Ben suçlarımdan arındırdım! Suçuma ortak aramam kimseyi de suça sürüklemem. Bana eş bulursan onu da yola sokar iyiye götürürüm! Fevri davranırsan ironi yapamazsan elinde ki bütün şeytanların zihniyetini değiştiririm! Bir don bir gömlek kalırsın sen de değişmek zorun da kalırsın 🧠😂
Heh bende onu diyorum, ne içiyorsanız aynından bana da verin :D suç hikayesi ortak eşleşme falan bayaaaa hayal dünyası yani :D Tebrik ediyor ve canı gönülden kutluyorum :D
Ee hayal dünyası zaten ne sandın gerçek falan mı? 😂 cidden çok komiksiniz. Beğenmiyorsa gelme soruma bu kadar basit! önemli olan eğlenmek bunu anlamanız gerek 😄
Kimse beni eleştirecek seviye de değil! Bende kimseyi eleştirecek seviyede değilim. Herkes haddini bilsin. Bütün her şey yolunda, sinirli değilim olsaydım o zaman anlardın sinir ne demek miş 😌
Eleştiri kötü bişey değil ki. Bence önce bunu anlamalısın. Ve sinirli değilim derken bile çok sinirlisin. Ufaktan bir tırstım valla :D Affet beni ablacım, bir anlıktı bir hataydı :D
Kimse kusursuz değildir.. herkesin kendisine göre hataları ve eksikleri vardır. Gelip ne olduğu belli olmayan insanların sorularıma damlayıp beni sinir etmesi 'Eleştirmesi' hiç hoş değil.
Beni çok korkuttun, karşımda sinirli biri olunca ben otomatik olarak korkuyorum. benim canım tatlı olduğundan bana zarar verebilme ihtimalin beni korkutuyor. Yoksa isabella seninle mezara bennnn :D
Tabii canımmm muhakkak öylesindirdeeee işte ben yanlış anlamışımdırrrrr falannnn :D Sen bu şekilde istiyosan bu şekilde olsun. Ben bilmem sen bilirsin. Sen ne dersen o :D
Hayatta suça bulaşamam, valla bana güvenme anında satarım. Gerçi suça bulaşmana izin veremem. Sonra olurda ucu bana falan dokunur. Sessiz sakin eğlenceli bir hayat bana fazlasıyla yeterli. Suç dünyasının aranan isimlerinden olmak istemiyorum. İşimle gündeme gelmek istiyorum :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
eşleştirebilirsin tabi ki de
@isabella181919
https://youtu.be/JiaWCah7Nfs?si=1zVuaq0Z633gngtHBenim suç ortağım
Tabii kii 🔪💪
Benle ortak suç işleyebilecek biri olduğunu düşünmüyorum.
Bende 😂
Var bunun bir kadın kankasi onla international de kırmızı bültenle aranirlar
Bulabilirlerse tabi 😏
@HeartofFire her ne kadar senden tırsıyor olsamda
Seninle suç ortağı olabilirim istersen 😱🤣
Teşekkürler ben iyiyim tek başıma
Tamam 😂😂
Benimki çok enrikali, aksiyon, heyecanlı, psikolojik şiddetin olduğu bir suç olsun. Suç ortağım da psikopat olsun. Ona göre esleyin.🤭
Sen şimdi beni niye tasvir ettin aaa 😅
🤣🤣🤣🤣 hadım yapalım mı🤣
Öff daha beterrr 🤫🤫🤫 korkutmayalımm
Oooo sevdim ben bu işi
Testere
Kimsenin suçunu çekemem gider kendi cezamı paşa paşa yatarım, en son içerde sana bakarız dediler yerden izmarit topladım 😃
Yaa😂😅 tamm tamm sana kıyak eşlemiyorum ahahs
Oooo en sevdiğimdir suç ortaklığı. Yapıştır :D
@nemüneseboo 😃
Öff @nemünoseboo
Şimdi çıkıp ne münosebo demesin :D
Demez gibi hiss ediyorum 😄
Evet ama işlediğimiz suçlar adrenalin yüklü olacak buna dayanacak biri olsun lütfen yoksa oynamam
@TheMedeni
Suç ortağım kendi resmini geri almış
Abla dedim ya ona kızdı 😄
Sen prensessin prenses 🤩
Ülkede nefes almak bile suç olacak yakında. Neyse siz de yazın bakalım ne çıkacak 😊
Yaa ahsh çok haklı bir yorum.. kb 🤷♀️😂, eğlenmeye çalışıyoruz sadece
Tamam eğlenceli bir suç yazın madem 😊
@Tanısan- seversin
Bundan bir kere daha yapmıştın sanırım. Kürk giyen kız terslemisti bizi lütfen iyi birini bul bana kardeş ☺️☺️
Bana uyar, ama lütfen kibar bir bayan olsun, kadınlarda kabaliğa hiç tahammülüm yok.
Size seçim hakkı sunduğumu kim söyledi 😂 ne bilim kim kibar
@AlininAnnesi72
Uuuu bu mu peki peki öyle olsun 😀🙂
Kibarlık konusunda karsimdakine ayna olurum efenim🙃
Valla benim kafamı anca suç işlemek dağıtır heralde ama yakalanıp cezamı çekmemek üzere 😁 bana güçlü suç ortağı lazım yani
Banka soyacaksak olur
Tek başıma olmayı tercih ederim 😅🎀
O da bir seçenek 😂
Yolla gelsin
Bakalım😂
Ortağımızı kendimiz seçebiliyormuyuz?🤣
Mümkün değil 😂
🤦♂️🤣
Bekliyorum o halde 🤣
Herkes şu an zaten bir suçlu değil mi?
Umrum dışı kim neyse artık, eşleşmeyi bekleyin
Ben suçlarımdan arındırdım! Suçuma ortak aramam kimseyi de suça sürüklemem. Bana eş bulursan onu da yola sokar iyiye götürürüm! Fevri davranırsan ironi yapamazsan elinde ki bütün şeytanların zihniyetini değiştiririm! Bir don bir gömlek kalırsın sen de değişmek zorun da kalırsın 🧠😂
Beni de fitilleyecek delinin biri olabilir 😂
Biz ikimiz olalim
https://youtu.be/PwZOhoCGoJA?si=DTGnB0hiI7yaMjQH
Anlaştık🥂
Ben varım bu işe..
bulunuz
@Sözlerin_prensesi
Olur bulun 😂
@biscolatagirl
Uuu güzel bağyan 😂😊
Anlıyorum, yine de üzmeyin kendinizi :D
Pardon?
Yani diyorum ki bu kadar kafaya takmayın. her şey olacağına varır :D
Olacağına varır derken 😄? Ne içtiniz kafanız mı güzel 😀
Heh bende onu diyorum, ne içiyorsanız aynından bana da verin :D suç hikayesi ortak eşleşme falan bayaaaa hayal dünyası yani :D Tebrik ediyor ve canı gönülden kutluyorum :D
Ee hayal dünyası zaten ne sandın gerçek falan mı? 😂 cidden çok komiksiniz. Beğenmiyorsa gelme soruma bu kadar basit! önemli olan eğlenmek bunu anlamanız gerek 😄
Vayyy eleştiriye kapalıyız demek. Olur o da olur :D Sen sinirlenme bütün her şey yoluna girer :D
Kimse beni eleştirecek seviye de değil! Bende kimseyi eleştirecek seviyede değilim. Herkes haddini bilsin. Bütün her şey yolunda, sinirli değilim olsaydım o zaman anlardın sinir ne demek miş 😌
Eleştiri kötü bişey değil ki. Bence önce bunu anlamalısın. Ve sinirli değilim derken bile çok sinirlisin. Ufaktan bir tırstım valla :D Affet beni ablacım, bir anlıktı bir hataydı :D
Kimse kusursuz değildir.. herkesin kendisine göre hataları ve eksikleri vardır. Gelip ne olduğu belli olmayan insanların sorularıma damlayıp beni sinir etmesi 'Eleştirmesi' hiç hoş değil.
Bu kadar gergin olmasan aslında senin için daha iyi, benim için de daha güvenli olabilir. Şimdi gözlerini kapat ve derinnnn derinnn nefes al ver.
Sen dert etme😄 çok fazla sakinim😌
Korkuyorum ben senden. Niye öyle oldu analamadım :D Biz nasıl bu noktaya geldik? Ne oldu bize? Hani o eski bizlerrrrr?
Naptım ki ben 🙄😕
Beni çok korkuttun, karşımda sinirli biri olunca ben otomatik olarak korkuyorum. benim canım tatlı olduğundan bana zarar verebilme ihtimalin beni korkutuyor. Yoksa isabella seninle mezara bennnn :D
Yaw ne alaka aa shehsj cidden çok sakindim size öyle geliyor yoksa mini minnoş birisiyimm 🔪🐣
Tabii canımmm muhakkak öylesindirdeeee işte ben yanlış anlamışımdırrrrr falannnn :D Sen bu şekilde istiyosan bu şekilde olsun. Ben bilmem sen bilirsin. Sen ne dersen o :D
Ahhahdhsh senden suç ortağı olmaz sen adamı bırakıp kaçarsın ne bu ürkme yaa naptımkine 😂
Hayatta suça bulaşamam, valla bana güvenme anında satarım. Gerçi suça bulaşmana izin veremem. Sonra olurda ucu bana falan dokunur. Sessiz sakin eğlenceli bir hayat bana fazlasıyla yeterli. Suç dünyasının aranan isimlerinden olmak istemiyorum. İşimle gündeme gelmek istiyorum :D
Hani nerdesin sen?
Hangi suçu işliyoruz?
Bana bulun lütfen
@Gunah_Perisi
Günah çıkar önce yoksa garanti kapsami dışında kalır
Günahsızım ben gerek yok çıkarmaya
Hahahah adam bana sovecek
Ben mi snsnd
Adam misin sen dicem yanlış olacak dhd
Ahahhshsbdhs yarildimm
Karakterim adam
Yalnış anladıysan kusura bakma