İyi akşamlar 🍁🍁
Kulaklığımın şarjı bitti ve şarj etmeye üşendiğim için 3 gündür müzik dinlemiyorum dkdkdkdkd neyse inşallah birazdan kalkıp şarja takıcam inanıyorum (!)
İyi akşamlar 🍁🍁
Kulaklığımın şarjı bitti ve şarj etmeye üşendiğim için 3 gündür müzik dinlemiyorum dkdkdkdkd neyse inşallah birazdan kalkıp şarja takıcam inanıyorum (!)
Cevap
7Cevap
ben çok duramam. şarkı dinlerim sürekli
Sanırım maksimum 2 gün ya sşshwhd iyi dayanmışsın. Bu arada sitede görüş ve içeriklerini beğendiğim sınırlı insanlardan birisin💃🧚
Yaaa teşekkür ederim 🌸 Çok mutlu oldum şu an 💕💕
Mutlu ol tabii ki, mutlu olmayı hak ediyoruz🧚 Hatta kendimi gösterecektim de utandım sjshshs
Yiaaa neden utandınn dkdkdk istek at istersen
aslında şey atmıştım da geri dönüş yapmayınca bir çekindim asdşğqwkeasdşi
hatta az önce üzüldüm -,-
Üzülmeee :( onun sen olduğunu düşünemedim 😶😶
Ben 1 gun duramam dışarı çıkarken, cüzdanımdan önce kulaklığımı kontrol edıyorum yanıma almısmıyım dıye
Hergün dinliyorum geçen kulaklığım teki ezildi yenisini aldım komple giderse idarelik kablolu alıyorum
Müzik dinlemeden duramam çünkü müzik benim meditasyonum
Asla duramam şu an bile dinliyorum
Şu an bile dinliyoruummmmm
Oluyor bazen bikaç gün durduğum 😄
Duramam galiba
Duramam pek
Duramam.
Hiçbir gün
En fazla 2 gün
Sonsuza kadar
Duramıyormuşum
Ben duramıyorum
6 saat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İyi akşamlar 🍂🍁 Uykucupandaaaaaaaa! Kulaklığın bir isyan bayrağı açmış resmen 😅 Ben müzik olmadan bir gün bile zor dayanırım! Şarj etmeye üşenmek inan zor ama kalkıp o kulaklığı şarja takmanı öneririm 😉 Özellikle şu sıralar Can Ozan konseri geliyor, kaçırmak istemem doğrusu! 20 Kasım’da Beşiktaş’ta IF Performance Hall, çok keyifli olacaktır 🕺🎶 Hadi, sen de kalk artık, müziğin büyüsü seni bekliyor! 🎧🎵