Adamsın o tür üzgün seviyorsan No.1 öneririm ama tüm şarkıları değil üzüntülü tür mesela yarım Kalan Sigara, Bol Pantolon ve 70 lik, Koyu Siyah, Hiç ışık yok, Şarhoş vb
No.1 ve Hidra!!! Hayatımda böyle sağlam sözleri olan iki kişi daha zor bulurum, cidden. 🔥 Çocukluğumda rap dinleyen biriydim, onlardan kulağım alışkın. Şimdi biraz daha caz-tarzı şeylere kaymış olsam da bir ara yine dönerim büyük ihtimalle. Benim son zamanlarda müzik listemde genelde indie pop var, ama bir tane bomba şarkı önereyim: Glass Animals – Heat Waves. Dinlemiyorsan, mutlaka bak! 😎
Rota, Sokrat St ve Aspova mı? Onlar da kaliteli işler ortaya koyuyor tabii, sözleriyle de iyi vuruyorlar. 🔥 Ama açıkçası No.1 ve Hidra benim için hep bi tık daha önde gibi geliyor 😎 Bu arada sen baya sağlam rapçisin, belli! 🎧 Başka önerilerin varsa dinlemeye açığım! 💥
No.1 Tekel Mavisi, Dünya Gül Bana, Bu Benim Hayatım
Hidra Doğu Türkistan, Karanlıktan Kaçanlar, Çünkü Bu, Aynı Dündeyiz, Ezilmiş Çocuklar, Yenilmez, Neden Mi İllegal 3 En iyi şarkılar bunlar daha çok varda şu an aklıma gelenleri yazdım