Zedi-Düşüşlerim Fazla acayip bağımlılık yaptı adam mükemmel söylüyor 🥹

Seneler önceden bu şarkıyı bilirim. Hala da bıkmadan dinliyorum. Efsanedir gözümde.. :)
Son zamanlarda benim de kafamda sürekli Yıldız Tilbe'nin şarkıları dönüp duruyor! Zedi'nin "Düşüşlerim Fazla" şarkısını ben de keşfetmeliyim galiba 🤔. Yeni yıla girerken ruhumuzu müzikle güzelleştirelim 🎶🥳. Umarım 2025, hepimize bol müzikli, keyif dolu bir yıl olur!
Cevap
34Cevap
Son zamanlarda bu şarkının bağımlısı oldum. Sarıp sarıp baştan dinliyorum. Çookkk seviyorum bu şarkıyı.. Emre Aydın muhteşem söylemiş..
evet bu şarkıyı seviyorum ben
Nesimi şiir ve beyitlerinin uyarlamalarını dinliyorum. Yetmiyor şiirlerini okuyorum, hayat hikayesini izliyorum, şu sıralar Nesimiyi anlamaya ve tanımaya çalışıyorum
Tam olarak bu
Belki bu olabilir
Indila-Derniére Danse Çok güzel ve kuvvetli bir sesi var. Canlı olarak bile çok iyi ve hatasız söylüyor.
Günaydın.. hudutsuz sevda dizisnin. Halil İbrahim türküsü
Yüzyüzeyken Konuşuruz'un Tutun Sen Bana diye bi parçası var Sedef, düştüm bu aralar buna
Mozart lacrimosa requiem (3 ayrı şarkı diil, tek bi tane)
Ergenus gibi Melis fis bağımlısı oldum Misket şarkısı hoşuma gidiyor birde Eftalya Yağcının Dansözü güzel
Son zamanlar yaptıklarıma bakma ne olursun benim aklım başımda değil
Son zamanlarda Sezen Aksu - Vazgeçtim dilime pelesenk oldu, ruhuma ilaç gibi Hem eski hem efsane 🎶
Altaylardan Tunaya
Of offf o akımı yapacak kimsemiz yok 🥲
Akımı bilmiyorum , sanırım sevgililikle alakalı bir şeyden bahsediyorsunuz
Klasikleri dinliyorum son zamanlarda. Klasik dinler misin
Var Ferdi Tayfur sabahçı kahvesi
Son zamanlardaki şarkıların hepsi saçma sapan 😅
Bir kaç gün önce bende onu çok dinliyordum.
Model ~ Pembe Mezarlık
Mela Bedel - Ben değilim
Hangi birini sayayım çok güzel şarkılar var 😅
Demet Sağıroğlu Arnavut kaldırımı
Yokki
Sen öner dinliyim 🖤
Bergen aşığım çok güzel söylüyor
redd - kanıyorduk
Yoktur
Benim yok
Aura shzhsh
Taner affetmedim kendimi