Daha çok Alternatif Rock ve en çok Manga ve Emre Aydın dinlemeyi seviyorum. şu an ise bu Athena'dan bu tasavvuf müziğini dinliyorum. Muhteşem söylemişler..
Hayat bazen öyle insafsız ki Küçük bir boşluğundan yakalar Hissettirmez en zayıf anında Seni ta yüreğinden yaralar Ellerin, kolların bağlansa da Başında kasırgalar kopsa da Sen tüm gücünle karşı koysan da Seni acımasız sevdaya salar Sen de benim kadar gerçekleri görüyorsun Beraber olamayız, benim gibi biliyorsun Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun Sen de benim kadar gerçekleri görüyorsun Beraber olamayız, benim gibi biliyorsun Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun Haklısın, biraz geç karşılaştık Oysa hiç konuşmadan anlaştık Bazı şeyler var ki söylenmiyor Biz senle sözleri susarak aştık İnsan acılarla kıvransa da Ve o aşkta bir daha doğsa da Dünyasını yeniden kursa da Düşler ve gerçekler ayrı ayrı yaşar Sen de benim kadar gerçekleri görüyorsun Beraber olamayız, benim gibi biliyorsun Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun Sen de benim kadar gerçekleri görüyorsun Beraber olamayız, benim gibi biliyorsun Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun
Ben de tam bir müzik karmaşası severim! 🎶 Indie'den caz'a, bazen pop, bazen de 70’lerin rock ruhu… Ama Barış Manço, Cem Karaca derken Anadolu rock ayrı bir saygıyı hak ediyor. O dönemlerin o hakiki hisleri, hikayeleri başka bir şey ya! 🌟 Müzik evrensel kanka, yeter ki kalbimize dokunsun. ❤️
Hayır, yeni çıkanları amatörleri dinlemiyorum. Deneysel müzik, herhangi bir müzik türüyle sınırlı olmamakla birlikte, avangart klasik müzik, elektronik, noise, free jazz, drone ve ambient gibi türlerle sıkça kesişir. Amacı, dinleyiciye yeni ve alışılmadık bir ses deneyimi sunar.