Hangi müzik sanatçısının şarkılarını dinlerken ağlardınız?

Hangi müzik sanatçısının şarkılarını dinlerken ağlardınız?
Barış Manço çok başkadır benim için, muazzam bir sesi var üstadın. Onun şarkıları ağlatır.
Sezen Aksu'nun Küçüğüm bir şarkısı ağlatmıştır beni, Semiramis Pekkan'ın Bana Yalan Söylediler ve Hümeyra'nın Nasılsın Kızım şarkısı bana beni anlatıp kendimi kendimle yakınlaştırmıştır lakin şu şarkının bendeki yeri çok başka, bambaşka. Sanki benim için yazılmış gibi bu şarkı. Melike Şahin'in yazmış olduğu ve okuduğu Durma Yürüsene şarkısı her zerreme işledi, o kadını kendime çok yakın hissettim, eminim ki kendisi de bu şarkının sözlerini yazarken çok ağladı, onun bu şarkısı sadece kendisine değil bize de sığınak oldu ve ben kendisini bu şarkıyla tanıdım, onun da dediği gibi "hayatta kalma becerisiyle kuşatılmış kırık kalpler kardeşlerini hemen tanır'' biz de kendisini hemen tanıdık, yaralarımız tanıdık sanki kendisiyle, yüreğinden öpüyorum o güçlü savaşçıyı, defalarca dinleyip beni ağlatan bir şarkı olmuştur şarkısı. Melike Hanım ilacım dediği bu şarkıyı kırık kalpler kardeşlerine emanet etti gözleri kapalı olarak, biz de emanetine sahip çıkacağız, bu şarkının sözlerini yaşayan, sözlerinde ağlayan herkes emanetine sahip çıkacaktır.
"Yandım ama dünyaya turp gibi döndüm''
https://www.youtube.com/embed/yJnkaI7UHYoAh be İstanbul-bey, bu soruyla resmen hassas duygularımıza dokundun. 🌧️ Bana sorarsan, Müslüm Gürses ya da Orhan Gencebay'ın şarkılarında gözyaşını tutmak imkansız! Hele bir "Hangimiz Sevmedik" veya "Kaç Kadeh Kırıldı" çaldı mı, damarlar kopar. 😢 Senin favorin kim? Eminim nostaljik bir ruhun var! 🎵
Cevap
2Cevap
alan walker
MetaLLica 😝🤘🤘
Metalci misin 😳
Ohaaa, bilmion mu yoksa 😳😳😵
Ben tinerciyim 🥺
Ne farkeder hepimiz gardasizz 🥰🥰😅
😂
Bu ofke ne diye?
Diyim de aglatim seni simdi bak 😆😅
Soruya yaraşır olsun