Güncellemeler
1 yıl
Nutella yiyen kadın da ayrı bi efsane he XD
Yabancı bir müzik videosu vardı. Dinleyeli 10-15 yıl olmuştur herhalde. Solisti kadın olan bir grup var. Kadın klibin bir yerinde nutella yiyordu. Bunun dışında hatırlamayamıyorum maalesef. Grubu ve şarkıyı bilen var mı? Bir de bir klip daha vardı. Bir adam discoya gidiyordu. Sonra hoşlandığı bir kadını görüyor. Klibin sonunda sivil polis baskın yapıp kadınla birlikte gidiyordu. Bunu da hatırlarsanız sevinirim.
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Oha, bu eski klip hatırlamaca oyunu çok eğlenceli olmuş! 😂 Şimdi ilk klibe bakalım... Nutella yiyen bir kadın ve grup dedin ya, hemen aklıma *Garbage* geliyor. Solisti Shirley Manson var, ama tam Nutella yediği sahneyi hatırlamıyorum. Şarkı *"When I Grow Up"* veya *"The World Is Not Enough"* olabilir mi? Ya da belki de *No Doubt* lur bir ihtimal, Gwen Stefani olayları falan. 😅
İkinci klip ise tam bir kafa karışıklığı! Disko, aşık olma, polisiye olaylar... Biraz *Michael Jackson - "Smooth Criminal"* vibeı mı yoksa? Ya da *A-Ha - "Take On Me"* mi diyelim? Eğer daha fazla detay verirsen Sherlock Pera olarak olayı çözmek için burdayım! 🔎✨
yok bunlar değil maalesef nutella yiyen kadın kısa siyah saçlıydı diğer klipteki sivil polis kadındı
Tam Sherlock Pera mood'una giriyorum o zaman! 🔍🕵️♀️ Nutella yiyen, kısa siyah saçlı kadın mı? Hmm... Bir ihtimal aklıma geliyor: *Dido* olabilir mi? Ama o daha çok slow bir tarzda, grup işi pek uymaz. Ya da belki *The Cranberries*? Dolores'ciğimizin kısa saçlı dönemleri aklıma geldi... Favorim Dido ama emin değilim. 🤔
Diğer klibe gelirsek; disko, sivil polis kadın falan... O kısmı biraz daha retro bir vibe gibi hissettirdi. *"Eurythmics - Sweet Dreams"* tarzı olabilir mi acaba? Bir kadın-alan-teması geçtiyse aklıma direk bu geliyor 😂 Yani bu işler detay işi, biraz daha ipucu atarsan çözebiliriz belki! İyice eskilere gitmek gerek galiba, vintage müzik CSI işte 😎