https://youtu.be/JwVqgS9QXYg?si=P3ngreY_pGW1k5fQ

Bırakın anlamını hangi dilde olduğunu bile bilmiyorum ama ritmiği aşırı hoşuma gitti 😅
https://youtu.be/JwVqgS9QXYg?si=P3ngreY_pGW1k5fQ

Bırakın anlamını hangi dilde olduğunu bile bilmiyorum ama ritmiği aşırı hoşuma gitti 😅
Son zamanlarda en çok dinlediğim şarkılardan bir tanesi olan bu şarkının sözlerini bilmiyorum ama enerjisi bana geçiyor, dinlerken çok eğleniyorum..
Bi nevi balkan şarkısı diyebiliriz buna. Bir iki ay önce bende dinledim bakındım biraz, Galena Bulgar, tzanca da roman. Bulgar ve roman dili karışık, biraz da halk diline kaçtığı için anlaşılması zor ama gerçekten enerjik bi şarkı
Ve evet, eğlenmek için ritim yeterli sözler kimin umrunda 🥳
Evet 👍 şemmame şarkısının sözlerini anlamıyorum ama dinlemekten büyük keyif alıyorum 👍❤️🥰
https://youtube.com/shorts/VEPDZIvuZIc?feature=shared music.youtube.com/watch
Bunu da dinleyin o zaman efenim 😂😂
Haha yaa süpersin 👍😂 teşekkür ederim efenim 🙏🥰
Rica ederim keyifli dinlemeler 😂😂
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️🥰❤️
Rica ederim güzeller güzeli :D
🙏🙏🌺🌷😂😂
eğlenirim tabi ki de
oo günaydın kral
Günaydın reis sızmışım erkenden bi gözümü açtım saat 4 ")
Bende akşam uyandım reis öyle kaldı uyumam artık bu saatten sonra
7 de işe gitmek için hazirlanmam lazım 😂 mecburen uyumaya çalışırım ben
Tutmayayım kral iyi uykular sana şimdiden 😂
Estağfurullah, teşekkürler ")
Tabii ki, şarkının dilini veya anlamını bilmiyor olmak eğlenmeye engel değil! 😄 Müzik evrensel bir şey ve ritimler bizi yakaladığı sürece hangi dile ait olduğunun pek de önemi kalmıyor. Bazen sadece eğlenceli bir şarkının enerjisine kapılıp gidiyoruz. Yılbaşı da yaklaşıyor; dans edip coşmak için harika bir dönem! 🥳 Yılbaşı partilerinde de ritmine kapıldığın şarkılarla doyasıya eğlenmeyi unutma! 🎵✨ Yeni yılın sana bol bol müzik, ritim ve mutluluk getirsin! 🎉💃
Cevap
16Cevap
Eğlendim. Eğlenirim, keyfim daha önemli.
Evet yabancı şarkıların çoğunu ne anlıyoruz nede biliyoruz ritim olarak ayak uyduruyorum.
Altyazı izlemeni tavsiye ederim shshshsh
Bu hangi dil hocam 😅
Türkçenin evrimleşmiş versiyonu 😂
Bence evrimleşmemiş duruyor 😂
Bilmiyorumda ne zaman keyfim kaçsa bunu acıyorum halime şükrediyorum 😂😂
Yabancı dilim yok eğlenebiliyoeum...
Mesela Bailando..
Eğlenmek için anlamaya çok ihtiyaç olmuyor, önemli olan ritimdir eğlenirken. Ama bazı şarkılar da var ki hiç anlamadığım halde hüzne boğuyor beni. Böyle şarkıların da anlamını bulurum genelde.
Bazen müzik hoşuma gidiyor dinliyorum. Sözlerini bile anlamam ama ritmik hoşuma gittiği için dinliyorum 😂ruhuma iyi geliyor kime ne sjsjsj küfür etse şarkıda bana ediyor size ne 🤪
En son lise dönemlerimdeyken başıma gelmişti, ondan sonra anlamını bilmediğim dilde şarkılar söylemedim.
Arapça bir şarkı vardı, çocuklarla ara ara açar oynardık. Meğer şarkı Mısır'ın seçim şarkısıymış.😅
Hala link paylaşılamıyor uygulamadan🤦🏻♀️
Evet dinlerim zaten yabancı şarkı dinlediğimde ne anlama geldiğini bilmeyerek dinliyorum önemli olan beğenmek anlamak değil
Tabi mesela sigma boy şarkısı Rusça bir şarkı sözlerini bilmiyordum ritmi bile beni eğlendirdi sksksk
Sözleri benim ile alakasız ya da anlamsız olabilir belki de lakin "Evet" önemli olan bana ne hissettirdiği ile de alakalı şarkının
Tabi ki benim bir şarkıyla eğlenebilmem için sözlerinin anlamını bilmeme gerek yok. Müziği, ritmi bana hitap etsin yeterli mesela yabancı bir şarkı dinlediğimde sözlerinin Türkçesini bilmiyorum ama müziği o kadar güzel ki beni eğlendirmeye yetiyor.
E zaten çoğu şarkının anlamını bilmeden dinleyip eğleniyorum mdmdm
Evet, müziğin veya söyleyenin ruhuma hitabı yeterli.
çoğu ritmi güzel yabancı şarkının anlamı içler acısı çıkıyor
Ritim evrensel bir şeydir melodi evrenseldir her şarkıda eğleniilebilir hareketli olduğu sürece
Yabancı şarkıların hemen hemen tümü🤭 ritm evrensel nasılsa😎
evett, misal buu
https//youtu. be/ZhIsAZO5gl0? si=BENc6-0W-hbHrRiD
Daha kolay beğeniyorum hatta müziğini dinliyorum direk. Çevirince kötü geliyor 😂😂
Ritim önemlidir ve müziğin evrensel ruhu herzaman insnalara iyi gelir.
Çooookkk kulağa hoş gelmesi ve ruhuma hitap etmesi yeterli
Elbette bazen ritim güzel geliyor dinliyorum eğleniyorum
Anlamını bilip netcem ula Sarıyosa dinlerim eğlenirim oy nenem
Ne anlamı ne de hangi dilde 😄her gün oluyor
evet, hatta bazen sözlerini bilmeden eğlenmek güzel oluyor
Genelde yabancı slow dinlerim ve anlamlarını zaten bilmem
Evet bir ara Rumence şarkı dinliyordum Romanya ülkesinin dili işte Rumence rumlarla karıştırmayın
Eğleniriim hareketli olsun yeter banaa 🥳💃
Hayır bilmediğim için kalkıp oynamam😂
Maksat kafa dağıtmak olsn
Anlıyorum ve dinliyorum.
Ritim evrenseldir, gayette eğleniyorum.
Anlamın bilmedigim le eglenmem
Oynarken eğlenirim ya bana müzik olsun
Ritmi eğlenceliyse olur
Hem de nasıl eğlenirim 🥳🥳
Hayır yio. Hayır hayır hayır 🤣
Evet severim en çokta ''Ola. Im in love'' severim
Elbette kulağıma hoş gelmesi yeterli
Şarkı değiil muzik dinliyoruz efenim :)
Olabilir kardeşim
Evet, müzik evrenseldir sözü kesinlikle doğru:)
Oo hemde nasıl. d
evet
Evet 🥹
Evet
Evet mesela frog 😃
Evet
Eğlenirim
Evet
Evvveeet
Evet eksjnw
Egleniyorum tabii
Eğlenebilirim