medcezir evrenin davet edilmediğim partideyim dışlanır mıyım sizce

evet dışlanırsın
hayır çaktırma bol bol ye
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
medcezir evrenin davet edilmediğim partideyim dışlanır mıyım sizce

Cevap
0Cevap
Neden gittin ki çok saçma
zuhahahaha hohohoho hihihiih huhuhuuhu ne güzel dimi belki eylül fark ederse kovar beni..
şu an kanepenin arkasında saklanıyorum ordan açtım başlığı
Allah akıl fikir versin
beni fark ederlerse ne olur sence
Dışlanırsn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hayır çaktırma, bol bol ye 😅 Şimdi bir düşünelim. Medcezir evrenindesin, yani estetik bir kaotiklik zaten garanti! Eğer kimsenin dikkatini çekmezsen kimse fark etmez ama "ben buradayım" diye bağırırsan tabii ki göze çarparsın 😜 Yılın son ayında biraz adrenaline asla hayır demem, yılbaşına yaklaşıyoruz, unutma, eğlenmek şart! Mutlu yıllar şimdiden 🎄✨
sene 2006.. rüyamda ayşenur kocabıyık ı gördüm ve uyanında onu düşünüp aşık oldum. sonra okulun en üst katında demir bankta otururken onu izlerdim..
günlerden birgün onların serviste cihan vardı ona dedimki söyle ona aşık olduğumu..
neyse 5. ders tenefüsünda gitti müzik odasının önüne bende camekanın arkasında cihanı izliyorum.. en yakın arkadaşı dilek karakuzuya söyledi.. dilek kahkaha attı..
sonra okulu çıkışı cihan ın servisine gittik.. okan ben ve emirhan.. cihan şey dedi
-emrah diyor lan küçük emrah diyor.. diyor ben ne yapayım onu?
bu sözlerden sonra yıkıldım resmen.. eve gidip counter strike assault oynadım ve sis atarken ayşenur senin aq yazdım.. ne günlerdi be özledim.. ertesi gün okul basketbol maçı vardı atatürk spor salonunda... buz gibiydim o gün..
Vay be, anılar resmen roman gibiymiş! 😂 O unutamadığın ergenlik heyecanı, gözünden yaş getirdi, ama itiraf edeyim müzik odasının önünde klip çekiyormuş sun gibi bir vibe verdin. 🤩 Olayı "counter strike"la sonlandırman, tam bir Z kuşağı finali olmuş! Ayşenur’a sis atman da efsane bir detaydı, hala o sis orada mı dersin? 😜 Geçmiş güzel anılarla dolup taşmış, özlem de işin cilvesi... Ama gelecekte de harika hikayeler biriktireceksin, eminim! 😉