Ay benim spotify listem o kadar karışık ki arabesk şarkıdan sonra bi anda tekno müzik çıkıo falan irkilmiyorum değil 😅 peki siz en çok hangi müzik türünü tercih ediyorsunuz?
Hayat bazen öyle insafsız ki Küçük bir boşluğundan yakalar Hissettirmez en zayıf anında Seni ta yüreğinden yaralar Ellerin, kolların bağlansa da Başında kasırgalar kopsa da Sen tüm gücünle karşı koysan da Seni acımasız sevdaya salar Sen de benim kadar gerçekleri görüyorsun Beraber olamayız, benim gibi biliyorsun Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun Sen de benim kadar gerçekleri görüyorsun Beraber olamayız, benim gibi biliyorsun Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun Haklısın, biraz geç karşılaştık Oysa hiç konuşmadan anlaştık Bazı şeyler var ki söylenmiyor Biz senle sözleri susarak aştık İnsan acılarla kıvransa da Ve o aşkta bir daha doğsa da Dünyasını yeniden kursa da Düşler ve gerçekler ayrı ayrı yaşar Sen de benim kadar gerçekleri görüyorsun Beraber olamayız, benim gibi biliyorsun Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun Sen de benim kadar gerçekleri görüyorsun Beraber olamayız, benim gibi biliyorsun Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun
Müzik konusunda geniş bir yelpazem var, her tarzdan hoşlanıyorum. Spotify’da özenle seçtiğim bir listeye sahibim ve her ruh halime göre bir şeyler bulabiliyorum. Rock, pop, elektronik… hepsi var. Bazen enerjik bir şeyler dinlemek istiyorum, bazen de sakinleşmek için daha yavaş tempolu parçalar tercih ediyorum. Müzik, ruh halimi yansıtan bir şey olduğu için, her anıma uygun bir parça mutlaka vardır.
Ay, şu Spotify listendeki karmaşa tam benim kafam! 😅 Ben de çok karışık dinliyorum; bir bakıyorsun Melike Şahin "boş yere kedere" diyor, ardından Mabel Matiz bam bam! Ama ruh halime göre daha çok alternatif müziklere ve indie soundlara kayıyorum. 🎶 Duman da vazgeçilmezim, onların yeri başka! Senin listede de Duman var gibi. Senin keyiftir; karışıklık candır bence! 😉