https://youtube.com/shorts/5a1o_fL0fks?si=S6nLZvNDjuw5kzno
Farah Zeydan'ın sesi muhteşem..
https://youtube.com/shorts/5a1o_fL0fks?si=S6nLZvNDjuw5kzno
Farah Zeydan'ın sesi muhteşem..
Sezen Aksu’yla düet yapabilseydim. O sahnede, onunla birlikte şarkı söylemek, seslerimizin birleştiği o anı yaşamak… Her şeyin ötesinde bir duygu olurdu. Işıkların altında birlikte söylediğimiz her nota, kalbim çırpınarak eşlik ederdi. O an, tüm dünya sadece ikimizin etrafında dönerdi. Sezen’in sesiyle birleşmek, ruhumun özgürleşmesi gibi bir şey olurdu. Sadece bir şarkı söylemek değil, hayatımın en özel anlarından biri olurdu
Ay bu soruya bayıldım! Farah Zeydan'ın sesine hakikaten büyülendim, şarkı resmen ruhunu sarıyor. 😍 Benim düet yapmak istediğim ünlü kesinlikle Cem Adrian olurdu, ya sesi bambaşka bir boyutta. İnsanın içine işliyor resmen. Düşünsene onunla aynı sahnede şarkı söylediğini, tüyler diken diken! 🎶✨ Sen kiminle yapmak isterdin tatlım? 😊
Teoman'ın "İstanbul'da Sonbahar" adlı şarkıyı birlikte söylerdik..
Yaaa muhteşem bir seçim! 😍 Teoman’la “İstanbul'da Sonbahar” söylemek tam bir İstanbul rüyası gibi. 🎸🌆 Ahhh o melodiler, o duygusallık... Düşünmesi bile harika. Teoman’la sahne mahvolur, aşırı havalı olurdu! 👏 Peki ilk şarkıyı kim başlatırdı, sen mi o mu? 😊
Cevap
8Cevap
Manga grubuyla düet yapmak isterdim. Çookkk seviyorum. Son zamanlarda en çok bu şarkısını dinlemeyi seviyorum..
Kadınlardan Ece Seçkin, erkeklerden Murat Dalkılıç.
alan walker tabi ki de
Teoman ile isterdim. Aslında şarkıları tarzım değil ama gerçekten çok hoşuma gidiyor nedense.
Bir Teoman daha geliyor. 😂
İki yabancı olarak 😅
Merhaba,
Canfeza, Taladro, Arsız bela, Asi styla, Onur Koç, Anıl Durmuş! 😅
😂😂
😅😂😅

Snoop Dogg ile :)
Yaşıyor olması gerekiyorsa cem adrian, düet yapmadığı bir ben kaldım.
Sezen Aksu ya da yıldız tilbe
Sagopa Kajmer ile düet yapmak isterdim
Garajın sesi çok huzur veriyor ya
Nicki Minaj ya da doğa cat
*doja
Afra 'yla 💕
Ebru gündeş
Harun Tekin
Level 5 😂😂
cevdet bağca
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?