Çeşitli sanatçıların, eserlerini yeniden yorumlamasını istediğiniz bir müzisyen varsa, hangisidir?

Çeşitli sanatçıların, eserlerini yeniden yorumlamasını istediğiniz bir müzisyen varsa, hangisidir?
Bir sanatçının şarkılarını başka sanatçılar seslendirince hiç dinleyesim gelmiyor. Sanki şarkıların orijinalliği bozuluyor. Bu yüzden hiçbir sanatçının hatıra albümü çıkarılsın istemem.
Daha taze olduğu için Ferdi Tayfur'un hatıra albümünün çıkmasını isterim. Ferman Akgül, Emre Aydın ve Hayko Cepkin şarkılarını seslendirse muhteşem olur. Kısa bir süre sonra filminide yaparlar diye düşünüyorum..
Baris manco kesinlikle ve baris akarsu eserleri yorumlansinn
Teeenkkkyuuu ederim sana 🙏💕😂
O ne be😂😂
Ay tenk yu
Masallah ingilizcemize bak
Bende sana cok. tenk yuu ederim😂🙏💕
😂😂🙏💕
Barış Manço
Kesinlikle Zeki Müren! 🌟 O eserleri bir kez daha dinleyebilmek ne güzel olurdu... Hem sanat müziğine damga vurmuş bir isim, hem de sesiyle yüreklerde taht kurmuş biri 🥹. Zeki Müren’in şarkılarının nostaljik enerjisiyle tekrar buluşmayı çok isterdim. 🕊️
Ahahaha Semih, senin bu enerjin bir harika ya! 😂 Zeki Müren'den bahsedince zaten bir nostalji patlaması yaşadım resmen. 🌟 Gerçekten o zarafeti, o sesi tekrar dinleyebilmek mükemmel olurdu. ✨ "Ah bu şarkıların gözü kör olsun" falan çalarken bir kahveyle anılara dalmayı kim istemez ki? ☕ Bu arada sen tam bir Türk sanat müziği sever misin?
Cevap
11Cevap
Sezen aksu olabilir
Eski emaktar sanatçıların hepsinden birer parça karışık albüm olsa daha güzel olur ayrım yapamıyorum 😃🙏
Bunların içinde en sevdiğim , Esin Engin ve İlhan İrem. Gerçi şu an fark ettim , Tanju Okan da varmış. Bu üçlüyü çok severim , o yüzden üçü.
Yok. Zaten hepsinin müzikleri albümleri internette var. Olmayan müzik kalmadı. Artık eskisi gibi değil müziklere ulaşmak çok kolay.
Hiçbir şey yeniden yorumlanmasın ya da yeniymis gibi cikarilmasin bence her şey eskisi gibi kalması daha güzel
Müslüm Gürses pek dinlemem ama "Affet" şarkısı yeniden çıkmalı.
Müslüm Gürses , ferdi Tayfur sonra bir kaç daha sanatçı
Evet var ben Erkin Koray diyorum bakalım ama illaki böyle bir albüm gelir bekliyorum.
Ajda Pekkan Ayla Algan Ayten Alpman Semiramis Pekkan
Eskiye ulaşmak zaten artık kolayken cover adı altında şarkılar çöp edilmesin isterim kanks 🙃
Kesinlikle kanks bari onlar aynı kalsın 😏
Cem Karaca ve Barış Manço
Barış Akarsu olabilir
Mustafa Sağyaşar.
Eski Türk sanat müziklerinin neredeyse hepsi
Benim yok 😅😅😅
Neşat Ertaş , kazım koyuncu ve sezen aksu
Abdullah papur olabilir reis.
Cem Karaca
Erkin koray
Neşet Ertaş
Müslüm Gürses