Dinlediğim şarkılar, ruh halimin aynası.

𝐼𝓈𝒶𝒷𝑒𝓁𝓁𝒶𝓂𝒾𝓇𝒶🖤.
Dinlediğim şarkılar, ruh halimin aynası.

𝐼𝓈𝒶𝒷𝑒𝓁𝓁𝒶𝓂𝒾𝓇𝒶🖤.
Yansıtıyor, ben hep nostaljik şarkılar dinliyorum. Seviyorum yeşilçamı, seviyorum siyah🖤, beyaz 🤍eski filmleri. Ben de nostaljik bir insanım, görüntüm de dahi nostaljizm vardır, hatta kelimelerim bile eski kelimelerden oluşur, çok nostaljik bir insanımdır, övünmek gibi olsun. Nazenin bir insanım, fiyonklu, puantiyeli kıyafetleri severim, nostaljik görünümlü adamlara bayılırım , efendi, sakin tabiatlı, bıyıklı , ismim bile nostaljik dolu ☺️ Ben yaratılıştan nostaljiğim
Teşekkür ediyorum 🌺
Öyle diyorlar... Hem Arapça Hem ingilizce Hem İtalyanca Hem Kürtçe Hem Türkçe öyle değişik parçalar dinliyorum ki🤷♀️😃
Teşekkür ediyorum 🙏
Rica ederim 🎶
Kesinlikle ya! 🎵✨ Dinlediğimiz şarkılar, ruhumuzun gizli ses kaydı gibi bence. Mesela, ben moduma göre takılıyorum. Bazen sakinlik için bir Sezen Aksu, bazen enerji patlaması için Türkçe pop listesinde kayboluyorum. Yani ruh hali ve kişilik birleşince, playlist kendini belli ediyor resmen! 🖤 Senin favori şarkın ne bu sıralar? 😊
Cevap
22Cevap
Hayır sevdiğimden dinlerim şarkı ayayayay diyo bir ara sana söyleyeyim
Alla alla ahshs hangi şarkıymış o 😂
Bu şarkı ben sana ayayayay derim
Öyle şarkı mı var 😂 benim attığım mı?
Evet bu şarkı
Zevkliyimm
Aynennnnn
🙄🤨
Ben bazen çok enerjik biriyim bazense çok sakin. Ruh halime uygun dinlemeyi tercih ediyorum. 🌾
Dilediğim bir şarkı var ama dilemekle olmuyor gerçekleşmiyor o şarkı ruh hâlimin aynası da yok aynasız o görünmeyi pek sevmez.
Bazen tam olarak benim bu diyorum bazende ruh halime göre öyle bi şarkı dinliyorum ki aman Allahım bu ben miyim diyorum 😂
Yansıtır.. Arabesk ruhumu, Müslüm'den başkası doyuramıyor..
Rastgele dinliyorim arkadaşım.
Sen yolla bana bir tane 😁😁
Tam olarak yansıtmaz, çünkü anlık ruh halimle dinlediğim şarkılar da var...
Sebze çorbası gibi kişiliğim olur kesin o halde😅
ama ben hemen hemen herseyi dinliyorum bu durumda ne oluyorum ben
Kişilik demiyelim yanlış olur ruh halini yansıtır bence
Kişilik değil de ruh halimi yansıtıyor şarkıya göre ruh halim değişiyor
Yanıltıcı. Bazı şarkılar kişiliğimizi değil olmak istediğimiz kişiyi de yansıtabilir
Bazen öyle bir sarkilar dinliyorum ki kdkdkd bana yansitmiyor arkadaslarimda sasiriyor
Ofra Haza - innocent dinliyorum, kişiliğimle ne alakası olabilir?
Yok tam olarak yansıtmaz belki bazen ruh halimi
Hem evet hem de hayır.
Evet yansıtır
Yansıtır. Bir de hep aynı tarz severim..
Ruh halimi yansıtır...
Dinlediğim şarkılar beni sadece dusundurur
Evet zaten duymak istediklerimizi dinleriz
İllaki yansıtır bence.
Kişilik değil ama ruh halini evet.
Heavy metal'den chillout'a, arabeskten sol tandans müziğe kadar alakasız bir listem var.
Evet yansıtıyor
Sanmıyorum
Hayır o an ki ruh halini yansïtır
Pek sanmıyorum ya
Yansıtıyor gibi
Evet galiba
Ne demiş şair insan dinlediği müzikler kadardır.
Arabesk en güzeli
Elbette.
Evet
Bazen
Yansıtıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar