Türkler K-Pop idolü olabilir mi?

selam gençler uzun zamandır aklıma takılan bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum. şarkı söylemeyi çok seviyorum cidden müziğin yeri bende çok değerli ve buna dans da katıp idol olmak istiyorum belki komik, anlamsız, heves vb. gelecek bazılarınıza başta bende geçer diye düşündüm ama ne kadar çok istediğime ve hayal ettiğime inanamazsınız. entertainmentlar hakkında birçok bilgiye sahibim çok fazla araştırma yaptım. her ne kadar ırk, yaş, dil sınırı yok deseler de çıkış yapan idollerin yaş aralığı 15-22 ve çoğu asya ülkelerinde doğan insanlar. ben 19 yaşındayım ve orta seviye ingilizce biliyorum. rap yapabiliyorum ve kendimi bu konuda geliştirmek için ses ve dans eğitim almak istiyorum. bu yolda emek vermekten asla gocunmam çünkü sevdiğim birşeyden sıkılmak ya da vazgeçmek benlik değil. tek endişem şirketler yani yg, jyp, cube, p nation vs. şirket farketmez en tanınmayan şirket bile başvurumu kabul etse hayalini kurduğum şeye ulaşmak beni mutlu eder. sizce türk olmam şirketler tarafından nasıl karşılanır, şans verilir mi? bu konularda bilgi ve fikir sahibi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. onun dışında kırıcı veya dalga geçici bir yorum için kendini yoran olmasın çünkü umursamıyorum.

Türkler K-Pop idolü olabilir mi?