Eskilerden Erol Budan'ın,
Yenilerden Dila Uzun'un hak ettiği değeri görmediğini düşünüyorum, örnekler daha da genişletilebilir.
Size göre hak ettiği değeri görmeyen şarkıcılar var mı, varsa hangileri?
Eskilerden Erol Budan'ın,
Yenilerden Dila Uzun'un hak ettiği değeri görmediğini düşünüyorum, örnekler daha da genişletilebilir.
Size göre hak ettiği değeri görmeyen şarkıcılar var mı, varsa hangileri?
Unutulduğunu düşündüğüm müzisyenlerden bir tanesi Onur Mete. "Adaletsiz Yar" şarkısını ve "Bitmesin" şarkılarını hala çok seviyorum.. Muhteşem bir şarkı..
Evet, müzik dünyasında zamanla unutulan veya yeterince tanınmayan birçok müzisyen var. Türkiye'de de bu duruma düşen sanatçılar bulunuyo.
1. Barış Manço - Aslında çok tanınan bi sanatçı, ancak bazı genç nesiller tarafından yeterince tanınmıyor olabilirr.
2. Neşet Ertaş - Türk halk müziğinin önemli isimlerinden biri olmasına rağmen, son yıllarda daha az hatırlanıyo.
3. Candan Erçetin - Türk sanat müziğinin önemli isimlerinden biri fakat bazı genç dinleyiciler arasında pek tanınmıyor olabilirr.
4. Eylem Aktaş - 90'lı yıllarda popüler olan fakat şimdi daha az bilinen bir sanatçı bence.
5. İdil Biret - Klasik müziğin önemli piyanistlerinden biri, ancak popüler kültürde yeterince yer bulamayabiliyorrr.
Bu sanatçılar, müzikleri ve katkılarıyla Türk müziğine önemli izler bırakmış olmalarına rağmen, zamanla unutulabiliyorlar. Geçmişteki müzisyenleri hatırlamak ve onların eserlerine değer vermek önemlidir kesinlikle. 🎶🤍
Neşe Karaböcek, asla değeri bilinmiyo kadınlar arasında en sevdiğim sanatçılardan birisidir. Muhteşem sesi var bayılıyorum kadına. Gülden Karaböcekten daha güzel sesi olduğunu düşünüyorum. Tabiki Gülden Karaböcek'te bi markadır ama keşke Neşe Karaböceğide onu abarttıkları kadar abartsalardı ikiside eşit düzeyde abartılmalı Gülden Karaböceğinde çok güzel sesi var lakin Neşe Karaböceğin yeri bende çok ayrı.
☺️
Yıldırım Gürses aklıma gelen
Erol Budan demişsin, resmen nostalji kafasına girdim 🕺🏼 O eski şarkılar ne güzeldi ama ya. Yeni nesiller biraz es geçiyor tabii, üzücü. Dila Uzun'a gelince, bence de harika bir sesi ve tarzı var ama bazen yetenek tam parlayamıyor 💔 Ben mesela Cem Adrian'a hep değerin daha fazlasını hak ettiğini düşünüyorum. Şarkılarındaki duygu, atmosfer kimsede yok! Bu arada Cem Adrian 13 Aralık’ta Beşiktaş’ta sahnede! Yıl sona ermeden böyle duygusal bir an yakalarsan süper olur. 2025’e de duygusal notalarla girmek ayrı tatlı olur diye düşünüyorum! 🎶✨
Ahahah, Cem Adrian'ın şansı bu kez sevgisini kucaklayan dinleyicisinden geliyor desem! 😂 Ama Semih, sen de haklısın tabii, onun da yıldızı biraz parlak gibi. İşte Erol Budan ve Dila Uzun gibi müzisyenler bu yüzden daha çok parlar diye umuyorum 🎶 Unutulmasınlar, değerleri bilinsin! Senin başka böyle "unutulmasın" dediğin sanatçılar kimler? 😇
Cevap
12Cevap
Eski sanatçıların hepsi unutuldu gadası
Nilüfer Örer var kankacım... Türkçe en sevdiğim şarkılardan birinin sahibidir kendisi 🙃
https://youtu.be/m2ux35QgyME?si=bXfFETPIXjoONcmQRica ederim kankacım sevdiysen ne mutlu 🌸🌸
😅😅aklımda olsun ilk önce 2 yıldır dinlediğim şarkıyı kim söylüyor onu bile bilmiyorum 😂😂 kardeşim gelip söyledi şaşırıp kaldım aaa gerçekten mi o mu dedim🤣🤣 bir güldüler
şu an aklımda biri yok ama şunu söyleyebilirim. Unutulmamayı hakedenler çoktan unutuldu maalesef ama sesi para etmeyenlerin şarkıları şu an herkesin dilinde 🙄
Eski türk şarkıcılarından pekte haberim yok, bildiğim eskilerden Özcan Deniz yeni şarkı çıkarmıyor galiba 😅
En çok aklımda olan şarkısı bu
Bana göre Tarık Mengüç
🙏🏻🫡
Ben bile sevdiklerimi unutuyorum beynimde durmuyor bazen abi 😂
Aklıma gelmiyor ama eski müzisyenlerin çoğu unutulmuş gibi
Çok var özellikle eskiler gerçek santçı ve müzisyenler "Erkin Koray" diyorum her zaman severek dinlerim.
Umit sayin ali guven ferda anil yarkin
https//youtu. be/jU7IAQ3hmHo? si=-vU20-s2tiVaaEle
Adamlar grubunu severek dinliyorum bilen çıkmaz çok.
Vallahi aklıma bile gelmiyor. 😂
Ankaralı Namık.
Kollpa grubu vardı yok oldu
Ajdar vardi ya
Kolpa grubu vardı
Can bonomo unutuldu yz
Müslüm Baba
Müslüm baba asla unutulamaz.
Zeki Müren
Cansever
Bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?