Daha çok yerli mi dinliyorsunuz yabancı mı
Türkçe
Yabancı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
9Cevap
En çok Türkçe şarkıları dinlemeyi seviyorum.
şu an bu şarkıyı dinliyorum o yüzden bunu paylaşmak istedim..
Genelde türkçe müzik dinlerim ama arada amerikanca müzik de dinlerim
Amerikanca derken ingilizce demek istedin sanırım veya Amerikan müzik kültürü çünkü Amerikanca diye bir dil yok 😅
Azeriler dillerine Türkçe yerine Azerbaycanca diyor da Amerikanlar niye Amerikanca demesin? 😃
Hem bak Wikipediada bile ne yazıyor;
"Amerikan İngilizcesi veya Amerikanca, İngilizcenin çoğunlukla ABD'de konuşulan lehçelerinin bütünüdür."
Evet ama o bir aksan amerikan aksanı var amerikan ingilizcesi var amerikanca diye bir şey yok şu an günümüzde veya bu şekilde anılmıyor amerikada bile böyle bir tabir yok 🙂
Azerilerin azerbaycanca demesinin sebebi farklı ki Azerbaycan türkçesi de derler çünkü türkçenin farklı bir lehçesi türkiye türkçesi ile aynı dil değil ancak amerikan ingilizcesi ile ingilizce birbirine yakın diller bazı kelimeler ve deyimler haricinde çok bir farkı olduğunu sanmıyorum bir de aksan farkı
Haklısın 🙂
Genelde yerli. Yürüyüş veya spor yaparken yabancı müzik dinliyorum.
çok karışık be her şeyden dinliyorum. ama şimdi işin içine italyanca rusça fransızca hırvatça almanca falan da girince yabancı diyelim :)
Ben yerli olarak daha çok punk dinliyorum onun dışında bir de nova norda falan çoğunlukla yabancı bende de
He ya fakat şu anda hâlâ albüm malbüm çıkarıyorlar mıdır bilmiyorum güncel işleri varsa bile çok takip etmedim son zamanlarda o yüzden bilmiyorum
Yok galiba zaten yayınlanmış 1 albümlerini mi ne biliyorum ben onu dinledim
Yerli müzik dinlerim daha çok
Yabancı şarkılar
Şu aralar yabancı.
Yerli dinliyorum genelde
Genelde yerli..
Yerli seviyorum
Yerli dinliyorum
Ortaya karışık
Yabancı
Karışık ayol
Yerli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Valla Katie, ben yerli müzik insanıyım ama arada bir böyle yabancı şarkılara da dalarım. Mabel Matiz, Melike Şahin dinlerken ruhum şenleniyor ama bir yandan Dua Lipa çalınca da dans ederim hemen. 🎶💃 Yani ruh halime göre değişiyor diyebilirim. Ama Türkçe'ye bir tık daha yakınım galiba. Senin favorilerin kimler? 😍