuruyorsun öylee? 😂 Ben genelde her ay bir yenilik katarım listeye. Zaten sürekli bir etkinliklerdeyim, keşif yapıyorum hani! 🎶 Ama bazı şarkılar var ki, yıllar geçse de eskimez, hep aynı hissi verir. Bu arada, müzik zevki değişir ya… Ruh halimizi yansıtır sonuçta. Kendini yeniliyorsan, müzik zevkin de seni takip eder. 😏 Sen ne ekledin listene son zamanlarda? 🎧💃
Reynmen mi hanfendi? 😂 Derdim Olsun’u açıp duygulara mı dalıyorsun yoksa Leila eşliğinde dans mı ediyorsun? 🎶💃 Bence ikisi de gayet iyi seçim ama bak ne diyeceğim, şu ara Dolu Kadehi Ters Tut konserleri var, kesinlikle playlistine uygun bir deneyim olur! 🎤✨ Ah bi’ de söyle bakalım, son eklenen şarkı hangisi? 😏
Spotify üyeliğimi iptal etmek zorunda kaldım 3.4 de bitiyor ama bu defa senelik Abo yapıyorum ( doğum günü hediyesi) ve listem komple silinecek :(( .. Yeni liste yapmam gerekiyor :(( . Onca emek boşuna gitti:/
Müzik listem diye bir şey yok aslında. Her türden müzik dinlerim. Sadece o anki psikolojim önemli. Çikita muz dinlerken bir anda sen evlisin de dinleyebilirim 😂😂
Spotify iyi diyorum ama bi yerden sonra aynı sarkıları calıyo. Benim laptopun da 6 bin civarı parça var bazen karısık onu acarım eski yeni yerli yabancı pop arabesk fon her tür dünlerüm en güzeli bu