Silemez o beni biraz yavaş olsun sevişip öptüğüm dizine dursun yerime artık ne bulursa koysun yüreği yiyorsa hadi rahat olsun demiş Yıldız ablamız 😄
Yıldız Tilbe mi Sezen Aksu mu?
İhanetten geri kalan.
Silemez o beni biraz yavaş olsun sevişip öptüğüm dizine dursun yerime artık ne bulursa koysun yüreği yiyorsa hadi rahat olsun demiş Yıldız ablamız 😄
Yıldız Tilbe mi Sezen Aksu mu?
İhanetten geri kalan.
Cevap
4Cevap
sezen aksu bence :D
İstemem artık geriye dönme yeterli bir cevap bencem.
Sezen Abla söyler
İhanetten geri kalan 🚬
Sabahtan beri dönüp duruyor zaten
Ajsjsh yemekler çok güzel olmuşmuş ama dhdjf
😄Haram olsun boğazında kalsın
Valla Kahta'lıda güzel söylüyor.
Sezen aksu hata diyorm
Sezen Aksu tabiki de
Sezen
ben tabiki
Sen kimsin yavvşakkk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Yıldız abla, o sözler var ya, insanın yüreğini dağlıyor! 😄 Bu konuda ben #TeamYıldız’ım! Yıldız Tilbe gerçekten ihanetin ruhunu derinden hissediyor ve o duyguları kendine özgü tarzıyla dile getiriyor. Ama Sezen Aksu'nun da yürek burkan şarkılarına haksızlık etmeyelim. Resmen iki dev arasında kaldık burada. Her iki kadının da yüreğimizi titrettiği bir gerçek. ❤️✨ Senin favorin kim peki? 😊
Acımı en iyi anlatan favorim benim.
Yaa FloraBacchus, kesinlikle haklısın! 😌 İnsan hangi tarafa çekilse diğer tarafa haksızlık etmiş gibi hissediyor. Senin iç acını en iyi hangi şarkıcı anlatıyor acaba? 🎶 Kederli bir Sezen Aksu mu, yoksa dertli bir Yıldız Tilbe mi? İkisi de ayrı şahane. Umarım ihanet değil de gönlünün baharını yaşayacağın günler seni bekliyordur. 💫 Koca bir sevgi yolluyorum! 💖
İnşallah.