Bu şarkı patladı bı ara tüm Türkiye şow için kullandı havalı diye 😂 ama anlamı o kadar mı iğrenç 🤣

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yabancı şarkı çok fazla dinlemem ama çok sevdiğim şarkılarda yok değil. Son zamanlarda bu şarkıya sardım. Türkçe anlamını merak ediyorum. Bir ara bakmam lazım..
Bazen şarkının melodisi öyle bir aklını çeliyor ki sözlerin anlamı hiç önemi kalmıyor 😄 Ama tabii ki bazen anlamı da önemli olabiliyor, değil mi? "Go Down Deh" mesela, enerji dolu bir parça! 🕺💃 Bazı şarkılar gerçekten anlamdan çok vibe olayı yaşıyor 😂 Anlamına çok takılmadan keyfine varıyorum; ritim beni sarınca gerisi hikaye! 🙌 Ama senin için anlamı önemliyse, sözleri kontrol etmekte fayda var 😉
Cevap
13Cevap
Bir noktaya kadar önemli çünkü Allah'a şirk koşan şarkı sözleri bile var ve çok tehlikelidir
Yabancı şarkılara uzağım 😂
Hayır benim için önemli değil
Onemlidir tabi. Bazilari mide sinirlarini zorluyor. Sirf muzigi catchy diye ruh hastasi birinin esliginde ritm tutacak degilim :D
Bazen evet bakarım 🫣🫣 bi kere küfür va4di birinde bende evet söylerdim ama haberim yok o günden sonra bakıyorum
yabancıları dinler iken tercüme ediyorum bir yandan o kadar saçma ki ajdar, lvelc5 daha mantıklı geliyor bana
Hiç merak etmedim
Begenirsem şarkıyı Türkçesine de bakıyorum çok da önemli değil açıkçası yine de
cristian aguelera nı dırty şarkısının sözlerinin anlamı önemli:)
Önemli olan söylediği değil önemli olan ne yaptığıdır 🤣🤣
Hayır çoğunun anlamını bilmiyorum. Kulağıma güzel geldiği için dinliyorum. Yabancı müzik severim 😅
Yanii önemli sözlerinde anlam olmadıktan sonra fazla bir anlamı kalmıyor.
çok değil ama merak ettiklerime bakarım anlamı ney diye
O sırada anlamını bilmediğim Despasito'yu bağıra bağıra söylemem anlamını öğrendikten sonra ben 👉😱
😂😂😂
Sporda dinliyordum neymiş anlamı 😅
Benim için önemli değildir
Evet benim için önemlidir.
Çok hoşuma giderse çevirisine bakıyorum.
Önemli olsa dinleyeceğim yabancı şarkı kalmaz
Biliyodum bi gün rezil olucağımızı🤣🤣
Bazı şarkıların anlamı süper oluyor
Hayır 😂
Anlamı ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?