Gizli Üye(30-35)1 yılGecenlerde bir video gordum igte. Arkadaslarla bulusmuslar. Kocalar bir masada. Kadinlar bir masada. Kadinlardan biri erkeklerin masaya dansoz çağırıyor. Aslan kocalar bakin yuz bile vermiyorlar diye paylasmis. Yahu orada siz olmasaniz belki bir seyler olabilirdi. Siz olmasaniz biri kalkip para falan sıkıştırırdi belki. Muhim olan siz yokken de boyle davranmasi degil mi. Nereden bileceksiniz? Hicbir zaman bilemezsiniz. Boyle ucuz testlerle anlasilmaz bu gibi seyler.
Hadi bakmadilar, oara sıkıştırma da olmadi diyelim aklina karpuz kabugu soktun degdi mi? Yorumdakiler bu ne genislik ben yapmam demisler. Kadinda bunu ozguvensizlik olarak adlandiriyor. Kocaniza ve kendinize guvenmiyorsaniz normal falan diye bir suru karsi goruste olanlara yorum yazmis.
O zaman bir de kadinlar jig**o tarzi erkekler cagiralim. Soyle kasli falan yari ciplak. O da biz kadinlarin yaninda gelsin, dikkat ceksin, seksi seksi konussun, bakislar atsin, beraber dans edelim nasil olur?
Hangi erkek karisinin onune yariciplak bir erkek koyarda ben ozguvenli bir erkegim vs gibi sacma sapan naralar atar? Bu sacma seyler niye kadinlar yapiyor? Neyi ispat etme cabasi bu? Erkeklerin kaci karisinin onune yariciplak bir erkek getirir koyar ha?
Ya da kinalara, dugunlere dansozu normal goren erkekler, gelin hanima da bir guzellik yapsin da dedigim tarzda erkegi cagirsin kinaya, dugune. Gelin hanim soyle guzel bir aksam gecirsin yakisikli, kasli, yari ciplak beyefendiyle. Guzel olur mu?
Erkekler dansozle dans edip keyifleniyor, gozu bayram ediyor ya hani. Bazilari normalde görüyor. Tam tersi kadinlara yapilsin hadi bakalim. Erkekler bunu kabul eder mi ki, kadinlarin dansozu kabul etmesi bekleniyor? Bir de bu ozguvensizlik vs ile iliskilendiriliyor ustune.
Bazi kadinlarda az degil. Kafalari nasil calisiyor anlamiyorum. Kocasini yanina dansoz gönderiyor, kocasıyla m*yh*ne, p*, vy*n gibi yerlere gidip egleniyor. Kocasiyla dansozlerin, yari ciplak oldugu kadinlarin bulundugu ortama guya eglenmeye gidiyor. Bir de yandan kocasini kesiyor, etkileniyor mu, begendi mi, bakiyor mu diye. Bakiyorsa, hafiften etkilenme varsa kadin trip atiyor hafiften. Bacim o adami oraya soktuysan bakar. Adamin yanina dansoz cagirirsan yine bakar. Adami basina takkesini takip, estagfurullah deyip onune donmesini bekleme bir zahmet.
Ya da aman ne kiskanacam bu adam benim zaten, gozu gonlu açılsın surekli evde bana bakiyor gibisinden genişliğe sahip olanlarda var. Iste bu tip kadinlar yuzunden de erkeklerin bazilari cok rahat davraniyor hayatindaki kadinlara. Aldatmaktan falan da gocunmuyor, normal goruyorlar, kadinda bir sey demiyor ilginc sekilde. Allah akıl fikir versin.
Dansoz cagirmak bana gore degil. Bu yuzden bazi kadinlarin savundugu gibi ozguvensizsem evet oyleyim. Bazi kadinlara gore bu genisligi kabul etmedigim icin kocama kendime guvenmiyormusum. Evet guvenmiyorum.
Kocamin yaninda yari ciplak kadinlar istemem. Ki eminimki kocam olacak kiside ya da erkeklerin cogu kadinin onunde yari ciplak bir yakisiklinin tahrik etmesini, kadinla flortlesmesini, ilgilenmesini, dans etmesini istemez. Bende dansoz gibi seylerin cinsel obje olup ortaliklarda salinmasini istemiyorum.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılÖncelikle düğün düşünmüyorum, benimle evlenecek kadın nikah ertesi aileler ile sade şık bir akşam yemeğine fit olmalı. Dansöz olayına ise tümden karşıyım. Açık seçik bir kadının ortada içine eşek arısı kaçmış gibi titreşe titreşe salınması bana hitap eden bir durum değil.
029 Yorumla- 1 yıl
Yorumun EIC olmaya aday ama beni rahatsız eden bir yanı var nedir bilemiyorum
- 1 yıl
Yorumumun mu rahatsız eden bir yanı var? Ben de merak ettim şimdi
- 1 yıl
Yani bakıyorum hakaret içermiyor kendi taleplerini dile getiriyorsun dayatma yok ama böyle biraz emri vakilik mi var bilemiyorum bulamıyorum
- 1 yıl
Yani bugün bir kadınla flörte başlasam zaten ciddi niyetle başlayacağım için bunu en başta açıkça belirtirim ki sonradan duyduğunda olası bir hayal kırıklığı yaşamasın. Bu durumu en başta söylememek karşı tarafa ayıp olurdu tabii. Bir de dansöz ne alaka ya nereden geldi aklına bu :D
- 1 yıl
Netlik 👌🏿
İnsta kesfettimde gelin ve damatla oynayan dansözler var sürekli. Bir kere tıklayınca algo sana hep aynı tarz sunuyor ya ondan kaynaklı. Ama şükür ki hepsi Arap bizden kimse yok 🤲🏻 - 1 yıl
Popülerleşirse bizde de başlar o akım. Neyse ki sosyalde yokum da böyle şeyleri görmek durumunda kalmıyorum :D
- 1 yıl
Ağzından yel alsın!
Buraya nasıl düştü yolun? - 1 yıl
Çok uzun zamandır bu hesabım var, geceleri çalıştığım zamanlardan kalma. O zamanlarki sorular daha keyifliydi gerçi ama arada şimdilerde de yanıtlayıp insanlarla etkileşime girdiğim olabiliyor şu an olduğu gibi :)
- 1 yıl
Benim sorum çok eğlenceli 💃( bkz : eğlence -> dans -> dansöz jfjdjd)
sm kullanıyorum diyorsun peki burdaki profil fotoğrafı gerçek mi - 1 yıl
Renkli bir soru evet dansöz, düğün, dans falan :D Gerçek evet. Burada yazdıklarım da gerçek düşüncelerim. Sadece kullanıcı adıma ismimi vermedim :)
- 1 yıl
Çünkü neşe neden olmasındi 💃
Peki neden pp kullanıp isim kullanliyorsun. Bence seni bulmak isteyen bulur hem fotoğrafina bir tanıdık denk gelebilir olasılıklar çok fazla hihihi - 1 yıl
Gelsin, burada yazdığım hiçbir şeyden ötürü dışarda mahçup olacak değilim yanıtladığım sorular vs hepsi belli :) Hem beni pek kimsenin bulmak isteyeceğini pek sanmıyorum :D
- 1 yıl
Maskesiz 👌🏿
Neden? - 1 yıl
Kaplumbağa deden
- 1 yıl
Hep bunu yapmak istemişimdir :D Bilmem, öyle çok sosyal birisi değilim zaten, belki ondandır.
- 1 yıl
Bu saygısızca oldu
- 1 yıl
Amacım saygısızlık değildi, özür dilerim. Sadece güldürmek istedim.
- 1 yıl
Dedem yeni rahmetli oldu
- 1 yıl
Bu yüzden pek sosyalleşmiyorum işte. Pot kırmada üzerime yok çünkü :(
- 1 yıl
tamam üzülmene gerek yok. Sadece bu tarz şakalar daha samimi olunca yapılan şakalar yoksa gayet iyi gidiyordun 👌🏿👌🏾👌🏻
- 1 yıl
Tamam dikkat ederim bir daha. Yine de kusuruma bakma deden için de üzüldüm başın sağolsun tekrar.
- 1 yıl
Anlaştık :) saol bakmıyorum herkes hata yapabilir ve kendini de asosyal olarak görmeyi bırakırsan güzel olur.
- 1 yıl
Yo asosyal denecek kadar içe dönük değilim izin zamanlarımda yeğenlerimle vakit geçiririm evin tadilat işlerine bakarım alışverişe çıkarım falan. Sadece bir süredir yeni birisi ile tanışmadığımdan öyle söylüyorum yani :)
- 1 yıl
Süper verimli hayat💃
O da olur kadere güvenmek gerek - 1 yıl
Sakin, huzurlu, öngörülebilir. Tam benlik yani şu anki akışında :D
- 1 yıl
Tadını çıkar 🫰
- 1 yıl
Teşekkürler :):):)
- 1 yıl
Ricalarrr
Müzik & Etkinlik konusunda 432 cevap paylaştı. Asla çağırmazdım sapık değilim çünkü 😅 dansöz çağıran evleneceği kızda gözü yoktur işi gücü zamparalık tir
61 Yorumla- 1 yıl
Ben bunu en başa sabitleyeyim
Herhangi bir vucudun cinsel bir obje olarak kullanilip eglence amacli sergilenmesi igrenc bjrsey
21 Yorumla- 1 yıl
Eic yapıcam bu yorumu
Yapay Zeka Cevapladı
Ahahaha bana bak, Bahargibi33, soru tam yılbaşı ruhuna uygunmuş bak! 💃✨ Kulağa bir tık çılgın gelse de eğlence garanti! Düğün zaten bir kere oluyor, neden olmasın? Herkes mini bir Roman havası yapsa eğlence tavan olur ki! Ama tabii bu tamamen senin tarzına, enerjine bağlı! Yeni yılda böyle cesur ve bol kahkahalı kararlar almanı diliyorum! 🎄🥳
PS: Dansöz varsa beni de düğüne çağır ha, bana uyar!😂10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
- Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı.
u 1 yılhayır çağırmam
10 Yorumla Asla!
Ayrıca davul zurna da olamaz. O davulun tokmağını adamın kafaya oynarım vallahi.
Küçük bir gezici orkestra olabilir. Üç kadın, iki erkek mesela. Yan flüt, akordeon, keman ve gitar. Bir de mezzo soprano vokal...
Hiç gelemem öteki çağdışı kültürlere. Medeniyet yularını takan bensem, çıkmam o düğüne.
Neymiş efendim; Ağrı Dağı'ndan uçmuş, çayır çimene düşmüş...
Manda söğüt dalına yuva yapmış, yavrusunu da sinek kapmış. Bir de gördün mü diye soruyor. Gördüm anasını satayım.
Sahi, 'Minareden at beni, in aşağı tut beni' saçmalığı da var...
Düğünlerinizde bari mantık olsun kardeşim.
Dansöz desen, aynı pokun laciverti. Kadınların canı yok mu? Huri'yi getiriyorsan, Nuri'yi de getir.
Of çok fena içimi döktüm. Sustum ben onu...
412 Yorumla- 1 yıl
Efsane tatlı bir yazı olmuş hihihi
- 1 yıl
Teşekkür ederim, belli ki ikimiz de isyankarız birtakım şeylere (;
- 1 yıl
Şimdi ben davul ve zurnadan nefret ederim net o bir kenara
şöyle ince kanuni çalan böyle Müsiki değerindeki sanatada bayılıyorum ama ördeğin ipeğinen bağlamışlar türküsünde oynamak ayrı bir zevk veriyor yahu - 1 yıl
Musiki candır, kanattır, busedir...
İpeğinen bağlanmış ördeği bilemedim; oysa işim müzik, gücüm müzik.
Acilen zavallı hayvanlar klasörüme gidiyorum... - 1 yıl
Evet hatta şifadır
Aa çok büyük bir eksiklik jdkfkd - 1 yıl
Bir de başında bir hafta ağlamışlar...
Ne psikopat türkü ya. - 1 yıl
Ayy birde sapiklik iceriyormus 😱😱
- 1 yıl
Onu da farkettim, dile getirmek istemedim.
Pedofili var... - 1 yıl
Demek ki ne yapıyoruz? Kınım kınım kınıyoruz.
Kınnnnn kınnnnnnn - 1 yıl
Kındıkkkk
- 1 yıl
((:
- 1 yıl
(:)
1 yılAslında güzel bir eğlence olur ama geniş alanda kıymeti yok. Kim ne keyif alacak ondan. Küçük topluluk içinde güzel olur dansöz bence. Ama mesela şu olsaEvleneeceğim kişi oryantal kursu alsa düğün gecesi bana özel minik bir şov yapsa çok daha şenlikli olur benim için.
03 Yorumla- 1 yıl
Düğün gecesi siz başbaşayken mi yoksa davetlilerin önünde mi
- 1 yıl
Bak orada ne yazmışım? "Bana Özel minik bir şov" demişim. Sence davetlilerin önünde anlamına mı geliyor bu?
- 1 yıl
Super
Yok olmaz kadınlarımız baştacı, dansöz olup erkekleri eglendirmesini de sevmem bir kadının, dugundeki geline de saygısızlık
11 Yorumla- 1 yıl
Keske bunu bu mesleği yapan kadınlarda anlasa ve yapmasa
1 yılArtık muhafazakar grup bile dansöz çağırıyor kınalara. İyice şaşırdık ne oldum delisi olduk ben şaşırmam hiçbir şeye
11 Yorumla- 1 yıl
🥹🥹🥹 böyle böyle alıştırıp düğünlere de getirtmezler inshaAllah
1 yılBence evet diyen akıl sağlığını bir sorgulasin doktora gitsin
21 Yorumla- 1 yıl
Bencede hıh
- Müzik & Etkinlik konusunda 354 cevap paylaştı.
1 yılben bunu kocamin oldugu ortamda yapar miyim? ruh hastasi miyim? cildirmis miyim? abuk subuk hareketler yapar gelip, ben de dugundu ufc ringine donustururum. dusuncesi bile cildirtti aaaaa ya sabir tovbe
10 Yorumla - Müzik & Etkinlik konusunda 399 cevap paylaştı.
1 yılHayır damat bey var yaaa olmazzz yanlışlıkla görür falan sonra ben kafama takarım.
12 Yorumla- 1 yıl
Yanlışlıkla bdbdbdbbdd
- 1 yıl
Yanlışlıkla görmesine bile tahammül edemem bbbbnbnbnb
Dansözü bırak müzikli ve oyunlu bile olmayacak inşallah
11 Yorumla- 1 yıl
MüslüMAN 😎
Gizli Üye(30-35)1 yılHayır... Davul zurnadan da nefret ediyorum. Kız istemeler, kız almalar, görgüsüz meşaleli çevreye gürültü veren hiçbir şey istemiyorum. Şehrin ortasında konvoy bile yapmak istemiyorum. Bunları yapmak isteyen bir zahmet köyüne geri dönsün. Yakışıksız, avam ve bayağı hareketler bana uymaz.
12 Yorumla- 1 yıl
Köyde konvoy yok ata biliyorlar
1 yılHayır tabikide düğün beni mi dansözü mu konuşucaklar saçma
12 Yorumla- 1 yıl
Düğünde gelin konuşulur damat konuşulmaz ki 😈
- 1 yıl
🤣🤣🤣🤣🤣 yaaaaaaa
1 yılElbette hayır asla böyle bir şey olmaz ben hayatımda. Asla dansöz bulunan. Bir yere gitmedim
11 Yorumla- 1 yıl
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏+
1 yılPardonda kocamın gözü önünde mi oynıycak o mümkün diil🔪🔪
13 Yorumla- 1 yıl
tamam sessizce bıçağı bir kenara bırak 🥶
- 1 yıl
Bırakamamm🔪🐥
- 1 yıl
Kocanin gözlerini bağlarız sen yeterki sakin ol jfjfjfj
hayır, kına gecesinde saçma sapan dans eden yarı çıplak kızlara da karşıyım.
11 Yorumla- 1 yıl
Seni alnından öpüyorum
1 yılYok artk ya o kadr da dğl.
Düğün orası pavyon değil11 Yorumla- 1 yıl
Yürü be
1 yılNe münasebet. Bizim kültürümüze uygun olan bir şey değil bu.
20 YorumlaEşimin içine zerre şüphe düşmesini istemeyeceğim için çağırmam kadınlarla samimi bile olmam :D gelen teyzelere bile kendimi öptürmem
36 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Ben aksini kast etmedim ama açıklama yapman her daim iyidir💁♀️
- 1 yıl
@cglakinin çapkın erkek demek
1 yılAsla böyle utanç verici bir şey yapmam
mutlu mesut evlenmek dururken
hiç kimsenin tadı kaçsın istemem 😳10 Yorumla- Müzik & Etkinlik konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılHayırrrr ne müneseboo
11 Yorumla- 1 yıl
Ay ne müneseboo ciddennn
Gizli Üye(36-45)1 yılYok ya bana göre değil ama kadın kınası denk geldim bu yıl çok şaşkınlık yaşadım
15 Yorumla- 1 yıl
Eyvah😱 inceden alıştırmasınlar sakın bizi?
Cevap sahibi1 yılVarmış da ben daha yeni denk gelmişim. Organizasyon şirketinin sitesinde zaten önceki yayınlarda varmış, ben düğün sektöründeyim haberim yoktu çıkış olunca o an gördüm
- 1 yıl
İptal ettirebilmek için imza falan toplayabilir miyiz en acilinden 🥹
Cevap sahibi1 yılBilemiyorum organizasyon şirketi sunuyor olmalı tercihe göre isteyen ya da istemeyene göre çıkarılıyordur konsepte dahil
- 1 yıl
Hiç hoş değil Hemde hiç hatta korkunç
1 yılHayır ne münasebet. Beni izlesinler düğünümde niye dansözleri izliyorlar. d
20 Yorumla
1 yılDansör çağıracağım dansöz değil evlenmek gibi bi delilik yaparsam gidip oynatırım adamın birini delilikse tam delilik 😂😂 dansör dansözün erili oluyor ben uydurdum ne var 🤔
07 Yorumla- 1 yıl
Türk Dil kurumunda dansör diye bir şey varmış kız benden önce uydurmuşlar
- 1 yıl
Kuzu danseur ve danseuse Fransızca kelimeler, masculin féminin yazılımlar var y’a Fransızcada. Ama kendi kendine bulmuş olman da çoook tatlı🫠
- 1 yıl
Masör masöz mantığından gittim valla bilmiyordum 🤭
- 1 yıl
Sen şeytan sen akıl kurdu 💁♀️
- 1 yıl
Yaa mahçup oluyorum o senin şeytanlığın 🤭🤭
- 1 yıl
Uwww
- 1 yıl
🤭
1 yılDüğünümde dansöz olunca ben 🤣🤣
https://m.youtube.com/watch?v=6-Et-KR95t0&pp=ygUTVG9zdW4gcGHFn2EgZGFuc8O2eg%3D%3D05 Yorumla- 1 yıl
Aklı dengelerinizi yitirdiğiniz aşikar jsjdjdjnddn
- 1 yıl
Lakabım Delidir bende Akıl arayanda Delidir🤣
- 1 yıl
Ben dansöz görünce erkeklerin geneli akli dengesini yitirir diye söylemiştim ama senin deli olduğunuda öğrenmiş olduk hehehej
- 1 yıl
Hahha Ben kendimi seviyorum
Her erkekle aynı degilim Beni tanıyan bilir - 1 yıl
En önemlisi insanın kendini sevmesi
1 yılAy hayır asla tabi ki ne o öyle ben mağaramda gayet mutluyum sjsjsk
10 Yorumla
1 yılDüğün yapmam, dansöz de istemiyorum kesinlikle. Bu tarz şeyleri hiç sevmem.
10 YorumlaHayır çok saçma ben asla çağırmam hem evleneceğim kadın da rahatsız olur asla istemez
10 Yorumla
1 yılHayatta olmaz. Çağıran kişiyle de büyük kavga ederiz.
10 YorumlaDüğün için boş yere para harcamam yatırım daha mantıklı..
10 YorumlaMüzik & Etkinlik konusunda 315 cevap paylaştı. Hayır 🇦🇿lı düğünüyse erkek akrabalarımızdan alkol alıp ortalığı şenlendirenler olur zaten disko'da onları izlemek daha eğlenceli oluyor.😂
11 Yorumla- 1 yıl
Nsjdjsjsnsnsjsjsjsjjs
- Müzik & Etkinlik konusunda 503 cevap paylaştı.
1 yılDüğün salonundan sonra adalet sarayına gitmek istiyorsak evet
21 Yorumla- 1 yıl
😅😅 aklınızdan neler geçiyor
1 yılNormal şartlarda hayır ama düğün diyorsanız damata gelene kadar oradaki Amcalar ve misafirler dansöz kapacağı için diğerleri düşünsün
20 Yorumla
1 yılÇok eğlenceli bence yirmi sene önce babamın kuzeninin düğününde dansöz çıkmıştı kız tarafının isteğiymiş
07 Yorumla- 1 yıl
Sizin sülalede bir daha da dansoz çağırılmamış düğünlere 😂😂
- 1 yıl
Bizim âdetlerde yok kız aydınlıydı 😀
- 1 yıl
Offf ne dedikodu dönmüştür nsndndndjdj
- 1 yıl
Valla çok mutlular üç çocukları da var 😄
- 1 yıl
Enişte hanım köylü galiba
- 1 yıl
İkisi de uyumlu insanlardı :)
- 1 yıl
MashaAllah o zaman
Gizli Üye(30-35)1 yılHayatıma giren buna cesaret edemez. Davetli erkeklere irspi mı cagircam? Gelen davetli kadınlar bile bana düşman olur. Sadece kocam değil, davetli erkeklerden evli olup bakan olursa onu bile k. e s. e r i m.
01 Yorumla- 1 yıl
Şiddet olmazsa Aslı güzel bir duruş dnndnfnf
- Müzik & Etkinlik konusunda 743 cevap paylaştı.
u 1 yılKına geceme olabilir düğünde babam beni tüfekle vurur jdjsjsjs
14 Yorumla- 1 yıl
Babanın ellerinden öpüyorum skskdkdkdkkxkxxjnxjx
- 1 yıl
Kına gecenden haberi olmayacak mı sanki 😄
- 1 yıl
Kına gecesi kadin kadina oluyor
- 1 yıl
Biliyorum da gecenin başında anons edip aramızda kalsın, babam durarsa vurur mu diyeceksin 😄
Dansözlere karşı alerjim yok ama düğünde olmaz diye düşünüyorum. O yüzden hayır. Ama eğlenmelik ortamda / kutlamalarda neden olmasın?
00 Yorumla
1 yılNedime altında herkes kına gecesi için çağırıyor aslında
01 Yorumla- 1 yıl
Biraz benziyor maalesef evet
1 yılAynen dansözsüz düğün mü olur hiç yıllardan beri olan geleneğmiz 😅
03 Yorumla- 1 yıl
Yerinde ironi 👌🏻🫰
- 1 yıl
🤌😅
- 1 yıl
🙃
Dügünğmde dansözün ne işi var herkes dansöz gibi düzenmaz zaten 😂
06 Yorumla- 1 yıl
Herkes taş yedi
- 1 yıl
Elmas, zümrüt, ametist, Yakut, inci, turmalin hangisi olsun?
- 1 yıl
Sayende artık herkes zengin bdjdjdjdj
1 yılBu eşime saygısızlık olur
31 Yorumla- 1 yıl
👑
Müzik & Etkinlik konusunda 838 cevap paylaştı. Galiba düğün anında iptal olup boşanma dairesinde biterdi 😅😅
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDansöz kadar saçma bir konsept görmedim. kesinlikle çağırmazdım
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılDüğünümde dansözün ne işi var ben evde kocama oynarım
21 Yorumla- 1 yıl
🔥🔥
1 yılBen kocama dansöz olurum
21 Yorumla- 1 yıl
Düm tek tek 🔥
1 yılHayır, tabii ki. Düğün bile yapmak istemiyorum ben.
00 Yorumla
1 yılAşırı dekolteli olmayacaksa ve eşiminde isteği olursa çağırılabilir.
00 Yorumla
1 yılDansözlük soytarılıktır, soytarılıklarla işim olmaz.
00 Yorumla
1 yılSevgilimin dansözü benim ayol
11 Yorumla- 1 yıl
🔥
Yok daha neler düğün günü cenaze günü olurdu
114 Yorumla- 1 yıl
Aman kan dökülmesin !
- 1 yıl
No no öyle dime öyle dîme, biz Adanalıları Ferdi Tayfur gibi biliyoruz mülayim ve efendi ve adam
- 1 yıl
Anlamıyorum 🥹🥹
- 1 yıl
Merakım gitti birden 😂
- 1 yıl
Özelde konuşmak istemiyorum sadece 🤭🤭
- 1 yıl
😂😂😂
- 1 yıl
Bana öyle dendi
güzel kardeşim değilim
12 Yorumla- 1 yıl
😅
1 yılHayir dugun bile yapmazdim sade bi tören yapardim
13 Yorumla- 1 yıl
@Flavendirel diye biri var sade düğün isteyen bir eş istiyormuş
- 1 yıl
Türkçe karakter kullanmıyor. Astrolojiye falan inanıyor, olmaz bundan aşko dkdkdl
- 1 yıl
@Flavendirel Türkçe karakter kullanmadığını da nerden bildin “dugun” yazdı diye mi 😱 sen evlenmemek için bahane arıyorsun bence jdjdjdj
Açıkçası düğün gibi özel bir günde ben ve eşim dışında bir gösteri unsuru olsun istemem. Ama bir mekanda dansöz varsa birlikte bulunabiliriz. Tabi ki de yalnızken asla olmaz. Size değil hemcinsimize güvenmiyoruz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl9 tane dansöz çağırırım
Ama evlenirsem tabi hahaha😂07 Yorumla- 1 yıl
9 da seni durduran ne oldu
Cevap sahibi1 yılCanım öyle istedi sebepsiz 😂
- 1 yıl
🔫
Cevap sahibi1 yılBomba atsaydın 😂
- 1 yıl
🚀 daha iyi sanki direkt çözüm jfjfjf
Cevap sahibi1 yılTamam kız Allah Allah🤣
Cevap sahibi1 yılAltı üstü dokuz tane dansöz çağırdık on tane çağırmadık ki🤣
Hayır dansözün ne işi olur düğünde orası burası açık ayıptır o kadar insanın içinde
10 Yorumla
1 yılMide bulandırıcı gram estetik ve güzelliği olmayan karşılaşmamaya bile özen gösterdiğim şeyi düğünümde neden isteyeyim
11 Yorumla- 1 yıl
Bazıları gerçektende öyle sıfır doğallık
1 yılYok çağrtmam eşin dansöz isterse ona giydirio onu oynatırım
21 Yorumla- 1 yıl
😂😂😂😂😂😂😂😂😂
- Müzik & Etkinlik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılDüğün sevmiyorum hele dansöz hiç işim olmaz.
20 Yorumla
1 yılben dansozluk yaparim dugunumde gerek yok sdodsdsodkssfsd
24 Yorumla- 1 yıl
Sanırım onu da senin kocan istemez jsjsdjdn
- 1 yıl
evlenince yaparım skddosododdoss
- 1 yıl
🔥
Gizli Üye(45 üstü)1 yılCagiririm bir guzel izlerim dansozleri ohh miss
00 YorumlaBen dansöz çağırsam babam beni vurur valla aklımdan bile geçirmem🤕
13 Yorumla- 1 yıl
Babanın ellerinden öpüyorum saygılar hürmetler