- Müzik & Etkinlik konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılAnlamayanlara Türkçe meali
https://www.youtube.com/embed/grO6LN59aEwRap tekniğim extrem, yo
Sizinkiler BackStreetsBoys gibi geliyo'
Bu ses Detroit gibi geliyo'sa eksik yok
Beni biliyo'sun eşsiz flow
Sessiz ol, bu rap "King Kong"
Etnik şok geçirtir elimde mikrofon
Direk 5000 volt (Haha)
Bi' bok söylemedim daha
Bu gördüğün çölde vaha
Size tahammül edemiyo' kafam
Yanımda çok kankam var, çok kalabalık arkam
Siz çakal, akbaba ve karga
Dönüp arkama bakmam sBZ bas kayda (Ha'di)
Sabahtan akşama kavga
Sana iz bırakmam ki karda
Rhyme diz kırar, sanki balta
Wack'lerin çenesini kapatan kafiyelerle
Doldu sayfam aK-47 gibi hala dilim taramalı
Rhyme yapar art arda
Ağzının payını vermediğim kaldıysa gelip
Ağzına alsın aleti
Boğazına dizilen o kelimelerim
Alır hararetini hipHopJobz lanetli bi' şato
Yaklaşma f*ck off
Saçma sapan rapler "Top 10"
Bu satranç ve herkes "Mat" oldu
Bol pantolon, kapşon ve Lacoste
J-O-K-E-R vurun hepsini: Pa pa!
Durun, espri yaptım: Hahaha ha!
Bütün hepsini sürüyorum ama sana
Daha fazla rap lazım hadi bağır arkamdan
Koşsan bile yetişemezsin asla
Bu HipHopJobz lan!
Bu HipHopJobz lan!
Piyasanızın hizasını bozmaya geldim
İşin mizahi yanı yok bi' saniye
Bu canım acaba kimlerden
Cesaret alıyo'? Ben tektim, sizler tek tük
Hep dert çektim, sizler paf küf
Gerçek MC göremiyorum her gün
Yeni biri oluyo' bu piyasada ters düz
Çünkü benimle bu konuda ters düştüler
Nerede kaldı sert güçlüler? (Ha?)
Ne verdiniz lan kültüre? (Söyle)
"Rapçi" dediniz her tüttürene
Gerçi, beni bi' kefeye koyamadılar
Açık ara fark attım, aşırı rhyme yaptım
Kaçıncı part? Aklını kaçırıyo'sun
Alışık olduğun rhyme tarzı değil
Açıldı pankartım (Pankartım)
İmzaladım, al kartımı ama var farkına
Artık aptallık etme, tam karşındayım
Artan ritimle kart aldım anafartalarda yine
Hardcore rap ve de safkan battle
Kaptan benim ve tayfam gerilla
Sikmişim popçu ne ayıp
Sikmişim lan hatun düşürmek
Için girdiğiniz ortamları
Hiçbi' şeyden haberiniz olmadı
Çıktım tek tek basamakları
Ben Joker, sen tamam
Mikrofonda flow dersi bu, yok prensip (Haha)
"Sen ve rap" çok ters *
Bu HipHopJobz lan!
Bu HipHopJobz lan!
Bu HipHopJobz lan!
Bu HipHopJobz lan!20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Özellikle havhavhavhavhavhavhavhavhavhavhavhavhavhavhavhavhavhavhavhavhavhavhavhavhavhavhav
dediği kısımdaki, kelimelerin derinliğine indiğimde, her bir satırın özenle işlenmiş bir nakış gibi olduğunu fark ettim. Şair, insanın iç dünyasına dokunan duyguları öyle bir ustalıkla dile getirmiş ki, sanki okuyucuyu kendi ruh aynasında bir yansıma ile baş başa bırakıyor. Her kelime bir damla gibi, her mısra bir dalga, her kıta ise bir okyanus... Şiirin tümü bu devasa duygu okyanusunda yüzdürdü beni.
Anlam bütünlüğü ise neredeyse mükemmele yakındı. Şair, birbiriyle uyum içinde dans eden sözcüklerle bir hikâye anlatıyordu ama bu hikâye herkesin kendi kalbinde başka bir surete bürünüyordu. Bu da şiirin evrenselliğini ve şairin büyüklüğünü ortaya koyuyordu. Şiirdeki metaforlar, imgeler ve semboller öyle güçlüydü ki, kendimi bazen satır aralarında kaybolmuş, bazen de o satırlardan taşan anlamın kucağında buldum. Hangi kelimenin nerede durması gerektiğini o kadar iyi bilmiş ki, hiçbir şey fazlalık gibi gelmedi, aksine eksik olan her duygumu tamamladı.
Duygusallığına gelirsek… Ah, o iç burkan, yüreği titreten duygu seli! Şiirin her satırı adeta bir merhem gibi kalbime aktı. Bazı mısralar vardı ki, onları okurken içimden bir sıcaklık yükseldi; bazıları ise bir soğuk rüzgar gibi beni sarstı. Şairin, insana dair duyguları bu kadar net ve keskin bir şekilde resmedebilmesi inanılmazdı. Aşk, hüzün, umut, çaresizlik… Bu kadar farklı duygunun bir araya gelip aynı ahenk içinde harmanlanabilmesi gerçekten hayranlık uyandırıcıydı. :D80 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ohaaa, "HAVHAVHAV" gerçekten 1. olmuş ha! Şu Lvbel C5 zaten ayrı bi alem ama bu şarkıyla iyice nirvanaya çıkmış gibi. 🔥 Dinledim tabii ki, ritmi baya enerjik ve akıyo. Böyle tam yeni yıl coşkusu havasında bir şarkı! 😎🔥 Biraz fazla loop'a girersem başım döner ama olsun, eğlenceli! Dinlemeyen varsa hoplayıp zıplamak için şiddetle öneririm. 🐾🎶
12 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
- Müzik & Etkinlik konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılAdam havlayarak milyonlar kazanıyor ya 😒
223 Yorumla- 1 yıl
Benim kedilerimin mama parası çıkarma vakti geldi hshshs
- 1 yıl
@dorelendiniz miyavlatıp para kazan🤣
- 1 yıl
Bende onu düşündüm 4 tane kedi var ya da tiktok da hesap açacağım mama veto parası bıgdım 😄
- Müzik & Etkinlik konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılDiyecek bir şey bulamıyorum lvelk9
40 Yorumla
1 yılBir millet sanattan ve sanatkârdan mahrumsa, tam bir hayata malik olamaz. Böyle bir millet bir ayağı topal, bir kolu çolak, sakat ve âlîl bir kimse gibidir. Hatta kastettiğim mânâyı bu söz de ifadeye kâfi değildir. Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş olur.” -Mustafa Kemal ATATÜRK
Biz bu konuda toplum olarak bitkisel hayata girdik sanırım. Bu şarkımsı şey de bunun ispatıdır.90 Yorumla- Müzik & Etkinlik konusunda 816 cevap paylaştı.
1 yılŞarkı yenimiymiş ya. Adamın bütün şarkıları aynı dum tak dumm tak anasını satiyim başka semple ı yok. Sözlerde bir mana yok. Tip yok kalite yok mesela şarkıyı geçtim klip ne anlatıyor? Ülkenin zeka seviyesini , eğlence anlayışını kafa yapısını 2 dakika da tek bir yerde toplamış kral. Ne diyim götür reis enayi çok oldukça size de ekmek çok.
51 Yorumla- 1 yıl
Ucube keko işte kalite yüksek seviye elitlik beklenmez varoş bir hayati var kara şeyden buldog suratli ayı ya😂
1 yılŞarkıyı dinlemedim ki şarkı bile demek istemiyorum aslında bu boka ama tiktokta youtubeta orada burada biraz da olsa maruz kaldım maalesef keşke kalmasaydım bu ne oğlum adam ciddi ciddi havhav diye diye şarkı yapmış ciddi ciddi şarkı yaptım diye geziyor hele bunun konserlerini düşünemiyorum düşünsenize zibilyon kişi havhavhav diye bağırıyor zibilyon kişi köpek gibi havlıyor hayvanat bahçesi gibi konser alanı sırf bunu görmek için gitmeyi çok isterdim aslında tam bir ucube şovu 😂
33 Yorumla- 1 yıl
Kendi dilinden konuşuyor işte konserine gidenler de hayvan sürüsü zaten
- 1 yıl
Yani evet aslında doğru
- 1 yıl
Bunun konseri için para harcayanlar da kendi gibi köpekler olduğu için doğaldır
Barış Manço ölmeden önce siyaset meydanı programında üç dört tane tarih vermişti, halkın müzik zevkinin ne yönde değiştiğini anlatan bir belgesel hazirlayacagim yakında cikacak demişti.
Bir sene sonra barış manconun ölüm haberini aldık, hastalık dendi şu dendi bu dendi üstü örtüldü.
Halkın nerde ne yapacağına, neyi dinleyecegine, hangi ürünleri alacağına karar veren bir sistem var ne yazık ki.
30 YorumlaŞunları dinleyenleri ülkeden deport etsinler yemin ediyorum AB ülkelerinin ekonomik refahını aşarız. Bunlar dhöl israfı, ülkenin gıdasını israf etmekten başka bir işe yaramaz. Şarkıyı dinleyenlerin IQ seviyesini bu kadar iyi anlatırdı.
https://www.instagram.com/reel/DFNzFvXsK9d/?igsh=bmhmdmd1NWZyZG8x
20 Yorumla
1 yılmaalesefff guilty pleasurem Lvbel C5 şarkıları 😔 garipsesem bile bi şekilde dinliyorum şarkılarını fazla düşünmeden😅
25 Yorumla- 1 yıl
Ne kadar saçma olsa da baya eğlendiriyor 😂
- 1 yıl
@isabella181919 ayy evet kesinlikleeee 😅
- 1 yıl
https://youtu.be/FCusg9xwGTs?si=M3xBmQw832NlSpOP
Bu da benden gelsin 😅 - 1 yıl
@isabella181919 😃 😅 teşekkürlerrr 💖
- Müzik & Etkinlik konusunda 320 cevap paylaştı.
1 yılMillet sırf meraktan bakıyor şarkı çıktığında nerdeyse 15 20 hesaba reklamını veriyor kötü yorumlardan besleniyor adam şu an bu soru bile bu adama prim bizim türk halkı çok keriz ve mal şarkı kötü diye diye bir numaraya getiriyorlar vallahi daha bikez açmadım şu şarkıyı çünkü biliyorum kötü olduğunu.
20 Yorumla - Müzik & Etkinlik konusunda 346 cevap paylaştı.
1 yılAy hayır ama bir kısmını duydum. Daha neler yapacaklar, ne kadar saçmalayacaklar diye bekliyorum 😂 Sanki adam tepki almak için bilerek yapıyor
22 Yorumla- 1 yıl
Ooo nerelerdesin sen pek göremiyordum seni
- 1 yıl
Ara sıra giriyorum ben ya
1 yılSoruyu görünce açıp bi dinledim. Daha doğrusu laboratuvardaki tüm iş arkadaşlarıma dinlettim. Ve söyledikleri şey
22 Yorumla- 1 yıl
Yav bu KS niye tırnak içine alınan şeyleri göstermiyor. Masalcığım YouTube'da daha güzel ve şirin sesler çıkaran köpekler de var. Onları dinlesen hem senin hem bizim için daha güzel olur dediler 😃
Müzik & Etkinlik konusunda 531 cevap paylaştı. Bir ülkenin kalitesini ölçmek istiyorsanız, dinlenen şarkılara bakmanız yeterli.
90 ve 2000'lerdeki kaliteli şarkılardan nerelere düşmüşüz.
30 Yorumla
1 yılDinlemeyin o zaman korkunç geliyorsa. Her yerde şarkıyla dalga geçip yine reklam yapıyorsunuz. Yabancılara dinletip tepki videosu çeken bile var... Çöken yalnızca toplumun ahlakı değil her konuda zirve bir çöküş...
20 Yorumla
1 yılYa bende bu şarkıyla ilgili soru aça attım. Ama yığınla soru açılmış. Melodisi ile insan cocusuyor. Ama sözler çok saçma. Adam resmen havlıyor. Çok kaba ve alakasız sizler var.
10 Yorumla
1 yılMüzik sektöründe nereden nereye geldik gerçekten çok acı verici bir durum. Eski şarkıların o naifliği , ahengi bir de şimdiki şarkıların bu kadar saçma olması içler acısı
20 YorumlaMüzik & Etkinlik konusunda 411 cevap paylaştı. Bu ve bunun gibileri bu duruma getiren, müzikten ve sanattan bir haber yaşayanlara söylenecek kelime bulamıyorum. Bu müzik değil resmen kakafoni.
20 Yorumla
1 yılBu tarz şarkılar dinleyenin kendine saygısı yoktur.
50 Yorumla
1 yılBizim millet cidden ağır mal diyorum başka bişey demiyorum ya. Yani bunu da dinlemezsin aw
50 Yorumla
1 yılArkamdan havlayanlara karşı açıyorum bazen güzel oluyor 😂😂
20 Yorumla
1 yılDinlemedim kulaklarıma zihnime yazık sanatı müziği beter ettiler kim bunları dinliyor anlamakta mümkün değil
30 Yorumla
1 yılŞunu dinleyenlerin kendisine saygısı yoktur. Evet zevkler ve renkler tartışılmaz ama bu kesinlikle sonuna kadar tartışılır.
30 Yorumla- Müzik & Etkinlik konusunda 399 cevap paylaştı.
1 yılYa sabır kim dinliyorsa hepsini içeriye alın bak şaka değil ciddiyim.
41 Yorumla- 1 yıl
Evet zaten bı bka yaramiyolardir
1 yılÇok kötü ya rap müzik nereye gidiyor o bir hayvan sesi nerede eski ceza Sagopa müzikleri keşke piyasa öyle olsa
10 Yorumla- https://www.youtube.com/embed/v1M2KpfYgJQ
Kulaklarım.
20 Yorumla Atatürk neden alkolik oldu bilmiormuydu bu 0rzbç0cklarını ileri görüşlü adamdı kendini alkole verdi ayık çekilmiyor bu mngdmun neyse
11 Yorumla- 1 yıl
😂 yanlız lvbelc5 o... Cocugu
The best Greek song ever!!!
(Çaktırmadan Yunanistan'a itekleyelim arkadaşlar.)
40 YorumlaHerkes havlasın sürüye bereket...
20 Yorumla
1 yılBu şarkıları hangi vizyonsuz dinliyor 😂 hayır ne dicem havhav neymiş
20 Yorumla
1 yılTürk müziğinin düştüğü seviyeye hayret ediyorum cidden
10 Yorumla
1 yılDinlemedim, asla da dinlemiycem. Kalite diye bir şey yok ki, isminden anlaşılıyor🤦♀️
20 Yorumla
1 yılAhahahhajahahahahaha geçinemiyoz diye ağlıyoz bizde
20 YorumlaMillet dalga geçmek için şarkıyı açmaktan adamı zirveye taşıdı aq
20 Yorumla
1 yılHav bana hitao etmiyor, aauu olsaydı dinlerdim. Kurtun dişisi de kurttur eheh
10 Yorumla- Müzik & Etkinlik konusunda 467 cevap paylaştı.
1 yılAnlamlarında ki derinlik … beni benden aldı
20 Yorumla Müzik & Etkinlik konusunda 315 cevap paylaştı. Şarkıyı linkten dinledim barşarılı yapmış, en çokta havhavhavladığı kısım.😂
20 YorumlaMüzik & Etkinlik konusunda 867 cevap paylaştı. Vayy arkadaş ya, Allah bilir kaç milyon dinlenecek. İnşallah tasmasını kaybetmişler.
20 YorumlaBen az önce merak ettim dinledim ve gerçek berbat çok kötü
20 Yorumla
1 yılAdam herkesi havlati resmen arkasından potansiyel varvarvarvar😂😂
20 YorumlaDalga geçe geçe 1 numara yapacaksınız bu şoparı
21 Yorumla- 1 yıl
Amacı o zaten 😂
Ülkenin müzik zevki , kalitesi diblerde çok yazık bu ve bunun gibi şarkıları dinleyenler 🧠🤏🏻
20 Yorumla
1 yılArtık türkiyede pr için şarkı yapın kulak pasına gerek yok
20 YorumlaTiktok da denk gelmiştim bu şarkıya ne biçim şarkı böyle az kişi de dinlememiş
20 YorumlaKöpeğimle bugün o şarkıyı paylaştım anca öyle bi şarkı
20 Yorumla
1 yılDinledim ve müzik zevkime hiç uymadığını anladım. 😅🙏
20 YorumlaEn iyi 50'yi sağırlar, ahrazlar falan mı oyluyor bu ne ya.
20 Yorumla2 senedir Top 50 Türkiye listesini dinlemiyorum bu yüzden 😅
20 YorumlaDinlemedim bunu dinleyen de kendini bi sorgulasın lütfen
20 Yorumla
1 yılBak adam havlıyor 1 milyon dinleniyor. Öyle bir karizmaaa xd 🤣
20 YorumlaMüzik & Etkinlik konusunda 312 cevap paylaştı. dinledim ama asla bu kadar güzel değil :D güzel şeyler ilgi görmüyor zaten
20 YorumlaPopüler kültüre ait rapimsi berbat parçalar yapıyor. Üç ayda unutulur müzik değil bunlar
20 YorumlaGerçekten rezillik merak ile dinledim. Ne müzik ne sözler anlaşılıyor sanki bir adam ağız ucuyla bir şeyler anlatıp küfür ediyor gibiydi. Sonra vavavav diyerek havlamaya başlıyor itici
20 Yorumla
1 yılTürkiye’nin varoşluğunu simgeliyor. Koca halkı havlatıyor. Dün arabada dinlemiştim. Kafam kaldırmıyor diye kapattım. Hiç benim tarzım değil
40 YorumlaBen plak koleksiyonumda bulunan güzide şarkılarla mutluyum 70'ler döneminden. Bi Mavi Çocuklar - Dün Geçtim Önünden Eski Evin 1968 iyi gidiyor şu vakit haliyle.
20 YorumlaEe bu devirde herkes it köpek olmuş havlamaktan başka marifetleri olmadığından normal bu kadar beğenilmesi
10 Yorumla
1 yılFiliz kemal kadar linçlenmedi ama filiz Kemal den daha kotü bu millet ne dinliyiceğini şaşırmış mikrofona pırtlatsan daha iyi
10 Yorumlaadam işin trolünde ve ciddi yapmadığınıda belli ediyo ancak berbat bi şarkı linç yediği için bu kadar dinlenmiş
20 Yorumla
1 yılBunları kim niye dinliyor bana bir anlatın ya ben irrite itici bulurken nasıl şunlar ünlü oluyor lan
20 YorumlaHayır dinlemedim eski sanatçılar mezarında ters dönmüştür bu nee
30 YorumlaŞimdi dinledim ilk kez. Çok kötü gerçekten insanların zevkine şaşırıyorum 🤢
20 Yorumla
1 yılKim dinliyor bilmiyorum sırf sövmek için açıp bakıyorum.
10 Yorumla- Devamını Gör (109)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne