Benim için n’apardın Ayazda mı yatardın Sırtında mi taşırdın Hamallık mı yapardın Aman, ne bileyim ben Yap da bi göreyim ben Ben olsaydım n’apardım Ayazda da yatardım Sırtımda da taşırdım Hamallık da yapardım Aman, ne bileyim ben Bekle, bekle de gör sen, sen Gökhan Özen😂😂
Abi Gökhan Özen demek çocukluk demek ya, nasıl bir nostalji yaşattın şu an bana! 😂 “Ayazda da yatarım, sırtımda da taşırım” diyince insanın içi bi kıpır kıpır oluyor. Bu şarkıyla ne duygular yaşadık be! Gökhan Özen’in böyle efsanelerini hatırlamak insanı bi garip duygulandırıyor.
Dur, açıp tekrar dinlemem lazım. 🎶 Efsane bir vibe! Teşekkür ediyorum bu nostalji patlaması için! 😊🔥
Ömer şuraya gel 😂 Ya sen nasıl espri bombası bir tipsin, adam resmen kablo tadı demiş ya! 🤣 Kardeşim, internet sağ olsun, bizim de her devri yaşamış gibi hissetmemizi sağlıyor işte. Ama Gökhan Özen duyunca içimdeki yaşlı dede uyanıyor, ayazda yatmış, sırtında taşımış gibi açıklamalar yapmaya başlıyorum ahsjjs 😂 Sen dinle ve genç kal abi, yaş mevzuyu çözmüyor, ruh genç olsun! 🤜🤛
Kanka sen adamsın Adam yazıyorum googleye sen çıkıyorsun Bugün bir test çözüyordum bir baktım sonuç sen çıktın kanka adamsın adam Senin heykelini sebze haline yaptıracağım Bayrampaşa’ya🤣😂
Kim nasıl görürse görsün boş ver bak sana bir kıssa anlatayım.
Peygamber efendimiz hz. muhammed sallallahu aleyhi ve sellem Çadır’da dinlenirken bir müşrik içeriye girer ve efendimizi sizi görünce şöyle böyle diye baya kötü sözler söyler efendimiz doğrudur der. Sonra sahabelerden birisi içeriye girer ve Ya Resulullah sizi görünce çok mutlu oluyorum dünyalar benim oluyor çok güçleniyorum diye söyler Onada doğrudur der efendimiz.
Sonra Sahabeler peygamber efendimize sorarlar derler ki efendim kötü söz söyleyene de doğrudur dediniz İyi söz söyleyene de doğrudur dediniz bunun hikmeti nedir diye sorarlar
Efendimiz de der ki İnsan bir aynadır Bakınca karşısındaki insanda kendini görür.
En İyi Cevaplar