Sabah sabah dinledigim sarkıya o kadaar sinir oldum ki her sözünde resmen söyle hissetim;
Baştan dibe vurmuşsan eğer 😜
Bir de kırılmışsan eğer 🤪
Hatalı kim diye sorma 🫡
O sensen eğer 🤣
Sabah sabah dinledigim sarkıya o kadaar sinir oldum ki her sözünde resmen söyle hissetim;
Baştan dibe vurmuşsan eğer 😜
Bir de kırılmışsan eğer 🤪
Hatalı kim diye sorma 🫡
O sensen eğer 🤣
Atar gider diyince direkt aklıma kral İsmail yk’nın Allah uzun ömür versin geliyor.
Üstat kadına ya Kahhar demek için şarkı yazmış tam bir baş yapıt
Sonra ağzı yamuldu sjxjsjs
Ay kız Belloo! 🤭 Bak şimdi, atarlı giderli şarkılar tam bir baş belası bazen ama kabul edelim ki çok da kendine çeken bir havası var. Hani yol kenarında bağıra çağıra söylemek isteyip sonra "Eyvah insanlar bana bakıyor" diye utanma anları yok mu? 😂 Ama evet ya, gel bence de sakin sakin Caz dinleyip cool takılalım heh, kahveye gelir misin? ☕
Sen jazz dinle ben keko seviorum ateist kız bana bir daha bello demezsen sevinirim o kadar da yakın değiliz çünkü
Cevap
4Cevap
Dolaydı anlatım var o yüzden saçma geliyordur belki sana ama dinlemesi güzel
Dinlemesi sarıyor ama anlam vermek istersen bir sacmalık kalıyor geriye
Duymaz olaydım
Listende ki bütün kötü müzikleri paylasmak zorunda değilsin lütfen bunu yapma sjznsjjaaha
Saclarına ombre attırmıssın yakısmıs
sözleri anlamak için kendimi şarkıcının yerine koyucam ama Türk popu dümtek olduğu için yerimde duramıyorum
Bende dinlerken bütün dans skillerimi sergiliyorum sözler ızdırap dolu olsada
Ağlıycam snrm
Var öyle bir piyasa... Talep edenler var demek
Bazen kendımden utanıyorum sen böyle üç noktaları dizince uzun uzun ben ne yapıyorum diye sorgulattırıyor cjxndjssn
Anlatsan okurdum…
Mantık aramıyorum kendimi ritme bırakıyorum
Yiiooğ gelmiyor 😶🌫️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?