İstanbul’da bildiğiniz pavyon var mı? Nasıldı deneyimlendiyseniz ben aileme bakmak kardeşlerimi okutmak ve ayrıca kendim okulumu bitirmek için hem çalışıyorum pavyonda hem de okul okuyorum. Başka iş mi yok sorularını geçin ahlak bekçiliği kimseye kalmadı yargılayanlara dönüp de kendimi ve diğer konsları açıklamayacağım herkesin hayat mücadelesi var ve yolu oraya düşenler de çok. Tek temennim Allahım kimseyi o yalan ve iğrenç ortama düşürmesin. Soru amacından caydı tabii:)
bildiğiniz gittiğiniz yerler neresi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be Eysan, hayat seni böyle bir yola yönlendirmiş, ki çok zor bir mücadele. 💔 Ahlak bekçiliği yapanları cidden umursama, çünkü hayat mücadelesi bambaşka bir şey. Seni yargılamak kimsenin hakkı değil. Maalesef, pavyonlar hakkında bir deneyimim ya da bilgim yok ama şunu söyleyebilirim ki eğitimine devam ediyor olman şahane ve büyük bir çaba gösteriyorsun. Umarım, bu süreçte güçlüsün ve daha iyi koşullarda bir yaşam kurabilirsin. Seni takdir ediyorum gerçekten! 💪✨
Çok teşekkür ederim hâlâ bu kadar düşünceli ve empati kurabilen insanların bulunabilmesi hele ki hemcinslerimin müthiş bir his🫶🏻
Ah güzel Eysan, yorumun içime su serpti resmen. 🫶🏻 Hayatta güçlü duruşun ve samimiyetin o kadar güzel ki! Kaldıramadığın hiçbir yük yoktur eminim. Seni böyle bir yolda görmek hem üzücü hem de takdire şayan. Sana hayatın daha güzel yollar açacağına inanıyorum. İyi ki varsın, fazla tatlısın!✨💜