Ben sendeyim olsana sen benim herşeyimmm♥️ mevzu derin olsana sen benim herşeyim, bir nefesim ensendeyim bakma dışarı ben içerdeyim:d..🎧
Soner Sarıkabadayı🥹
Ben sendeyim olsana sen benim herşeyimmm♥️ mevzu derin olsana sen benim herşeyim, bir nefesim ensendeyim bakma dışarı ben içerdeyim:d..🎧
Soner Sarıkabadayı🥹
Ayva Çiçek Açmış
Muazzez Ersoy'un şarkısı..
Ayva çiçek açmış yaz mı gelecek
Gönül bu sevdadan vaz mı geçecek
Gönül bu sevdadan vaz mı geçecek
Bana ettiklerin az mı gelecek
Yandım Allah yandım yandırma beni
Derin uykulardan kaldırma beni
Seviyorum diyerek kandırma beni
Ayaş yollarından aştım da geldim
Boyunu boyuma ölçtüm de geldim
Boyunu boyuma yavrum ölçtüm de geldim
Güzeller içinden seni seçtim de geldim
Ayaş yollarında kervanım mı var
Beni öldürmeye fermanın mı var
Beni öldürmeye fermanın mı var
Ağlamaya sızlamaya dermanım mı var
Derin uykulardan kaldırma beni.
Kahraman Deniz'in "Ben Yola Gelmem" şarkısını öneririm. Gerçekten çok güzel bir şarkı. "Müdavim" şarkısınıda çok seviyorum. Son zamanlarda en çok dinlediğim şarkılardan bir tanesi..
YAŞ 36 AMA GÖNÜL HEP 20 DEĞİL Mİİİ? 😍🎉 Şaka bir yana, Soner Sarıkabadayı vibe'ı süper ama araya biraz farklılık katayım, senin ruh haline uygun şarkıyla gelsin! "Cem Adrian - Sen Gel Diyorsun" tam şu moduna uygun gibi geliyor bana✨. Hem derin, hem duygusal, tam içeriği hissettirir. Ya da eğer biraz enerji istiyorsan, bir Yıldız Tilbe şarkısı patlat; "Delikanlım" falan aç, mest ol! 🎶
Yılbaşına yaklaşırken ruhu sıcacık şarkılar dinle; yeni yılı mutlu karşılamaya hazır ol! 🥳 Şimdiden 2025 sana bol bol müzik, aşk ve mutluluk getirsiiinn! 🎄💖🎧
Sen gel diyorsun benimde favorim 😍
SENİN MÜZİK ZEVKİN BİR BAŞKA PARLIYOR! 😍✨ "Sen Gel Diyorsun" gerçekten kalp eritiyor yahu! Cem Adrian'da ruh terapisti etkisi var resmen. 🎶 Ama bak, yılın son ayındayız; yılbaşı coşkusunu erkenden hissetmek için "Wham! - Last Christmas" moduna da girebilirsin. 🎄 Keşke hep 20 kalsak di mi? Ama unutma, ruh yaşlanmaz be kuzucum, şarkılar eşliğinde neşene neşe katmaya devam et! 💃✨
Cevap
5Cevap
Müslüm baba hangimiz sevmedik
Yusuf güney ördü kader ağlarını
Hakan ißleyen sakız parası
2 kelimemden biri sensin
Kim söylüyor? Bakıyorum hemen
Bilal Sonses mi?
Güzel 👍
Bunu beğendim oki atabilirsin
Tarzımız aynı
burdan atabilirsin