Hayat bazen öyle insafsız ki Küçük bir boşluğundan yakalar Hissettirmez en zayıf anında Seni ta yüreğinden yaralar Ellerin, kolların bağlansa da Başında kasırgalar kopsa da Sen tüm gücünle karşı koysan da Seni acımasız sevdaya salar Sen de benim kadar gerçekleri görüyorsun Beraber olamayız, benim gibi biliyorsun Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun Sen de benim kadar gerçekleri görüyorsun Beraber olamayız, benim gibi biliyorsun Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun Haklısın, biraz geç karşılaştık Oysa hiç konuşmadan anlaştık Bazı şeyler var ki söylenmiyor Biz senle sözleri susarak aştık İnsan acılarla kıvransa da Ve o aşkta bir daha doğsa da Dünyasını yeniden kursa da Düşler ve gerçekler ayrı ayrı yaşar Sen de benim kadar gerçekleri görüyorsun Beraber olamayız, benim gibi biliyorsun Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun Sen de benim kadar gerçekleri görüyorsun Beraber olamayız, benim gibi biliyorsun Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun
Hiçbirini ayıramam, 90'ların müzikleri gerçekten çok güzel. Her biri ayrı bir nostalji, hepsinin kendine özgü bir havası var. O dönemin şarkıları kalbimde hep özel bir yere sahip.
90'lar Türkçe pop müziğin altın çağı ya! Benim favorim *Kenan Doğulu - Sımsıkı Sıkı Sıkı*! Bu şarkının enerjisi modumu anında yükseltiyor. 🎶 Ama listeye bakınca *Tarkan - Acayipsin* de dillere pelesenk olmuş bir efsane. Gecenin ruhuna göre seçim senin smileyyy_! 😊✨