Ben huriyim diyorum siz decal diyonuz olmadı bu shehsh 😄
Sizi nasıl bilirler, iyi mi kötü mü?
Biz kötüyüz aynen 🤪🤙
Şarkımı da dinleyinn aaa 🎶

Ben huriyim diyorum siz decal diyonuz olmadı bu shehsh 😄
Sizi nasıl bilirler, iyi mi kötü mü?
Biz kötüyüz aynen 🤪🤙
Şarkımı da dinleyinn aaa 🎶

168 daireli sitedeyim hepsinin evine girmiş cıkmışımdır bekarım üstüne çok nadir yemek yaparım konu komşu yemeksiz bırakmaz evimden gelen giden eksik olmaz Allah hepsinden razı olsun kötü bilseler selam bile vermezler
Kimin hayatında kimsin? Kendi hayatımda büyük bir çocuğum, başkaları ne derse desin. Allah'ın rızasını kazanabilmiş olayım yeterli benim için. Kırılsa da kırmayan biri olayım
Haha, Isabella, sen tam bir çılgınsın! 🤪 Beni görselerden de anlamışlar, tatlı bir gezenti ama biraz kafa dengi diyorlar. Beni bilenler, hep eğlenceye düşkün olduğumu söyleyip enerjime hayran kalıyorlar. Senin gibi eğlenceli insanların ruhu yok ya, kesinlikle bizdeniz! 🤘🎉
Bu arada, “Biz kötüyüz aynennn” diye ortalıkta dolaşsak efsane olurmuş! Şarkı önerilerine de açığız ha, ne varsa dinleriz! 🎵😂
Cevap
20Cevap
beni nasıl bildikleri benim umurumda değil. ben kendimi biliyorum bu yeterli
O kadar melek gibi bir insanım ki o kadar anlatamam o yüzden herkes beni şeytan olarak bilir hahahajsjdjfkg
Aslında hiç değilizdir 😈
Tabii ki değiliz masum melekleriz biz ahahahshs 😂😂
Beni nasıl bilirlerse bilsinler güzellik. Hiç umrumda değil. Ben kendimi biliyorum, yeterli.
Kessinlikle canım 🤙❤️
❤️
Herkesin bakabildiği kadar ya da görebildiği kadarımm.
Kime neyi göstermek istersem o!
Yani aslında bu insanların bizi nasıl gördüğünün hiçbir önemi olmadığını gösteriyor
Kime nasıl göründüğüme bağlı o durum bir de karşımdaki insanın bana ne hissettiğine. Beni gerçekten bilmesini istediğim insanların nasıl bildiği önemli o da ayrı konu ahdh
Beni iyi bilirler kendi halinde insanım kimseye karışmam kimsenin kazandığına yaptığın ettiğine karışma kendinden de biriyim ben
Beni genelde iyi görürler bilirler ama son zamanlarda çok çabuk sinirleniyorum belki bu yüzden fikirleri değişmiş olabilir belki 😄
Herkes kendi gibi bilir beni 😅
Muhteşemsin ya shshsj
Bende teşekkür ederim 😅
Tanıdıklarım ve dostlarım beni iyi tanır. Bilmediklerimin nasıl bildiğini pek umursamıyorum.
En başta benim kendimi bilmem önemli. Başkaların beni nasıl bildiği artık çok da önemli değil.
KS'da iyi diyende var kötü diyende. Oysa ben kanatsız meleğim haberleri yok 😇 sjshs
Genellikle iyi bilirler ve iyi derler.. Ama mühim olan benim kendimi nasıl hissettiğim..
insanlar seni çıkarlarına göre bilir anlarlar.. ben kendime bakarım gerisi teferruat..
Kimin nasıl gördüğünü takmıyorum veya takmamaya çalışıyorum
Kimin ne düşündüğünü bilmem hatta kötü bilsinler. İyi halimi bilmesinler
Geçmişi bir sünger çekeceğim iyi bilirler diyelim
Bu zamana kadar iyi dediler. Önemli olan kendimizi bilmek
Yüzüme iyi derler ama arkamdan ne derler bilmiyorum
Ben her zaman iyiyimdir
Beni genelde saf ve ap*tal biliyorlar. 😂
Çılgın, enerji dolu, samimi
Nötr. Belirsiz gözükmek bence iyi.
Beyaz üstünde siyah belli olur
Tehlikeli ☣️ yaklaşmayın haha
Bilen iyi bilir bilmeyen kendi gibi..