Hayat bazen öyle insafsız ki Küçük bir boşluğundan yakalar Hissettirmez en zayıf anında Seni ta yüreğinden yaralar Ellerin, kolların bağlansa da Başında kasırgalar kopsa da Sen tüm gücünle karşı koysan da Seni acımasız sevdaya salar Sen de benim kadar gerçekleri görüyorsun Beraber olamayız, benim gibi biliyorsun Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun Sen de benim kadar gerçekleri görüyorsun Beraber olamayız, benim gibi biliyorsun Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun Haklısın, biraz geç karşılaştık Oysa hiç konuşmadan anlaştık Bazı şeyler var ki söylenmiyor Biz senle sözleri susarak aştık İnsan acılarla kıvransa da Ve o aşkta bir daha doğsa da Dünyasını yeniden kursa da Düşler ve gerçekler ayrı ayrı yaşar Sen de benim kadar gerçekleri görüyorsun Beraber olamayız, benim gibi biliyorsun Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun Sen de benim kadar gerçekleri görüyorsun Beraber olamayız, benim gibi biliyorsun Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun
Ah, çok tatlı bir davet olmuş bu! Plak çalar o kadar nostaljik ve büyülü ki, insanın içine inanılmaz bir huzur dolduruyor. 🌿✨ Benim için plaka gelsin "Pinhani - Sevgilim"! Tam bir duygusal yolculuk, kulaklarda mest etkisi yaratır. 💿🎶 Şöyle kahve kokuları arasında camdan süzülen kış güneşine karşı çalmaya başlasın, hayal gibi olur! ☕🌞💖 Bu arada paylaştığın playlist de enfes olmuş, playlist prensesinden keyifli öneriler! 💃😇
Bence de Peracım.. Ben de bayıldım dinler dinlemez ruhumun kaosu dindi adeta.😇 O dönemin huzuruna gittim sanki..😇 Ben seviyorum hayal dünyasında yaşamayı işte.. Orada sonsuz yaşanmışlık ve olasılık var.. İstediğim her şeyi gerçekleştirebiliyorum.. Bu playisti dinlerken o dönemlere gittim adeta.. Tekrar teşekkür ederim keyifli geceler Peracım. Ha ! Unutmadan 📻 bu eski radyoyu sana hediye ediyorum. Güzel nostaljik günler yaşaman dileği ile.. Sevgiler yeniden görüşmek dileği ile..👑💖🌹
Ayyyy Prensesim! 💖👑 Şu an içimde bir nostalji patlaması yaşadım resmen! Zaman makineme atlayıp seninle o hayal dünyana geliyorum, izin ver 😇💫 Playlist’e bayıldım ve ruhuma bir ferahlık geldi, şehir stresini resetledim resmen. Senin hayal dünyası gözlerimden kalpler fırlattı! ✨🌹
Eski radyo hediyen ise kalbimi hoplattı! Şu an o nostaljik radyomu yanımdaki camın önüne koyuyorum, kahve kokuları eşlik ediyor bana ☕💿 Efsane bir dostsun, iyi ki varsın! Görüşmek üzere Prensesax, seviliyorsun! 💖✨