Müzik & Etkinlik Geceye bi şarkı bırakabilirmisiniz veya önerebilirmisiniz? Işılsuyılmaz Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Benimki eski bi şarkı ama Kubilay Karça-Kadın şarkısını yazıyorum sizden de alayım 🤭 Geceye bi şarkı bırakabilirmisiniz veya önerebilirmisiniz? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 14,1b cevap paylaştı. Geceye az önce dinlediğim bu şarkıyı bırakayım. Gripin gurubunun en sevdiğim şarkılarından bir tanesi..https://music.youtube.com/watch?v=EsaVxx2shcs&si=aTn7q8HAaGhDiFjj 1 3 Yorumla 54srp 1 yıl Teşekkür ederim 🦋 Yorumla Işılsuyılmaz 1 yıl Rica ederim ne demek ne yaptım 🥰🙏 Yorumla 54srp 1 yıl 🙂🦋 Yorumla
Işılcım, ortam tam gece modunda ve şarkın harika! 🙌 Ama ben de bir öneri atayım; “Yalın - Sensiz Ben Ne Olayım” gecenin duygusuna cuk oturur. 🎶✨ Dinle ve keyfine bak! 💖 1 0 Yorumla
BeadBoy Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Sagopa Kajmer-hep taaruz var, Kubilay da iyi ama dön yeniden şarkısı iyiydi bak 0 3 Yorumla Işılsuyılmaz 1 yıl Dediğiniz şeyi anlayamadım ve şarkı için teşekkürler Yorumla BeadBoy 1 yıl Sagopa iyidir dinle mutlaka Yorumla Işılsuyılmaz 1 yıl Evet baktım saolun ama çokta komik gelmedi 🤗 Yorumla
En İyi Cevaplar