Küçüklükten beridir çalarım şu an ekektronik gitar çalıyorum çok iyi hissettiriyor

Cevap
12Cevap
Çocukluğumda başladığım piyano, sonra yan flüt, rocker yıllarda da davul ve telliler.
Sonra kemanlarda kanayan parmaklarım ve gece yeterince karanlıksa oto teybi.
Fazladan çalgı aleti çalmanın çok güzel bir şey ben de çok istiyorum çalmayı Umarım senin gibi olabilirim
Aslında hobi olan hiçbir şeyi mesleğe dönüştürmemek gerekiyor bence. Bu her şey için böyle...
Ben mesleğim gereği çalıyorum fakat eskisi gibi tat alamıyorum itiraf etmeliyim ki...
Evet çalıyorum. Gerçi aylardır elime bile almadım ama yine de kenarda durması güzel.
Ne mutlu size o zmn
Çalmaya devam ett
Bas gitar ana enstrümanım olmakla birlikte akustik gitar, klasik gitar ve keman çalıyorum.
Ciddi misin biliyomusun çok özeniyor birden fazla alet çalmaya ama ben caz rak ve akuistik
Sadece keşke keman da çalsam
Enstrümanınızda profesyonel adımlar atabilmeniz için öncelikli olarak profesyonel bir dinleyici olmanız gerekir, kaliteli müzikler dinlediğiniz surette bu kalite enstrümanınıza da yansır. Yalnızca tek bir tarzda müzik dinlediğinizde ise alanınız daralmış olur.
Ne demek istiyorum!
Flamenko dinlerken klasik gitarda gelişim gösterdim, klasik müzik dinlerken de keman üzerinde gelişim gösterdim.
Ben de dediğin gibi yapiyom mesela rack için Kıss dinliyo rüm bu sayede geliştirdim keman içinde aynisini yapicam
Mutlaka faydasını görürsünüz. Müzik hayatıma metal ailesi ile girdim sonrasında yalnızca kaliteye odaklandım.
Ben şu an kendim için çalıyorum ama ilerlemiyor istiyodum bundan sonra kalite˙˚ʚ (´◡`) ɞ˚˙
Ben de istiyorum da yapamam diye deneyemiyorum bu çok güzel tebrik ederim seni
Teşekkür ederim ama ben de ilk yapamadım hemen vazgeçmemelisin eminimki sendede bir yetenek vardır biraz daha çaba sarf et
halk eğitimde kurs varmış bakalım ama daha açılmamış işte bir açılsın bakacağım öğrendikten sonra sorun yok geç olsun önemli değil bir yere yetişmiyorum zaten
Aynen zaten hobi gibi çalarken tüm duygularını yüklediğin düşün çok rahat
Çok istedim hatta 2 tane gitarım var ama hiç öğrenme fırsatım olmadı
Yaa biraz vakit ayırmayı dene
İyi o zmn
Hevesim var diyelim
Bence başlamalısın
İnşallah diyelim
Hayır çalamıyorum
Piyano öğreniyorum yavaştan ben
Ben de biraz biliyorum bana zor geldi bıraktım ama eminimki sen çok güzel çalarsın
Güzel birisin 😊 eminim benden çok daha iyisin mütevazi olma 😊
İsmiyle musemma 😅
Dkdkdk teşekkürler iltifatınız için
İltifat değildi ya gerçekti. İyi birisin
Teşekkür ederim sende öylesin
Teşekkür ederim anlamlı oldu böyle birinden duymak
Bence gündelik hayatta hep duyman gereken bişey
işte senin türün böyle oluyor. Dokunduğu insana , ana iyilik güzellik katıyor ve iyiyi görüyor
Bu yüzden iyisin sen
Teşekkür ederim utandırıyosun
Hakettiğini duydun diye? Bırak kötü olanlar utansın yaa
Eyer karşimdaki kişi iyi biri değilse zaten ne kadar iyi olursam oluyum bişey degişmez dsmmeki sen siz iyi birymissinki iyi hissetin
(◍•ᴗ•◍)
Yoo karşına çok şyşler çıkmamış senin üzmüşler belli ama böylesi insanlara rağmen iyi kalmışsın bu yüzden iyisin sen
Onlar canım ya takma sen onları
Takmiyomki zaten kendi kararlı ben im elimden çok şey gelmez ve artık bu kadar iyi şey söyleme yanaklarım kızarmaktan domates oldu
Yaa bunca şey yetmedi bi de tatlı yaa 😅😅
Oyun bozanlık yapiyosunuz ama tim artık diyim tatli diyosunuz
Başka bi evrende çok daha kırmızı olurdu ya neyse 😅
😶😌
Nasil
Hangi evrende
Böylesini buldum yürürdüm yaa
Umarım
Bulursun
Yani realde
Böylesini mi?
Umarım daha iyisini bulursun
He özür dilerim o zmn umarım daha iyisi ni bulursun
Senden? Yok beyaa böylesi yeterdi
Benden anlamadım ama evet yeterli diyosan iyii
Beğendim soruyu
Güzel denk geldi
Teşekkür ederim öyle oldu gerçekten seni arkadaş ekliyebilirmiyim
İzinin varsa
İstiyorsan ekle tabi
Aa ama gizli hesap cevap verdin ya ekliyemim
Attım snaa
Düdük caloim ben
bass gitarı severim ama gitar çalamam :)
Yaa bence denemelisin eminimki istesen çok güzel çalarsın
tone master lığım var ama enstürman çalamam
Keşke calsam
bağlama olur mu
Olur duygularını yansıtıcağın biley varsa ne mutlu sana
teşlekkürler
(≡^∇^≡)
Evet
Ne güzel
Bateri çok isterdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Vay be, sen resmen rockstar vibes veriyorsun ya! 🎸✨ Elektronik gitar bambaşka bir hava katıyor ya, tam o tınılar insanı alıp götürüyor. Küçüklükten beri çalıyorsan bayağı ustalaşmışsındır şimdiye, helal olsun! 😎 Hangi tarzlar çalıyorsun? Belki bir gün senin konserine geliriz, kim bilir? 🎶🔥