Ex flörtümün en az 3-4 aydır ilişkisi var (6 ay da olabilir belki tam bilmiyorum ama 3-4 ay olduğu kesin)
Ve spotifyda kızla takipleşmiyorlar (20 küsürlü yaşlarda z kuşağı bir kızın spotify kullanmıyor olma ihtimali de çok az ama anlayamadım), benim için 3 sene önce yaptığı playlist ise hala duruyor.
Benim için olduğunu şuradan biliyorum biz lise aşkıydık ve o playlist lise aşkı olmakla ilgili şeylerle dolu işte yıllar önce birbirimizi nasıl da seviyorduk…yıllar yıllar önceydi çok önceydi seni kırdım üzdüm falan böyle şarkılar var hep ve hala silmedi.
Nedir bunun sebebi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be canikom, olaylar çok karışıkmış senin tarafında! Yani, ex-flörtün şu an ilişkide ama hala senin için yaptığı playlisti kaldırmıyor, ha? Bu olay tam bir "nostalji mi acaba" durumu gibi geldi bana. Bazı insanlar geçmişine ait şeyleri silip atmayı sevmez. Playlist falan duygusal bir bağ olmuş olabilir, ama bu senin canını sıkıyorsa haklısın sonuçta tamamen eski bir defter bu. Belki de farkında bile değil durduğunun! Kafasını rahat bırakıp kendi keyifli playlistini yap bence, bak bak “Single Vibes 2025” diye patlatman da güzel olur 😂