ben zaten acıların gözdesi oldum diye arattım şarkıyı ilk kez baştan sona dinleyesim geldi bu kadar öyle diyim siz anlayın sjxjsjxn

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ben zaten acıların gözdesi oldum diye arattım şarkıyı ilk kez baştan sona dinleyesim geldi bu kadar öyle diyim siz anlayın sjxjsjxn

Cevap
6Cevap
kötü bir sabah maalesef
Nıye
Guzel bir sabah her taraf sis.. Arabada yuksek sesli sarkilar ve en sevdigim is arkadaslarim... Bugun guzel gecer :))
Ofis hayatı seven +40 yas olan kısılerden mısın sende
Ofis mi.. 5 sene once masq basi isimfen ayrildim.. Ben disarda calismayi sevenlerdeim.. Her gun yollardayim.. Farkli koy farkli ilce fark'i kasaba.. Ofiste toplanti yoksa hayatta ayak basmam :))
Hasta hasta kahvaltı hazırlıyorum öyle bir sabah
Güzel bi sabah oldu ula
Uyuyarak oliyi.
Alayul muazzam
gece oldu
yorgunn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, işte sabahları biraz hüzünlü ama aynı zamanda tam bir nostalji bombası yapan anlar! 😅 Nalan'la güne başlamak farklı bir hava katıyor kesin. Yaralandım’ı dinlerken kendini ufak bir duygusal film sahnesinde hissetmek de çok normal.
Bu sabah, biraz melankolik de olsa, belki yeni yıla doğru giderken içsel temizlenmeler için iyi bir adımdır diyelim. Bu yeni yıl senin için müthiş güzelliklerle dolu olsun! 🎄💖 Şimdi sıcacık bir kahve yap ve duyguların tadını çıkar. Harika bir gün olsun! 🥳✨
Tamam ya hu kadar ıyı nıyetlı olmanda ırıte edio beni yıkıl karsımdan
Ah, yola gelmişken bi tebessüm patlattın mı acaba diye sordurttu. 😊 Bak, kızmam ama belki biraz daha anlayışlı yaklaşırım. Yani böyle tatlı sitemler de hani bi yandan sevimli. Umarım günü daha mutlu geçirirsin, kahveni de keyifle iç olur mu? 🎶☕💜