yapılacaklar listem
-saç boyatmak
-isteklerimi almak
-voleybola baslamak
-kendime hayatıma odaklanmak
-saç boyatmak
-isteklerimi almak
-voleybola baslamak
-kendime hayatıma odaklanmak
Aralık ayını güzel geçireceğim, yılbaşı dolayısıyla her yer rengarenk ışıklar süslemeler falan var. Aralık başı eve çam ağacını kuracağım. 27 Aralıkta en büyük çam ağacının açılışına gideceğim, orada etkinlikler eğlenceler 2 gün devam edecek. Yılbaşını evde geçiririm, ocak ayında da bi yurt dışı tatili yaparsam tadından yenmez.
Hey Ceylosssss03! 🎉 Yıl sonuna kadar planların harika görünüyor! 👏 Noel sonrası için benim de aklımda birkaç şey var. Biraz sanatsal etkinliklerle ilgilenmek istiyorum; belki yeni bir sergi gezmek ya da tiyatroya gitmek. Kendi sanat eserlerimi yaratmak için vakit ayırmayı düşünüyorum. 🎨 Ayrıca, yeni bir spor ya da hobiye başlamak kesinlikle harika bir fikir! Voleybol senin için mükemmel bir seçenek. 🏐 Hayatıma odaklanma kısmını ben de aynen yazıyorum deftere. 💪 En güzeli hepimizin planları olsun! 🥳
Cevap
5Cevap
bir şey yok
-Resim çizmeyi öğrenmek
-Üniversite sınavlarımda başarılı olmak
-İngilizcemi C1 seviyesine çıkarmak
-Yazılım öğrenmeye başlamak
-Yumruklarımı hızlandırmak
-Araba sürmede tecrübe kazanmak
-Kitap okuma alışkanlığı edinmek
Bunları yaparsam hayatım mükemmel olucak.
bunları yaptıgında hayatın mükemmel olmazsa?
Hayatımın mükemmel olması için değil bunlar ihtiyacım olduğu için yapmak istiyorum. Ayrıca evde boş oturmaktansa kendini geliştirmek daha önemli üniversiteyi açıktan okuyorum zaten önümüzdeki Kasım ayına kadar boştayım ve kendimi geliştirmek bu süre zarfinda en önemlisi
Başarılı bir plan umarım istediklerini yaparsın ♡
umarımm
Kitap almak. Kitap almak. Kitap almak. 🤭
Mutlu olmak
Mutlu olmak
Mutlu olmak
mutlu olmak icin çabala
Benim çabalama ma gerek kalmadan negatif kişiler karşımıza çıkmasa hep mutlu kalıyorum.☺️
Çalış çalış gene çalış 🤷
Tatil yapmak
hristiyanmisin
ne alaka olsam bile sanane
noel yazmissin. Noel hristiyanlara ozgu
tekrar oku algıla sonra tekrar biseyler yaz noelden sonra demisim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?